Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία αγωνιστική χρονιά για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία της θα καταφέρετε να διευρύνετε τις ορίζοντές σας, τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις γνωριμίες σας, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που θα πιεστείτε και θα κουραστείτε αρκετά για να μπορέσετε να διασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τους βασικούς τομείς της ζωής σας (καριέρα – οικογενειακά).

Οι Εκλείψεις της χρονιάς (τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο), σας επηρεάζουν άμεσα, δίνοντας το μήνυμα ότι η χρονιά που ανοίγεται μπροστά σας, φέρνει ένα σημαντικό κύκλο διεργασιών και αλλαγών, που αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή! Η πίστη στις δυνάμεις σας, η σκληρή εργασία, η επιμονή στους στόχους, αλλά και το όραμα σας θα βρίσκονται σε εγρήγορση αυτό το έτος, γεγονός που θα σας βοηθά να δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας.

Το 2019 λοιπόν, δίνεται τον δικό σας προσωπικό αγώνα, βάζοντας ένα προσωπικό στοίχημα ότι θα καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σας και αυτό είναι κάτι που θα καταφέρετε να το πετύχετε!

Στα αισθηματικά σας θα είστε αρκετά πιο κερδισμένοι και ανανεωμένοι την περίοδο της Άνοιξης, ιδιαίτερα από τις 20 Απριλίου ως τις 14 Μαΐου, το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 28 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου, και το Φθινόπωρο από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 7 Οκτωβρίου.

Στα οικονομικά σας, η χρονιά σας θέτει σε εγρήγορση για εύρεση νέων πηγών εσόδων, οι διακυμάνσεις δεν θα λείψουν πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε την περίοδο από 15 Μαΐου έως 28 Ιουνίου αλλά και την περίοδο 8-31 Οκτωβρίου!

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΚΡΙΟΣ 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροH Πανσέληνος Νοεμβρίου 2018 στους Διδύμους & η επιρροή της!
Επόμενο άρθροΤαύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here