Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Η πορεία του Αυγούστου θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος και να κλείσετε επιτέλους τα κατάλοιπα του χτες.  Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, θα βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξή σας, μέσα σε αυτές τις λύσεις  θα υπάρξουν και καινοτομίες! Στο ξεκίνημα του μήνα δεν λείπει η νευρικότητα αλλά και η βιασύνη και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι την επιπολαιότητα του λόγου, αλλά και την βιασύνη σε μετακινήσεις σας.  Στα ερωτικά σας θα βρεθείτε απόλυτα κερδισμένοι ιδιαίτερα την περίοδο από τις 7 -16 Αυγούστου  όπου η Αφροδίτη από το Ζυγό θα συμβάλει σημαντικά στην ερωτική σας ανανέωση. Ιδιαίτερα κοντά στις 8 Αυγούστου μπορείτε να αναμένετε μία νέα συναρπαστική γνωριμία, όσοι είστε ήδη ελεύθεροι! Στις προκλήσεις του μήνα συγκαταλέγω ακόμα τα οικονομικά σας που είναι ευάλωτα και είναι γνωστό, ότι ειδικά αυτό το διάστημα  πρέπει να μεριμνείτε με συνέπεια στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Κοντά στις 26 του μήνα με την Πανσέληνο στο Ζώδιο του Ιχθύ, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας,  πολλοί από εσάς θα νιώσετε διχασμένοι, τα πάντα δείχνουν όμως ότι θα κάνετε μία σπουδαία εποικοδομητική αλλαγή!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος έχει «ποικιλία» για το δικό σας ζώδιο! Το πιο θετικό νέο αφορά τον τομέα των επαγγελματικών σας, όπου έστω και αν βρισκόμαστε σε περίοδο «διακοπών» εσείς θα καταφέρετε ως το τέλος του μήνα να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από μία επαγγελματική πρόταση, που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στην εργασία σας. Ο μήνας όμως έχει και διασκέδαση αλλά και έρωτα για εσάς … Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, γίνεστε και λίγο πιο χειμαρρώδης στο λόγο και διεκδικείτε με περισσότερο πάθος αυτό που επιθυμείτε. Δεν θα λείψουν και οι νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να μετακινηθείτε, να περάσετε όμορφες στιγμές.  Ο έρωτας είναι με το μέρος σας  από τις 16-26/8  , σε αυτή την περίοδο κάποιοι από εσάς τους Διδύμους δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε και σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα εξάψει το πάθος σας. Δεδομένου ότι ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 4-19 Αυγούστου  δείξτε προσοχή στα προγράμματα διακοπών σας, στο μεταφορικό σας μέσο, ενώ προσπαθήστε να μην γίνεστε τόσο προκλητικοί στα λόγια.  Σε αυτό το διάστημα ωστόσο, θα βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε καιρό να συναντήσετε ή  είναι πολύ πιθανό να επισκεφτείτε ένα μέρος που είχατε καιρό να πάτε …. Κατά την διάρκεια του Αυγούστου φροντίστε να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας και … μην δίνετε τον λόγο σας αν δεν μπορέσετε να τον τηρήσετε.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι, ή χαρμόσυνα γεγονότα στην οικογένεια και στην προσωπική ζωή, συμβαίνουν κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου.  Την ίδια περίοδο υπάρχουν και κάποιες αναθεωρήσεις από την πλευρά σας για θέματα αισθηματικά, ενώ δεν λείπουν οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν σας. Δείξτε παραπάνω προσοχή στην οργάνωση των διακοπών σας και στις μετακινήσεις σας ιδιαίτερα στο πρώτο τριήμερο του  μήνα.  Τα ερωτικά σας είναι φανερό ότι θα έχουν σημαντική βελτίωση αυτό το μήνα, ιδιαίτερα όμως από τις 26 και έπειτα, που η Αφροδίτη θα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού.  Στα οικονομικά σας δείξτε προσοχή το διάστημα από τις 13 Αυγούστου ως και το τέλος του μήνα. Ο Άρης επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα υπάρξει ένας προσωρινός αναβρασμός και οικονομικές εκκρεμότητες. Σε αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες που οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here