Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 


Α’ Δεκαήμερο:
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να βρείτε τους ρυθμούς σας. Μετά το τεταμένο κλίμα του προηγούμενου μέρους του καλοκαιριού, τώρα οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να χαλαρώσετε, να βρείτε την αρμονία σας ενώ δεν θ α λείψουν και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις και ανεμελιά.   Το διάστημα 5-10 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, είστε πιο ανοιχτοί σε φλερτ, μετακινήσεις, προτάσεις / προσκλήσεις διασκέδασης. Επιπλέον υπάρχουν και τα ερωτικά μηνύματα / συναντήσεις που σας προσφέρουν ικανοποίηση.  Την περίοδο 7-18 Αυγούστου, η Αφροδίτη από το πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους ή και στον σταθερό σας σύντροφο και να βελτιώσετε τη μεταξύ σας σχέση.  Ανοίγετε την καρδιά σας και δείχνετε άνευ όρων τα συναισθήματά σας, όμως λαμβάνετε και αγάπη από τα κοντινά σας πρόσωπα αυτό το διάστημα και αυτό ήταν κάτι που το είχατε πραγματικά πολύ ανάγκη μετά το ταραχώδες διάστημα που περάσατε.  Την περίοδο από τις 20-25 Αυγούστου, παίρνετε τις αποφάσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας ή κάνετε και ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε στις υποχρεώσεις σας μετά το τέλος των θερινών διακοπών!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη, να κινείται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας και η νευρικότητα γύρω σας είναι  έκδηλη. Διανύετε ένα διάστημα έντασης, όπου οι ρυθμοί σας είναι αρκετά γρήγοροι δεν παύουν όμως και τα γεγονότα / περιστατικά που εντείνουν την υπερβολή από μέρους σας κάτι το οποίο θα πρέπει να μετριάσετε. Προσπαθήστε ως τις 5/8 να μετριάσετε την παρορμητικότητα και την ένταση σε κάθε κίνησή σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.  Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 3/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική αλλά και εσείς θα είστε έτοιμοι να τολμήσετε, να ρισκάρετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, προκειμένου να εκπληρώσετε βαθύτερες επιθυμίες σας, σημαντικό είναι να προσέξετε τους οικονομικούς σας χειρισμούς.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι οικονομικοί χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένοι και να μην παρεκκλίνετε  από τα καθιερωμένα γιατί οι αστάθειες δεν θα λείψουν.  Τα φλερτ και η αισθηματική σας ζωή βρίσκονται σε περίοδο εύνοιας την περίοδο 10-15 Αυγούστου όπου ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή την περίοδο πείτε ναι σε νέες αισθηματικές γνωριμίες, ενώ εκφραστείτε, διασκεδάστε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο σε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές γιατί είναι κάτι που το έχετε ανάγκη. Το διάστημα από τις 18-27 Αυγούστου με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, έχετε την ευκαιρία να γαληνέψετε, να ηρεμήσετε από τις δυσκολίες που έχετε βιώσει, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα να εξομαλύνετε το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και στους οικείους σας. Ο Αύγουστος ωστόσο έχει και θετικές ευκαιρίες που σας δίνονται στα επαγγελματικά σας, οι οποίες και θα είναι πιο ευδιάκριτες την περίοδο από τις 25-30/8. Σε αυτό το διάστημα αξιοποιήστε ιδέες / προτάσεις / συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σας σχέδια.

Γ’ Δεκαήμερο:  Δεν τον λες και ήρεμο τον φετινό Αύγουστο για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο αφού από το ξεκίνημά του, σας δίνει το μήνυμα ότι έχετε σημαντική πορεία μπροστά σας, ενώ τα γεγονότα στη ζωή σας θα διαδέχονται το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να κινηθείτε γρήγορα, να πάρετε πρωτοβουλίες και να διαχειριστείτε τις εμφανιζόμενες προκλήσεις. Από τις 5 του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, προσδίδοντας δυναμισμό, ενέργεια, ερωτισμό αλλά και ανάγκη να πάρετε εδώ και τώρα πρωτοβουλίες.  Δεν λείπει ωστόσο η νευρικότητα, ενώ τα επεισόδια της περιόδου επηρεάζουν  την εξέλιξη της καριέρας σας, του γάμου σας, ή γενικότερα των στόχων και των προοπτικών για το μέλλον σας ή για την κοινωνική σας εικόνα.  Οι προβληματισμοί της περιόδου θα εντείνουν τον θυμό, την ανταγωνιστικότητα, την επιθετικότητα, ενώ σημαντικό είναι να αποτραπούν τα λάθη κάνοντας τις σωστές οριοθετήσεις.  Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον  Πλούτωνα (13/8) και τον Κρόνο (24/8) εστιάζουν την προσοχή σας, καλό είναι σε αυτές τις ημερομηνίες να οχυρωθείτε με υπομονή κατευνάζοντας τις παρορμητικές τάσεις.  Ο Αύγουστος ωστόσο έχει και για εσάς ευκαιρίες διασκέδασης,ανεμελιάς, φλερτ αλλά και έρωτα … Στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους προσφέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις / καλοκαιρινά ταξιδάκια και γνωριμίες.  Το διάστημα 15-20 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, είστε ακόμα πιο ανοιχτοί να απολαύσετε καλοκαιρινές στιγμές να μετακινηθείτε και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας προσφέρουν χαρά .Δεν λείπουν και οι κατακτήσεις, ενώ οι ελεύθεροι εκείνοι την περίοδο είναι βέβαιο ότι θα καλωσορίσετε (με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα) κάτι νέο στη ζωή σας . Δεν παύει ωστόσο οι συνθήκες στους σταθερούς τομείς της ζωής σας (σπίτι, οικογένεια, καριέρα) να αποτελούν αυτό το μήνα μία πηγή έντασης και προβληματισμού γεγονός που δεν σας επιτρέπει να είστε τόσο ανάλαφροι στον πιο θερμό μήνα της χρονιάς.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο αστρολογικό προφίλ της εβδομάδας 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΤαύρος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here