Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με εντάσεις αφού η Έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου συνεχίζει να σας επηρεάζει στενά. Έτσι λοιπόν στις πρώτες μέρες του μήνα, βιώνεται ανακατατάξεις και αλλαγές  που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και τις πολύ προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις.  Η ένταση αυτή, θα μπορέσει να καταλαγιάσει σταδιακά, εφόσον και εσείς οι ίδιοι θα καταφέρετε εντέλει να προσαρμοστείτε στις ανακατατάξεις που σας έχουν προκύψει.  Μέσα στον Αύγουστο όμως, θα δείτε και νέα σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα, αλλά και νέες εμπειρίες να γίνονται το σκαλοπάτι, πάνω στο οποίο θα στηριχτείτε για τα αμέσως επόμενα βήματά σας. Επιτυχία σε θέματα σπουδών και νομικών είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή προοπτική.  Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα από τις 7-16 Αυγούστου!

Β’ Δεκαήμερο:  Οι φετινές Αυγουστιάτικες ημέρες ικανοποιούν τις προσωπικές σας προσδοκίες  και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε ανθρώπους αλλά και στις βαθύτερες επιθυμίες σας.  Ιδιαίτερα κοντά στις 19 Αυγούστου που πραγματοποιείται για Τρίτη (και τελευταία φορά) το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, μπορείτε να αναμένεται την εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής,  μία σπουδαία γνωριμία που θα προχωρήσει σε μία σταθερή σχέση, ή την ικανοποίησή σας μέσα από την ανάπτυξη της ζωής σας μέσω της επαφής σας με νέους ανθρώπους!  Σε τι πρέπει όμως να δείξετε προσοχή αυτό τον Αύγουστο; Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Την περίοδο λοιπόν από 4-19 Αυγούστου δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και με επιτυχία με το περιβάλλον σας , ιδιαίτερα με οικογενειακά σας πρόσωπα.  Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και μην μπαίνετε στην διαδικασία να μεγαλοποιείται καταστάσεις ή να λέτε λόγια εν θερμό! Στις 11 Αυγούστου έχουμε και την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα, η οποία εντείνει τις ανακατατάξεις στον οικογενειακό σας τομέα.  Από την άλλη πλευρά μεριμνήστε στην χρήση οικιακών / ηλεκτρολογικών / τεχνολογικών συσκευών.  Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν οι υπερβολές και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας, μπορώ να πω όμως ότι αυτές τις υπερβολές θα τις απολαύσετε.

Γ’Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά αρκετά ερωτικά για το δικό σας δεκαήμερο με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου προσφέροντας ως τις 7 Αυγούστου ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, απόλαυση και ανεμελιά.  Στις πρώτες αυγουστιάτικες ημέρες δείξτε  όμως λίγο παραπάνω προσοχή στις συζητήσεις και στις επικοινωνίες σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί θα υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή και αντιθέσεις. Στον οικονομικό σας τομέα θα είστε αρκετά πιο ευχαριστημένοι στις τελευταίες ημέρες του μήνα, από τις 26 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε είναι που θα μπορέσετε να έχετε και κάποιο έξτρα κέρδος.  Σε αυτή την χρονική περίοδο  θα είναι και η ερωτική σας λίμπιντο αρκετά ανεβασμένη.  Κάποια σχέδια του παρελθόντος, φαίνεται ότι αυτό το μήνα θα μπουν στο στάδιο της υλοποίησής τους, ιδιαίτερα από τις 13 Αυγούστου που ο Άρης θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσετε να κινηθείτε αποτελεσματικά και να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, νομικές εκκρεμότητες, γνωριμίες, συμφωνίες με εξωτερικό.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ