Widgets Magazine

Λέξεις κλειδιά για την εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου: Σταθεροποίηση, διεισδυτική σκέψη, τύχη, ευκαιρία, ανατροπή, αλλαγή, νέα ξεκινήματα, ανακατατάξεις σχέσεων, αντιδραστικότητα.

Σημαντικά γεγονότα: Ο Ήλιος πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Κρόνο στις 16/10 στην 23ο μοίρα του ζωδιακού, προσφέροντας σταθερότητα, λύσεις, κατακτήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους).  Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 17/10 και μία μέρα μετά πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες συμφωνιών, αποφάσεων, τυχερών ειδήσεων, κυρίως για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!  Στις 19 Οκτωβρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, από την 26ο του Ζυγού , όπου στο φαινόμενο έχουμε και την συμμετοχή του Ουρανού γεγονός που θα επιφέρει σημαντικές εκρήξεις και αλλαγές σε σκέψεις και σε συνεργασίες των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου! Ο Άρης εισέρχεται στις 22 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού (σε θέση πτώσης) δυσκολεύοντας την διαχείριση σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους!

Η ευκαιρία της εβδομάδας: Να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο στην πορεία!

Η πρόκληση της εβδομάδας: Η διατήρηση της ψυχραιμίας από την προκλητική στάση και συμπεριφορά των ανθρώπων!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν στον έρωτα: Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.  Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι  και Λέοντες του 1ου δεκαημέρου.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν στα οικονομικά: Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, Ζυγοί και Κριοί του 1ου δεκαημέρου. Οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεράσουν και οι Παρθένοι, Σκορπιοί , Ιχθύες, Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Τα ζώδια που θα έχουν επαγγελματική άνοδο / πρόοδο:  Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες του 1ου δεκαημέρου.

Εποικοδομητικές συμφωνίες: Παρθένοι, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, Λέοντες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

Σημαντικές αλλαγές , νέα ξεκινήματα και ξαφνιάσματα: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Εντάσεις , καβγαδάκια και εξάντληση: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Προσωπική Πρόβλεψη βασισμένη στον αστρολογικό σου χάρτη …

Πώς θα σε επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας; Μάθε αναλυτικά για την πορεία των αισθηματικών, των επαγγελματικών και των οικονομικών σου!

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

1ο δεκαήμερο:  έχεις την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και να βελτιώσεις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου! Η εβδομάδα φέρνει ένα ξαφνικό οικονομικό κέρδος ή μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς και να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου!

2ο δεκαήμερο: Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων που θα αρχίσουν να μπαίνουν στα σκαριά από την επόμενη εβδομάδα! Για την ώρα μπορείς να κάνεις πιο όμορφο το κλίμα στις σχέσεις σου!

3ο δεκαήμερο: Παίρνεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 13 του μήνα όπου μπορείς με κάθε τρόπο να βάλεις γερές βάσεις σε θέματα που αφορούν συμφωνίες, επαφές, συνεργασίες, σπουδές, νομικά θέματα! Παίρνεις πρωτοβουλίες και αλλάζεις το κλίμα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, ενώ δεν λείπουν οι καβγάδες και οι αντιθέσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 16 του μήνα…

Ταύρος

1ο δεκαήμερο: Μία πρόταση συνεργασίας ή σχέσης σου δίνει μεγάλη χαρά αυτή την εβδομάδα! Μπορείς να πάρεις επιτυχημένες αποφάσεις για την εξέλιξη μίας γνωριμίας, ενός δεσμού ή ακόμα και μίας επαγγελματικής σχέσης! Η καθημερινότητά σου γίνεται ολοένα και πιο ήρεμη! Φροντίζεις περισσότερο την ψυχική και σωματική σου ευεξία.

2ο δεκαήμερο:  Επικεντρώνεσαι κυρίως σε όλα τα σχέδια και τις επιθυμίες που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα και προσπαθείς να ξεφύγεις για τα καλά από τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που σε κράτησαν πίσω τις περασμένες εβδομάδες.

3ο δεκαήμερο: Βελτιώνεται αισθητά το κλίμα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, συμβαίνουν όμως ξαφνικές αλλαγές στην εργασία που σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου και σε φορτίζουν με έντονο στρες!

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο: Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, παίζεις και ερωτεύεσαι … Η εβδομάδα είναι θετική για τον τομέα των αισθηματικών σου όπου και θα δεθείς σημαντική βελτίωση αλλά και πολλές εξελίξεις (ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας)! Παράλληλα έρχονται νέα επαγγελματικά καθήκοντα τα οποία όμως θα σου δώσουν νέες ευκαιρίες εξέλιξης.

2ο δεκαήμερο:  Για τη ώρα είσαι σε προβληματισμό και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σε μία σειρά κυρίως υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου, χωρίς όμως να μπορείς για την ώρα να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις!

3ο δεκαήμερο: Ξεπερνάς κάποια εμπόδια που αφορούσαν κυρίως τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών, δένεσαι ουσιαστικά με τους ανθρώπους στο πλευρό σου ενώ στον αισθηματικό τομέα δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν ευχάριστοι αιφνιδιασμοί!  Απέφυγε ωστόσο την βιασύνη και την επιπολαιότητα!

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο: Μία ερωτική είδηση, μία αισθηματική πρόταση, ένα ευχάριστο νέο που αφορά παιδί αλλά και αρκετά πιο βελτιωμένη ψυχολογική διάθεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας σου! Επιπλέον βελτιώνονται οι συνθήκες στην οικογένεια και έρχεσαι πιο κοντά με δικούς σου ανθρώπους!

2ο δεκαήμερο: Μην αφήνεις τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές εντάσεις να σε φθείρουν και προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μπεις λίγο παραπάνω στην θέση του άλλου!

3ο δεκαήμερο: Ξαφνικά γεγονότα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια και την δουλειά σου προκαλούν ένταση! Είναι πολύ πιθανή μία χωροταξική αλλαγή ή ένα γεγονός που θα σου προκαλέσει αντιδράσεις! Η εργασία βελτιώνεται!

Λέων

1ο δεκαήμερο: Ευχάριστες αλλαγές, ειδήσεις, επαφές και συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα αλλά και ουσιαστική βελτίωση των επικοινωνιών σου! Η εκφραστικότητα, η δημιουργικότητα αλλά και η αισιόδοξη διάθεσή σου θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Τα φλερτάκια και τα χαρούμενα μηνύματα δεν λείπουν!

2ο δεκαήμερο:  Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που προσπαθείς να χαλαρώσεις και να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα μετέπειτα σχέδιά σου! Η εβδομάδα δεν έχει σημαντικά γεγονότα, σε βοηθά ωστόσο να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου!

3ο δεκαήμερο: Κατασταλάζουν σκέψεις, αποφάσεις και επικοινωνίες και κάνεις αλλαγές που σου προκαλούν ενθουσιασμό! Μία πρόταση ή  μία γνωριμία, είναι μέσα στα πλάνα της εβδομάδας…

Παρθένος

1ο δεκαήμερο: Τα οικονομικά σου αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται και νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου! Υπάρχουν προτάσεις, ειδήσεις, συναντήσεις που κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες … Πες ναι σε νέες συμφωνίες, σε ένα ταξίδι ή σε μία νέα γνωριμία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 23 Αυγούστου!

2ο δεκαήμερο: Χωρίς σπουδαίες εξελίξεις κινείται η νέα εβδομάδα όπου το βασικό μέλημά σου θα είναι η ανάπτυξη των οικονομικών σου αλλά και η ανακούφισή σου από δυσάρεστες αισθηματικές καταστάσεις, οι οποίες και έχουν αφήσει ακόμα κάποια κατάλοιπα!

3ο δεκαήμερο: Απόφυγε το ρίσκο, την περιπέτεια και την τόλμη ιδιαίτερα για θέματα οικονομικού περιεχομένου! Προσπάθησε να κλείσεις οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητες – είναι κάτι που θα το καταφέρεις -! Στις σχέσεις σου καλό είναι να μην απαιτείς κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούν να σου δώσουν  και να αποφύγεις τα καβγαδάκια!

Ζυγός

1ο δεκαήμερο: Μία όμορφη εβδομάδα ξεκινά με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα, φλερτ, ερωτικό παιχνίδι αλλά και … επιβεβαίωση! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και είναι θετική η προοπτική μίας συμφωνίας / πρότασης!  Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας θα σου δώσει την ώθηση για σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις!

2ο δεκαήμερο: Μπορείς να απαλλαγείς απ΄τα βαρίδια του παρελθόντος και από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βάζεις σταδιακά προτεραιότητά σου, τον εαυτό σου! Οι εξελίξεις δεν είναι σημαντικές, ωστόσο αυτή η στασιμότητα σε βοηθά να ανακτήσεις δυνάμεις για τις επόμενες εβδομάδες που θα είναι σίγουρα αρκετά πιο δυναμικές και επεισοδιακές.

3ο δεκαήμερο: Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών! Η Νέα Σελήνη του μήνα, από το δικό σου δεκαήμερο, σε φέρνει αντιμέτωπο με συγκρούσεις και ανατροπές που προκύπτουν εξαιτίας της στάσης και της συμπεριφοράς των ανθρώπων που είναι απέναντί σου!

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο: Μία τυχερή εβδομάδα ξεκινά για σένα, ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Δία και ναι, θα υπάρξει αυτή η ιδέα, η πρόταση, η γνωριμία ή η είδηση που θα σε κάνει να αλλάξεις τρόπο σκέψης! Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου τις ημέρες που ακολουθούν ενώ δεν θα λείψουν και οι δημιουργικές εξελίξεις στα επαγγελματικά!

2ο δεκαήμερο: Σκέψεις, επιθυμίες και προσδοκίες κινούνται αυτή την εβδομάδα στην σκέψη και στην καρδιά σου! Για την ώρα όμως είσαι σε αναμονή σημαντικών εξελίξεων όπου και θα έρθουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

3ο δεκαήμερο: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σου τομέα θα σου προκαλέσουν ένταση, ενώ θα χρειαστεί να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος! Στα οικονομικά σου ευνοείσαι για μία μορφή οικονομικού διακανονισμού ενώ ψυχολογικά / συναισθηματικά κάνεις επιλογές που θα σε βοηθήσουν σταδιακά να νιώσεις περισσότερη σιγουριά!

Τοξότης

1ο δεκαήμερο: Η κοινωνική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα! Φίλοι, προσκλήσεις, προτάσεις, νέες δραστηριότητες και νέες επιθυμίες σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον! Από την άλλη πλευρά υπάρχουν σημαντικές προτάσεις και συμφωνίες που σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα προόδου!

2ο δεκαήμερο: Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Πώς θα μπορούσες να το διεκδικήσεις; Αυτά τα δύο βασικά ερωτήματα θα κληθείς να απαντήσεις σε αυτή την ήρεμη σχετικά εβδομάδα, η οποία ωστόσο σε βοηθά σημαντικά να ανασυγκροτηθείς προκειμένου να διεκδικήσεις στην πορεία τους στόχους και τις προσδοκίες σου!

3ο δεκαήμερο: Ξεπερνάς κάποια εμπόδια και προκλήσεις που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και κοιτάς λίγο μπροστά κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σου! Τα ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σου, είναι αναμενόμενα κοντά στις 19 του μήνα, ενώ κάποιες επιθυμίες  σου φαίνεται να επανατοποθετούνται!

Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο: Έχεις την δυνατότητα να προβάλεις την εργασία σου, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να βρεθείς κερδισμένος σε επαγγελματικά και οικονομικά! Είναι φανερό ότι αυτή την εβδομάδα αποκτάς περισσότερη επιμονή και δραστηριοποιείσαι προκειμένου να βελτιώσεις την καριέρα σου! Η στήριξη φίλων είναι σημαντική και θα την έχεις!

2ο δεκαήμερο: Είναι σημαντικό να καταγράψεις αυτή την εβδομάδα τους στόχους για την πορεία σου , για την εργασία σου αλλά και για όλα όσα έχεις να κάνεις στην συνέχεια, προκειμένου να μπουν σε μία σειρά όλα όσα έχεις στο μυαλό σου!

3ο δεκαήμερο: Παρόλο που στα οικονομικά σου θα έχεις μία ανακούφιση και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις σου, να αναμένεις ότι υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και την πορεία σου, τα οποία και θα σου προκαλέσουν αναστάτωση!

Υδροχόος

1ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι αισιόδοξη, ευχάριστη, με χιούμορ, επικοινωνίες, δικτύωση αλλά και με ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν ένα νομικό ζήτημα, τις σπουδές, ή κάποια συμφωνία! Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μία σημαντική διάκριση! Προτάσεις, interview για δουλειά, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θα στεφθούν με επιτυχία!

2ο δεκαήμερο: Μήπως έχει έρθει η ώρα να αποκτήσεις μία νέα θεωρία των καταστάσεων και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου; Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις, ωστόσο έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη και σε σειρά την σκέψη σου αλλά και τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες!

3ο δεκαήμερο: Οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και χρήσιμο είναι να αποφύγεις τους καβγάδες αλλά να συγκρατήσεις και την διάθεσή σου για τόλμη και ρίσκο! Ανοίγονται ευκαιρίες μπροστά σου  που πρέπει έξυπνα να τις αξιοποιήσεις! Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μία γνωριμία, μία ενδιαφέρουσα εμπειρία είναι μερικά από τα δώρα αυτής της εβδομάδας προς εσένα!

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο: Ο Ερμής περνά στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Δία σε βοηθά με κάθε τρόπο να επεκτείνεις τα προσωπικά σου σχέδια και να σταθείς τυχερός σε νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα στη ζωή σου! Μία νέα συμφωνία, μία νέα γνωριμία, μία πρόταση, ή η ευχάριστη ολοκλήρωση μίας νομικής υπόθεσης είναι μερικά από τα ευχάριστα συμβάντα της εβδομάδας! Παράλληλα στα οικονομικά σου, αρχίζεις να μπαίνεις σε μία σειρά, ενώ οι ανασφάλειές σου σταδιακά αντιμετωπίζονται!

2ο δεκαήμερο:  Προσπάθησε να μην χάνεσαι σε σκέψεις, σχέδια και καταστάσεις που σε αφήνουν πίσω και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω! Η εβδομάδα έχει στασιμότητα, είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να αναδιοργανωθείς ψυχολογικά και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις από τις μπερδεμένες καταστάσεις που σε απογοήτευσαν το περασμένο διάστημα!

3ο δεκαήμερο:  Αυτή την εβδομάδα θα ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που είχαν μεσολαβήσει στα επαγγελματικά σου (ή και στο γάμο σου) και θα νιώσεις ανακούφιση! Τα ξαφνικά έξοδα δεν θα λείψουν, φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις έξυπνους οικονομικούς χειρισμούς! Το πάθος, η ζήλεια και η τάση σου να θέλεις να επιβληθείς των καταστάσεων μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με μπελάδες!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στο Ζυγό και η ανανέωση των σχέσεων ως τις 7 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΗ αντίθεση Ερμή – Ουρανού και οι αστρολογικές σκέψεις για τις 15 Οκτωβρίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπημενη Νανα του Βαγε Να….. σε φχαριστω ????

  Μου τα λες τοσο ωραια που το μονον που σου πεμπω πισω είναι …απο το στομα σου και στου Συμπαντος το αυτι !….

  Καταπληκτικη ταξινόμηση και παρουσιαση ενος κειμενου που βοηθα πολλαπλα ολους μας !

  Νανα του Βαγε Να ???? νασαι καλα ????!

  Μαγαπη σολους και σόλες σας .!

  • Αγαπητέ φίλε και πιστέ αναγνώστη του blog μου σε ευχαριστώ θερμά, για την συνεχή παρουσία σου με σχόλια στα άρθρα μου! Κάθε εβδομάδα μου δημιουργεί και μία νέα έμπνευση για να ετοιμάζω το κείμενο ίσως και με διαφορετικό τρόπο. Επειδή η εβδομάδα που έρχεται δίνει σημαντικές ευκαιρίες και εξελίξεις θέλησα να ταξινομήσω την πληροφορία κατά αυτόν τον τρόπο! Σου εύχομαι τα καλά να επιβεβαιωθούν!

   • Όμορφες μματες γεματες νοηματα!!!!….. σας χαιρετω με εκτιμηση και σεβασμο????

    Δεν σου κρυβω Κυρια Αθηνα του Βαγενα οτι η πηγαια ΕΥΓΈΝΕΙΑ σου και το αληθινο ΗΘΟΣ σου
    που σου προσδιδουν ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    σου προσφέρουν και μια μοναδικότητα που με σαγηνευει !!

    Ο μαχαλλλας εχει απο ολα τα μπουμπουκια ….λιγα απο αυτα εχουν την δυναμη και την ποιοτητα για να ανθισουν και να ξεχωρισουν !!!!!…..

    Πιστευω οτι η Ζωη σου χρωστά ενα επιτυχημενο και γεματο ουσια Μελλον

    γιαυτο και πρεπει να προσέχει καποιος τα ….””χερια””… που θελουν δηθεμ ταχατες …να περιποιηθουν τα μπουμπουκια…

    και ακομη περισσότερον οταν ειμαστε εμεις το ξεχωριστο μπουμπουκι…..!!!!!

    Σχετικα με τις προβλέψεις σου …..
    περιμενω αυτην την βδομάδα εξελίξεις σε επαγγελματικες μου υποθεσεις…

    ευχομαι ναμαι μεσα στα ποσοστα της επιτυχους προβλεψης σου …και να παει κατ ευχήν η ολοκληρωση τους.!!!!

    Με απειρη συμπαθεια …μεχρι την επομενη επικοινωνια μας????????????????????????????????……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.