Widgets Magazine

Καλή Χρονιά αγαπημένοι μου Τοξότες! Το 2021 είναι μία χρονιά που πολλοί από εσάς θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, θα αλλάξετε συνήθειες, σκέψεις, συναισθήματα αλλά και σχέσεις.

Οι Εκλείψεις που σχηματίζονται στον δικό σας άξονα, φέρνουν σημαντικές μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας και στον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αλλάζουν μορφή ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο όπου αποτελούν για εσάς και τα πιο σημαντικά διαστήματα ανακατατάξεων του έτους. Αρκετοί μπορεί να βιώσετε έναν χωρισμό, όμως πολύ γρήγορα θα αντικαταστήσετε την απώλεια με το καλωσόρισμα ενός νέου ανθρώπου στη ζωή σας, άλλοι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία κρίση επαγγελματική που θα σας ωθήσει σε μία αλλαγή συνεργασίας. Όλα τα παραπάνω έρχονται σε άμεση εξάρτηση με το προσωπικό σας ωροσκόπιο!

Ο Δίας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, έχουν φιλικές διαθέσεις για εσάς. Στην πορεία του έτους, όλοι καταφέρνετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, σας δίνετε η δυνατότητα πιο συχνών μετακινήσεων αλλά και μίας νέας θεώρησης των καταστάσεων. Σε αυτό το έτος οι επικοινωνιακές σας δραστηριότητες εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα και ομαλά, δείξτε προσοχή και στις συμπτώσεις οι οποίες έχουν κάποιο σημαντικό «δώρο» να σας προσφέρουν! Αρκετοί θα αλλάξετε μεταφορικό μέσο αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει αυτή την χρονιά τους γεννημένους 23 Οκτωβρίου με 16 Νοεμβρίου, όπου σας βοηθά να βάλετε γερές βάσεις πάνω στην εύνοια που θα σας δοθεί! Στην πορεία του έτους κατασταλάζετε σε ώριμες αποφάσεις για την πορεία σας, ενώ σας δίνετε και η δυνατότητα νέων σταθερών συμφωνιών.

Στην πορεία του 2021 θα χρειαστεί να αλλάξετε συνήθειες στην καθημερινότητά σας, είτε αυτό αφορά την εργασία σας και τον τρόπο που παρέχετε τις υπηρεσίες σας, είτε αυτό αφορά και την διατροφή σας, το πρόγραμμά σας… Το στρες θα είναι τονισμένο, γιατί τα χρονικά πλαίσια πολλές στιγμές θα είναι αρκετά αυστηρά προκειμένου να τηρήσετε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σας. Οι Γεννημένοι 29 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου είστε οι βασικοί αποδέκτες της «Ουράνιας» επιρροής και των παραπάνω τάσεων.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και σε αυτό το έτος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 11-16 Δεκεμβρίου. Οι απάτες, οι συναισθηματικές απογοητεύσεις και οι λανθασμένες κρίσεις αναμένεται να προκαλέσουν διλήμματα και αστάθειες αυτή την χρονιά Εσείς από πλευράς σας είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον ρεαλισμό στις επιλογές σας, να μην βιαστείτε να κρίνετε συναισθήματα, ανθρώπους, καταστάσεις και να είστε πιο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί τόσο με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, όσο και με τα δικά σου ζητούμενα και συναισθήματα.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επιβάλει την αναμόρφωση αξιών για τους γεννημένους 17-19 Δεκεμβρίου. Οι οικονομικές πιέσεις ή και απώλειες συνεχίζονται, η εποχή σας επιβάλει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα λιτότητας, γεγονός που αρκετές στιγμές θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο! Το αίσθημα τη ανασφάλειας (υλικής ή και συναισθηματικής) δεν θα λείπει.

 

ΔΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑιγόκερως 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here