Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία αρκετά πιο ευνοϊκή χρονιά για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία του θα μπορέσετε πραγματικά να βρεθείτε ικανοποιημένοι αλλά και κερδισμένοι, μέσα από την εξέλιξη των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αισθηματικών και επαγγελματικών.  Έρχεστε σε επαφή με έναν σύντροφο ζωής, με συνεργάτες και έχετε την δυνατότητα ανάπτυξης αλλά και διεύρυνσης των προσωπικών σας σχέσεων, ιδιαίτερα ωστόσο αν ανήκετε στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε τη νέα χρονιά, είναι σημαντικό να είναι προσεχτικά, γιατί η υπέρμετρη  αισιοδοξία και η υπερβολή σας, μπορεί εντέλει να σας εμπλέξει (ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο).

Τα τυχερά χρονικά διαστήματα για την αισθηματική σας ζωή είναι το διάστημα από 9 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου,  9 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου, 14 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου και 1-25 Νοεμβρίου.

Ο ευάλωτος τομέας της ζωής σας αυτή την χρονιά θα είναι τα οικονομικά σας,  όπου θα δείτε σημαντικές αστάθειες και σκαμπανεβάσματα. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα αιφνιδιαστείτε από έκτακτα έξοδα, ή πιέσεις που θα αφορούν ανεξόφλητες υποχρεώσεις του παρελθόντος, ή ζητήματα τραπεζικά, φορολογικά, γραφειοκρατικά.  Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στον οικονομικό τομέα , κάνοντας τις ανάλογες περικοπές, δείχνοντας περισσότερη οργάνωση αλλά και υπομονή στα έξοδα και στις υποχρεώσεις που θα κληθείτε να διεκπαιρεώσετε και αποφεύγοντας την επιπολαιότητα και τον ωχαδερφισμό!

Στα οικονομικά σας είστε πιο ευέλικτοι και έχετε μεγαλύτερη άνεση την περίοδο 4-28 Φεβρουαρίου, 3-27 Ιουλίου και 26 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου.

 

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκάημερό σου

ΔΙΔΥΜΟΣ 2019

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here