Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο: Ένας χαλαρός αλλά και κοινωνικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο και δεκαήμερό σας. Μπορεί να μην συμβαίνουν τα μεγάλα γεγονότα στη ζωή σας, δεν δέχεστε όμως και πιέσεις και αυτό σας βοηθά να συγκροτηθείτε. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση, σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα αγαπητά, είστε αρκετά περιζήτητος στις παρέες σας, ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.  Ως τις 18 Αυγούστου λοιπόν, βλέπετε επιθυμίες να ικανοποιούνται και εσείς να λαμβάνετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από την δικτύωσή σας με το περιβάλλον σας.   Την περίοδο από τις 20-25 Αυγούστου, ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σας, προσφέροντας απλόχερα την άνεση και την ευεξία στις επικοινωνίες σας. Αρκετοί θα μετακινηθείτε, θα κάνετε τα ταξιδάκια σας, ενώ δεν θα λείψουν οι ιδέες , οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα αποτελέσουν μία όμορφη διέξοδο.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με κούραση, άγχος και κάποιες ανατροπές σχεδίων στα προγράμματά σας έτσι λοιπόν καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται 3/8 στο ζώδιο του Υδροχόου είναι έκδηλη η ένταση και η νευρικότητα στην καθημερινότητα σας. Μέχρι τα μέσα του μήνα είναι πολλά που πρέπει να βάλετε σε μία τάξη και σειρά στα επαγγελματικά σας προκειμένου να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να νιώσετε και εσείς λίγο καλοκαίρι. Τα οικονομικά σας είναι ζορισμένα ιδιαίτερα ως τις 5 του μήνα όπου οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετά αυξημένες.  Το δεύτερο μισό του Αυγούστου αναμένεται αρκετά πιο θετικό για εσάς,  όπου βρίσκεται την σπιρτάδα για κοινωνική ζωή, για φλερτ,  ενώ οι συνθήκες σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα θέλω και τις επιθυμίες σας.  Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία για μία τυχερή ερωτική γνωριμία που θα σας κάνει να ονειρεύεστε, θυμηθείτε όμως ότι είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι στις επιλογές σας.  Ο Ερμής από το ζώδιο σας επηρεάζει θετικά την περίοδο 25-30 Αυγούστου όπου μπορείτε να δείτε μία πολύ καλύτερη ροή των επικοινωνιών ενώ δεν θα λείψουν οι προτάσεις, οι συζητήσεις, οι συμφωνίες που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης!

Γ’ Δεκαήμερο: Ένας Αύγουστος γεμάτος πάθος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Το  φλέγον θέμα που σας απασχολεί είναι τα οικονομικά σας, οι διακανονισμοί που πρέπει να κάνετε, οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και οι ανησυχίες για όλα τα γραφειοκρατικά που εκκρεμούν. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης από το ζώδιο του Κριού εξαντλεί τα αποθέματα χρήματος αλλά δοκιμάζει και τις ψυχικές σας αντοχές. Εσείς θα πρέπει να δείξετε μεγάλη σύνεση στις οικονομικές σας δοσοληψίες και να συγκρατήσετε την σπατάλη που μπορεί εντέλει να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού! Στον ερωτικό τομέα διακρίνεστε από ένταση, πάθος ενώ ο μήνας ενεργοποιεί για τα καλά την σεξουαλική σας ζωή! Δεν λείπουν όμως και οι επιβλητικές, χειριστικές διαθέσεις, που εντείνουν το αίσθημα της ζήλειας ή που σας κάνουν να βυθίζεστε σε εμμονές, αυτή ακριβώς την τάση θα πρέπει και να συγκρατήσετε!  Το πιο ικανοποιητικό διάστημα για εσάς είναι από 27 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο, προσφέροντας ευκαιρίες για δικτύωση, ανεμελιά , φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο και εκπλήρωση επιθυμιών.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΣκορπιός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here