Widgets Magazine

Επιτέλους ξεκινά μία νέα χρονιά και είναι βέβαιο ότι η επιθυμία σου θα είναι να κάνεις «πάρτι» μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες κατά την διάρκεια του περασμένου έτους!  Τα δεδομένα αυτό το έτος σίγουρα αλλάζουν … Μπορεί να μην είσαι από τα πρώτα ζώδια στην λίστα εύνοια, σίγουρα όμως  η εποχή που ξεκινά σου προσφέρει την δυνατότητα να ανανεωθείς στα αισθηματικά, να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και να ανοίξεις νέους κύκλους στην προσωπική σου ζωή!

Το πιο σημαντικό νέο για σένα, είναι η αποχώρηση του Κρόνου  από το ζώδιο σου η οποία και πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2017, σταδιακά  νιώθεις σαν να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, διαθέτοντας πλέον την γνώση και την εμπειρία για τα πραγματικά ζητούμενά σου από τον τομέα των σχέσεων ! Σε αυτή τη χρονιά συνειδητοποιείς ότι ωρίμασαν πλέον τα συναισθήματά σου, τα θέλω σου, γνωρίζεις και έχεις πλέον την εμπειρία να αποφασίσεις τι  είναι αυτό που θα μπορέσει να σε γεμίσει και να σε ολοκληρώσει από συναισθηματικής πλευράς… Αυτό ακριβώς και θα επιδιώξεις να αποκτήσεις!

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, σου χαρίζει την προστασία που σου είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου και να αναπτύξεις περισσότερο τον ψυχισμό σου! Στην συνέχεια, το πέρασμα του κυβερνήτη σου – του Δία – στο δικό σου ζώδιο θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής στη ζωή σου, ακόμα και στον τομέα των αισθηματικών!

Οι εκλείψεις του 2018, είναι φανερό ότι θα φέρουν νέους ανθρώπους στη ζωή σου και ναι θα αναπτυχθούν νέες γνωριμίες και καινούργια ειδύλλια τα οποία και θα τονώσουν την ψυχολογία σου!

Οι ερωτικές επανασυνδέσεις του Τοξότη

Πιο πιθανή η ευκαιρία επανασύνδεσης δίνεται κατά την διάρκεια  από 23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του Κριού.

Ένα ακόμα χρονικό διάστημα που υπάρχουν πιθανότητες επανασύνδεσης, είναι  από τις 17 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου , πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

 

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

11 Φεβρουαρίου έως  7 Μαρτίου 2018: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι δεδομένο ότι η ερωτική σου ζωή αποκτά σπιρτάδα, δράση, περιπέτεια και δεν λείπουν και τα ευχάριστα ξαφνιάσματα που κάνουν αυτό το χειμώνα να φαντάζει μοναδικός, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα βαρίδια του Κρόνου!

24 Απριλίου έως 19 Μαΐου 2018 : Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, η Άνοιξη ολοκληρώνει τον κύκλο της με εσένα να έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, την σχέση σου ή να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία που θα σου δώσει την προοπτική για κάτι πιο σταθερό στο μέλλον !

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑιγόκερως 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.