Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε οικονομικά αλλά και να ανακτήσετε περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Από τις 7 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει για τα καλά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, έχετε την ευκαιρία να είστε πιο άνετοι στις διακοπές σας, ενώ σταδιακά επικεντρώνεστε σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για εσάς. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής , κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και την περίοδο από τις 5-10 Αυγούστου σας  χαρίζει στιγμές επικοινωνίας, εκφραστικότητα, οι μετακινήσεις δεν λείπουν ενώ η εξωστρέφειά σας θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα αγαπημένα ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες. Το διάστημα από 20-25 Αυγούστου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, εσείς ανασυντάσσεστε σταδιακά το πρόγραμμά σας, ενώ οι αποφάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια την προσωπική ζωή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μία τάξη όλα όσα επιθυμείτε προκειμένου να συγκροτηθείτε για το φθινόπωρο που θα ξεκινήσει.

Β’ Δεκαήμερο : Ο Αύγουστος ξεκινά με ταξιδιάρικη διάθεση αλλά και με την επιθυμία σας να θέλετε να δραπετεύσετε από την ρουτίνα και να νιώσετε απελευθερωμένοι ή και αυτόνομοι. Σημαντικό ωστόσο είναι στις πρώτες μέρες του μήνα να προσέξετε στις μετακινήσεις σας και στις επαφές σας, ίσως γιατί μπορεί να είστε αρκετά αντιδραστικοί ενώ τα απρόοπτα γεγονότα που θα αποδιοργανώνουν το πρόγραμμά σας  δεν θα λείπουν.  Ένα καλό διάστημα για εξορμήσεις, μετακινήσεις, ανεμελιά, φλερτ και ευχάριστες επικοινωνίες είναι για εσάς η περίοδος 10-15 Αυγούστου. Κατά την διάρκεια του Αυγούστου ωστόσο, σας δίνονται και οι ευκαιρίες εκείνες για να πάρετε μία ανάσα στα οικονομικά σας και να καλύψετε κάποια κενά που είχαν δημιουργηθεί στο προηγούμενο μέρος του καλοκαιριού! Την περίοδο 18-27 Αυγούστου βρίσκεστε αρκετά κερδισμένοι, έχετε τις ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, ή υπάρχουν και οι ιδέες , οι συζητήσεις που σας δίνουν λύση στα οικονομικά σας ζητήματα.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ως και τις 7 του μήνα, προσφέροντας τις ευκαιρίες εκείνες για να δώσετε χρώμα ενθουσιασμού, χαράς, ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας επιβεβαιώνεστε δεν λείπουν οι κατακτήσεις, ενώ αλλάζετε και ομορφαίνετε !  Οι πιέσεις του μήνα αφορούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σας, τα οποία και θα είναι εξαιρετικά ζορισμένα, ενώ θα υπάρξουν και οι εξελίξεις εκείνες που θα εντείνουν το άγχος σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους! Ο Άρης από τον Κριό σας επηρεάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενεργοποιώντας την κοινωνική σας ζωή, φέρνοντας όμως και αντιπαραθέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά πρόσωπα! Ωστόσο ο Αύγουστος είναι μία καλή ευκαιρία για εσάς να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά και να δικτυωθείτε, να κάνετε νέους φίλους!  Μία καλή περίοδος για ταξίδια, γνωριμίες, επαφές και εξωστρέφεια είναι το διάστημα 15-20 Αυγούστου! Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μία φάση βελτίωσης όπου μπορείτε να πάρετε μία ανάσα στα τέλη του μήνα ιδιαίτερα από τις 27 Αυγούστου και έπειτα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here