Widgets Magazine

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού στις 14 Οκτωβρίου 2017 και τι σκέφτομαι; Είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, να βάλουμε νερό στο κρασί μας, να προσεγγίσουμε ανθρώπους που είχαμε παραμελήσει, αλλά και να πούμε αντίο στην μοναξιά καλωσορίζοντας και νέα πρόσωπα στη ζωή μας που θα μπορούν πραγματικά αυτές τις μέρες να μας χαρίσουν το αίσθημα της χαράς… Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το «εγώ» και να ακολουθήσουμε το «εμείς» γιατί η χαρά  και η  ολοκλήρωση κρύβεται πίσω από την ένωση …

Αφροδίτη, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την ομορφιά,  την τέχνη, τις υλικές απολαύσεις, την διασκέδαση….

Ζυγός, το ζώδιο της δικαιοσύνης, της ισορροπίας,  των σχέσεων, του γάμου, της συνεργασίας, της ενότητας, της ομορφιάς….

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και….

Οι σχέσεις…

Με την Αφροδίτη λοιπόν από το ζώδιο του Ζυγού, αναζητάμε την ευδαιμονία μέσα από την ενότητα,  την σύναψη ουσιαστικών σχέσεων,  την εποικοδομητική συνεργασία με τους ανθρώπους.  Μοναδικός φόβος ;;; Η μοναξιά, για το λόγο αυτό με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, μπορούμε να αποδεχθούμε και να συμβιβαστούμε με έναν σύντροφο που δεν είναι απόλυτα ταιριαστός με εμάς, προκειμένου να αποφύγουμε το «μαρτύριο» του να μείνουμε μόνοι! Το διάστημα από τις 14 Οκτωβρίου ως και τις 8 Νοεμβρίου , οι Κριοί και οι Ζυγοί θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους, ενώ οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα μπορέσουν να απολαύσουν την συντροφικότητα, την διασκέδαση, την ανεμελιά και την κοινωνικότητα! Ιδιαίτερα αισθησιακή και σεξουαλική θα είναι αυτή η περίοδος, για τους Ιχθύες.

Οι επικοινωνίες

Οι επικοινωνίες στηρίζονται στην διπλωματία, στην ευγένεια ,  στην γλυκύτητα και την αρμονία ενώ δεν λείπουν τα κομπλιμέντα, τα φλέρτ, οι δημιουργικές ιδέες και οι ειδήσεις που σκορπίζουν χαμόγελα χαράς! Αυτή την περίοδο οι κερδισμένοι στον επικοινωνιακό τομέα θα είναι οι Λέοντες αλλά και οι Υδροχόοι!

Το Χρήμα

Είναι μία καλή περίοδος για να αναζητήσουμε νέες δημιουργικές ιδέες ή και συνεργασίες που θα μπορούσα να μας αποδώσουν πραγματικούς καρπούς! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού μπορούμε να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τον ήδη υπάρχοντα κύκλο των συνεργασιών μας,  εξισορροπώντας σχέσεις και οικονομικά προκειμένου να δούμε σημαντική βελτίωση στην πορεία μας. Οι κερδισμένοι στο χρήμα αυτή την περίοδο θα είναι οι Παρθένοι, που θα αυξήσουν τις πηγές εσόδων τους, αλλά και οι Ιχθύες που θα μπορέσουν να έχουν τυχερά κέρδη, διευκολύνσεις, διακανονισμούς που πραγματικά θα τους βοηθήσουν!  Επιπλέον η γενική τάση αυτής της περιόδου στα οικονομικά θα είναι η σπατάλη χρημάτων για καλλωπισμό!

Η επαγγελματική πορεία

Βελτίωση θα υπάρξει αυτό το διάστημα στην κινητοποίηση των επαγγελμάτων που σχετίζονται με την τέχνη, την μόδα, των καλλωπισμό, την δικαιοσύνη. Η δημιουργικότητα θα αποτελέσει λοιπόν το «κλειδί» για την βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών, ενώ οι συνεργασίες θα στηρίξουν σημαντικά κάθε μορφή επαγγελματικής εξέλιξης! Οι Αιγόκεροι θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν και «θαυμαστές» των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.  Οι Ταύροι θα μπορέσουν και αυτοί με την σειρά τους να έχουν μεγάλη επαγγελματική δημιουργικότητα, τακτοποιώντας και εργασιακές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Η ανανέωση στο σπίτι …

Φυσικά δεν θα λείψουν και οι όμορφες αλλαγές στο σπίτι, οι οικογενειακές συνεστιάσεις και τα ανταμώματα με συγγενείς που θα σκορπίσουν χαρά στους Καρκίνους και θα τους κάνουν πιο εκφραστικούς! Οι καρκίνοι είναι και οι πρώτοι στη λίστα που  θα σκεφτούν αυτό το μήνα ακόμα και μία συμβίωση…

H Εσωτερική Γαλήνη

Αφορά κυρίως τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες που μπορούν με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού να βρουν τις ψυχολογικές τους ισορροπίες και να ξεπεράσουν τα απωθημένα του χτες…

Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και οι ίντριγκες στις σχέσεις

Στις 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από Ζυγό θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνοντας αποκαλύψεις μυστικών, ίντριγκες, παρασκήνιο, φλογερούς, παθιασμένους αλλά αδιέξοδους έρωτες… Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

H Σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών

Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα στηρίξει το προσπέρασμα συναισθηματικών αλλά και οικονομικών εμποδίων αλλά θα φέρει και την σταθεροποίηση σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικές συμφωνίες. Κερδισμένοι θα είναι οι Κριοί,Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδύμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι Αιφνίδιοι έρωτες και ανατροπές σχέσεων

Στις 4 Νοεμβρίου 2017 η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό φέρνοντας ένα ξαφνικό, απρόσμενο, επιπόλαιο, άστατο και αντιδραστικό κλίμα στις σχέσεις! Νέοι ξαφνικοί έρωτες με σύντομη ημερομηνία λήξης αλλά και έντονες ρήξεις στις σχέσεις, προκειμένου να αποκτηθεί περισσότερη αυτονομία και ελευθερία είναι κάτι που αφορά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν γεννηθεί με προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

 

Δες την αναλυτική πρόβλεψη του Ζωδίου σου & μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Ζυγό<<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Δίας στον Σκορπιό και η επιρροή του ως το Νοέμβριο 2018
Επόμενο άρθροΤα ζώδια και οι προβλέψεις τους για την εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ