Widgets Magazine

Α’Δεκαήμερο:  Αυτό τον Αύγουστο μπορείτε να βρείτε νέες ευρηματικές λύσεις που σταδιακά θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό και το οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί  κοντά στις 23 -24 Μαρτίου. Το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Κρόνος και ο Ουρανός, θα σας στηρίξει ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κατάλληλα την εμπειρία και τις γνώσεις σας προκειμένου να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη από τις 26 του μήνα, όπου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ θα σας ευνοήσει. Παράλληλα αυτό το μήνα θα καταφέρετε να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας.  Οι προκλήσεις ωστόσο δεν θα λείψουν και αυτές προκύπτουν στο ξεκίνημα του Αυγούστου. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε κόντρα με φιλικά περιβάλλοντα, ή κάποια προσωπική σας επιθυμία θα είναι αρκετά μπλοκαρισμένη.  Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν μία μικρή κρίση κοντά στις 10  Αυγούστου με το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, η τάση αυτή ωστόσο γρήγορα θα ξεπεραστεί.  Στις ερωτικές σας υποθέσεις, η εποχή προστάζει υπομονή, θυσίες και υποχωρήσεις και σίγουρα για αρκετούς από εσάς οι καταστάσεις σας δείχνουν ολοφάνερα ότι πρέπει να πείτε το «ναι» στην ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες σας δίνονται ιδιαίτερα κοντά στις 8 Αυγούστου με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη που θα ευνοήσει τους ελεύθερους για μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για το δικό σας δεκαήμερο και σας χαρίζει την ανταμοιβή με κάθε τρόπο. Το ευεργετικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα,  θα αναπτερώσει την πίστη, την ελπίδα σας, αλλά προπάντων την ψυχολογία σας. Τα οικονομικά σας δέχονται βελτίωση ενώ μπορείτε από την πλευρά σας να τακτοποιήσετε χρεωστικά υπόλοιπα και να νιώσετε πιο ανάλαφροι ψυχολογικά. Το κέφι, ο ερωτισμός αλλά και η υπερβολή είναι στοιχεία που δεν λείπουν αυτό το μήνα από την καθημερινότητά σας, ιδιαίτερα κοντά στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα.  Θα γευτείτε το καλοκαιράκι μέχρι την τελευταία του σταγόνα και ναι μπορώ να πω ότι θα είστε και ιδιαίτερα επιρρεπείς στις ερωτικές περιπέτειες, τις οποίες θα απολαύσετε κιόλας. Επαφέ με άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος θα έχετε το διάστημα από τις 4-19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα.  Στα επαγγελματικά σας δεν λείπουν κάποιες προκλήσεις  αλλά και ανταγωνισμοί, που θα εκδηλωθούν πολύ περισσότερο κοντά στις 26/8 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Δείξτε προσοχή ποιους συνεργάτες εμπιστεύεστε.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος για εσάς θα μπορούσα να πω πως είναι ένας μήνας ανασυγκρότησης.  Στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν θετικές εξελίξεις ιδιαίτερα ως τις 7 Αυγούστου, όπου  μέχρι τότε φαίνεται ότι θα έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε εργασιακές εκκρεμότητες, γεγονός που θα σας κάνει στην συνέχεια να νιώσετε πιο ανάλαφροι.  Το πρώτο τριήμερο του μήνα, δεν θα λείψουν και κάποιες αναθεωρήσεις για ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος, ενώ πολλοί από εσάς είναι πολύ πιθανό να έχετε μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος. Οι γονείς , προσπαθήστε να αποφύγετε τα καβγαδάκια ασυνεννοησίας με τα παιδιά σας τις ίδιες ημέρες.  Στα αισθηματικά σας, ευνοείστε πολύ περισσότερο την περίοδο από 26  ως τέλος Αυγούστου που η Αφροδίτη θα διελαύνει το Γ’ Δεκαήμερο του Ζυγού.  Δείξτε προσοχή το διάστημα από 13/8-27/8 που ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω, γιατί σε εκείνο το χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν προκλήσεις επαγγελματικές. Κάποιοι στόχοι που αφορούν την καριέρα σας θα μπορούν πιο εύκολα να δομηθούν  στις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23 ως 29 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΤαύρος Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.