Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία χρονιά γνώσεων, εμπειριών,  επίτευξης και σταθεροποίησης για αρκετούς από εσάς τους Ταύρους!  Στην πορεία αυτού του έτους, καταφέρνετε και ρυθμίζετε οικονομικές οφειλές, βρίσκεστε ανακουφισμένοι από γραφειοκρατικές, τραπεζικές υποθέσεις που σας επιβάρυναν, καταφέρνετε να τονώσετε την ψυχολογική σας διάθεση, ενώ και ο έρωτας θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εμπειριών σας. Οι Εκλείψεις της χρονιάς, φέρνουν γεγονότα που σας καλούν να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης, δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί ειδήσεων, οι ματαιώσεις σχεδίων,  ενώ θα χρειαστεί από την πλευρά σας να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες ιδιαίτερα την περίοδο του Ιανουαρίου και του Ιουλίου!

Το «κύμα» αλλαγών και αιφνιδιασμών,  δεν θα λείψει ωστόσο από την ζωή των γεννημένων 21-26 Απριλίου, αφού ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο σας στις 7 Μαρτίου 2019. Αρκετοί από εσάς όμως είστε «προϊδεασμένοι» για τις επερχόμενες ανακατατάξεις,  οι οποίες ωστόσο αναμένεται αυτή την χρονιά, να σας βγάλουν για τα καλά από τις σταθερές σας συνήθειες, δίνοντάς σας την ώθηση να απελευθερωθείτε από παγιωμένες  καταστάσεις (ή και συμπεριφορές).

Στον επαγγελματικό σας τομέα,  σας βοηθά να αναπτύξετε και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, την εμπειρία σας και τις συμφωνίες σας, βρίσκοντας λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξή σας.

Στα οικονομικά,  μπορείτε πιο άνετα να ελιχθείτε στις απαιτήσεις της εποχής, τακτοποιώντας και χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλά και βλέποντας το κοινό εισόδημα (οικογενειακό) να είναι βελτιωμένο. Τα καλύτερα χρονικά διαστήματα για τα οικονομικά σας  είναι η περίοδος  9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου και το διάστημα από  9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου.

Στοναισθηματικό σας τομέα, βρίσκεστε αρκετά πιο ευνοημένοι και ικανοποιημένη από τις 15 Μαΐου ως τις 8 Ιουνίου , από 21 Αυγούστου έως 13 Σεπτεμβρίου

 

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκάημερό σου

ΤΑΥΡΟΣ 2019

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΔίδυμος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here