Widgets Magazine

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:Αρκετά πιο ανάλαφροι είστε σε αυτό το μήνα του έτους, όπου σας δίνονται τα περιθώρια να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έχετε βιώσει στη ζωή σας και γιατί όχι να ξεκουραστείτε. Το διάστημα 5-10 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα έρχεστε πιο κοντά στα οικεία σας πρόσωπα, βελτιώνεται την μεταξύ σας επικοινωνία, λύνεται διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί ή και παίρνετε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι, ή και την προσωπική σας ζωή.  Την περίοδο από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας προσφέρει ζεστές, όμορφες και ανέμελες στιγμές.  Απολαμβάνεται τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, τις επαφές με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ δεν λείπει και η αναθέρμανση σχέσεων, αλλά και τα νέα φλερτ για τους ελεύθερους. Στα αισθηματικά σας ωστόσο, η εύνοια συνεχίζεται και το διάστημα 20-25 Αυγούστου αφού με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου δεν θα λείψουν τα μηνύματα, οι επαφές και η αναζωογόνηση της επικοινωνίας με το ταίρι σας. Συνάμα αυτή την περίοδο έρχεστε πιο κοντά στα παιδιά οι γονείς και περνάτε όμορφο χρόνο μαζί τους, ενώ γενικά δέχεστε αρκετές προσκλήσεις και προτάσεις για ψυχαγωγία.

Β’Δεκαήμερο: Έντονα και εκρηκτικά ξεκινά ο Αύγουστος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο αφού στις 3 Αυγούστου σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου με την συμμετοχή Ουρανού. Ξαφνικές διασπάσεις σε καριέρα, στόχους, ή ακόμα και αιφνίδιες προκλήσεις που αφορούν το γάμο, σας βγάζουν από την σταθερή σας ρότα σε αυτό το διάστημα. Διανύετε μία περίοδο ανακατατάξεων, όπου πολλές αλήθειες σας αποκαλύπτονται δεν παύει όμως το διάστημα να είναι μεταβατικό και εσείς να αισθάνεστε αποδιοργανωμένοι ή και ασταθείς.  Η κούραση – τόσο η σωματική όσο και η ψυχική- είναι αισθητή για εσάς,  ιδιαίτερα στο πρώτο πενθήμερο του μήνα.  Έχει όμως και χαρούμενες στιγμές ο Αύγουστος για εσάς;;; Την περίοδο από τις 18-27 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας προσφέρει μία όμορφη ανάπαυλα, όπου και θα νιώσετε καλοκαίρι! Δεν θα λείψουν οι όμορφες μετακινήσεις, οι γνωριμίες, τα φλερτ, οι αισθηματικές εξομολογήσεις… Οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα σας προσφέρουν σε αυτό το διάστημα τις ευκαιρίες για να ανανεωθείτε αλλά και για να ρομαντζάρετε!  Στην συνέχεια και με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου (25-30/8) έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας,  να κάνετε μετακινήσεις που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση ενώ οι γονείς βελτιώνετε την επαφή σας με τα παιδιά σας.  Οι ευκαιρίες του μήνα θα σας δοθούν στην διεύρυνση των εμπειριών, των γνωριμιών, στις μετακινήσεις σας, αλλά και στη νέα θεώρηση των καταστάσεων που θα αρχίσετε να διαμορφώνετε.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε ωφελημένοι στα οικονομικά  σας και με τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν εντέλει να ενισχύσετε ως και τις 7/8 το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται, ενώ μπορείτε να αφοσιωθείτε περισσότερο σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για εσάς.  Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σας θα παρθούν σε αυτό το διάστημα της χρονιάς, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας στο ξεκίνημα του μήνα. Την περίοδο από τις 15-20 Αυγούστου επικεντρώνετε το νου σας στην εύρεση λύσεων για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα που σχηματίζεται εκείνη την περίοδο, σας ωθεί σε χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή στην επαγγελματική έδρα, το γεγονός αυτό σας κουράζει σημαντικά! Ο Άρης από τον Κριό,  συχνά σας κάνει να αισθάνεστε αποδυναμωμένοι ψυχολογικά και σωματικά από τις εξελίξεις γύρω σας.  Η δραστηριότητά σας πολλές φορές μπορεί να είναι κάπως μυστική γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ενώ αρκετές στιγμές τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες θυσίες .  Η Αισθηματική σας ζωή έχει τις ευκαιρίες ανανέωσης, ενώ τα φλερτ και οι μετακινήσεις με το ταίρι δεν λείπουν ιδιαίτερα από τις 27 του μήνα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here