Widgets Magazine

Μήπως υπάρχουν λόγια που θα θελες να πεις, αλλά οι ευγενικοί σου τρόποι δεν σου επέτρεπαν να τα ξεστομίσεις; Έχεις μαζέψει πολλά και αισθάνεσαι ότι σύντομα θα κάνεις το μεγάλο «μπαμ» και θα τα πεις έξω από τα δόντια; Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου  το επικοινωνιακό κλίμα είναι αρκετά τεταμένο, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό στην 26ο μοίρα. Λίγες μέρες μετά, σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού στην ίδια ακριβώς μοίρα! Έτσι λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν όλα όσα θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων, θα κάνουν το δυναμικό ξεκίνημά τους από τις 19 του μήνα που έχουμε το νέο φεγγάρι!

Τι σημαίνει όμως η αντίθεση του Ερμή με τον  Ουρανό;

Ο Ερμής, φανερώνει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης, τις γνώσεις, την ευστροφία, το επικοινωνιακό χάρισμα, επηρεάζει  τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις επαφές μας. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού , το μυαλό είναι επικεντρωμένο στις σχέσεις μας (φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, αισθηματικές),  τα λόγια χαρακτηρίζονται από τακτ, διπλωματία, δικαιοσύνη, ισορροπία …  Ο Ουρανός από τον Κριό ,  είναι ο επαναστάτης που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του και μας ωθεί σε ραγδαίες, απρόβλεπτες αλλαγές ζωής, κάνοντας τις εξελίξεις γύρω μας να είναι εκκεντρικές, δυναμικές, απρόβλεπτες αλλά πολλές φορές και σοκαριστικές … Το ζητούμενό του; Τίποτα να μην μείνει το ίδιο, να γίνει ένα νέο πρωτοποριακό ξεκίνημα  … Η αντίθεση τους δηλώνει ότι διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, κυριαρχεί η αντιδραστικότητα, η επαναστατικότητα, η εκκεντρικότητα αλλά και η ένταση που προκαλεί καβγάδες, εντάσεις, διαμάχες αλλά και ρήξεις… Οι ρήξεις κατά κύριο λόγο αφορούν τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών (άξονας Κριού – Ζυγού).

Τις ημέρες που ακολουθούν είναι σημαντικό να προσέξουμε τα εξής:

 • Τρόπο έκφρασης και συμπεριφοράς
 • Αποφυγή νευρικότητας στην οδήγηση, στις συζητήσεις
 • Προσοχή στην οδήγηση και στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων, η βιασύνη δεν είναι λύση!
 • Η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και η ένταση μπορεί να επιφέρει μικρά ατυχήματα!
 • Τις εγωιστικές τάσεις στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.
 • Τις ανατροπές σχεδίων
 • Την διάσπαση / ρήξη συμφωνιών
 • Τις ζημιές , ιδιαίτερα σε τεχνολογικά ή ηλεκτρολογικά μηχανήματα!

Τι μπορούμε να αξιοποιήσουμε;

 • Τις νέες πρωτοποριακές ιδέες
 • Τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και γνωριμίες
 • Την διαφυγή από καταστάσεις που στέκονταν εμπόδιο στην πορεία και στην εξέλιξή μας!

 

Ποιοι επηρεάζονται;

Τα ζώδια που έχουν άμεση επιρροή από την αντίθεση Ερμή – Ουρανού είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους (περίπου 16-18 του μήνα)!   Ευχάριστους αιφνιδιασμούς μπορούν να αναμένουν οι Λέοντες, οι Υδροχόοι,  οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου , που ναι με έξυπνους επικοινωνιακούς χειρισμούς μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν θετικά την δυναμική αυτής της όψης!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια και οι προβλέψεις τους για την εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟ “θάνατος” της επικοινωνίας: Το viral video που δίνει τροφή για σκέψη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.