Widgets Magazine

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παγίδες, πάθη, λάθη, ψέματα αλλά και σημεία που πρέπει να δείξουμε προσοχή, αφού τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν, ενώ η ενέργεια γύρω μας είναι τεταμένη, επιθετική με κυρίαρχο το εσωτερικό αναβρασμό που προέρχεται απο τα μπερδέματα, τις παρεξηγήσεις, τις πλάνες, είτε και απο καταστάσεις παρελθοντικές οι οποίες με έναν τοξικό τρόπο συνεχίζουν να φθείρουν το παρόν μας…..

Δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις κορυφώνονται αυτό το διήμερο, οι οποίες και σκιαγραφούν τις τάσεις που σας περιέγραψα παραπάνω …. Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (στην 23ο05′), ενώ ο Άρης απο το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο27′).

Τι σημαίνουν όμως όλα τα παραπάνω, ποια θα είναι η επιρροή αυτών των όψεων και τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε….

Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους, δυσχεραίνει το επικοινωνιακό κλίμα, μας ωθεί σε μία ουσιαστική αναθεώρηση σκέψεων, αποφάσεων του παρελθόντος, συνάμα όμως προκαλεί και τις γνωστές αναποδιές που φέρνουν αναβολές, καθυστερήσεις και μεταιώσεις σε προσωπικά σχέδια. Οι βλάβες, οι γκάφες, οι παρεξηγήσεις κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το τοπίο της καθημερινότητάς μας. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα έρχεται για να κάνει ακόμα πιο θολό το τοπίο της καθημερινότητάς μας διεγείροντας τις παραπάνω τάσεις

 • Θολή Κρίση
 • Τεμπελιά
 • Διλήμματα
 • Συγχύσεις
 • Ψέματα
 • Εξαπατήσεις
 • Υπεκφυγές
 • Καθυστερήσεις και Αναβολές Σχεδίων
 • Εξιδανικεύσεις που οδηγούν σε μεγάλες απογοητεύσεις
 • Παρεξηγήσεις σε λόγια
 • Κούραση πνευματική

Πιο επιρρεπείς στις παραπάνω τάσεις βρίσκεστε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, όσοι έχετε γεννηθεί 12-13/6,, 14-15/9, 13-14/12,11-12/2. Η επιρροή είναι αισθητή ωστόσο και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτης (Ήλιο Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) κοντά στην 22-23 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Θυμηθείτε τα εξής :

 • Δεν είναι ιδανική στιγμή για δεύτερες ευκαιρίες, δεύτερες σκέψεις, τελικές αποφάσεις
 • Μην κρίνετε από τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σας, γιατί πολύ σύντομα θα αναθεωρήσετε.
 • Κρατήστε μικρό καλάθι στα λόγια που θα ακούσετε
 • Μην δίνετε τον λόγο σας για υποθέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε
 • Θυμηθείτε ότι το μυαλό αυτές τις μέρες δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένο, επομένως αφήστε σημαντικές εργασίες για λίγο αργότερα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ύπνο, ξεκούραση , χαλάρωση
 • Τα προβλήματα που διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σας θα σας φαίνονται σαν ένα κουβάρι όπου όσο και να προσπαθείτε να το ξεμπερδέψετε πάντα υπάρχουν κόμποι.Η σκέψη σας μπορεί να γίνει σύνθετη / συνδυαστική αλλά και χαοτική με αποτέλεσμα η κλίμακα του στρες να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Θυμηθείτε πως η λύση των προβλημάτων είναι πάντα πολυ απλή, αρκεί να μπορούμε να επικεντρώσουμε το νου ξεκάθαρα στην εύρεση λύσης, αυτή εδώ δεν είναι η ιδανική στιγμή, αφού άθελά σας δεν θα έχετε την δυνατότητα να δείτε καθαρά τα δεδομένα γύρω σας.
 • Προσοχή σε βλάβες, ατυχήματα
 • Ματαιώσεις σχεδίων
 • Καθυστερήσεις στις επικοινωνίες

Συνεχίσουμε όμως και τις υπόλοιπες τάσεις του Σαββατοκύριακου που διαμορφώνονται απο την Αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο27′). Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της σεξουαλικότητας αλλά και ο βασικός ρυθμιστής των εξελίξεων που διαδραματίζονται γύρω μας αφού δίνει το “πυρ” για κάθε μορφή δράσης αλλά και πρωτοβουλίας. Από το ζώδιο του Καρκίνου είναι σε θέση πτώσης, δεν θα σας πω ότι είναι “άβουλος” αλλά συσσωρευτικός, δειλιάζει να κάνει το βήμα της δράσης και της πρωτοβουλίας, κυρίως από προσωπικό φόβο και ανασφάλεια, έτσι λοιπόν “μαζεύει”. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας άνθρωπος συσσωρεύει μέσα του πολλά;;; Έρχεται η στιγμή που γίνεται το μεγάλο “μπαμ” και τότε μπορεί να δεις τον δειλό άνθρωπο να εκφράζει πολύ έντονη επιθετικότητα, σκληρότητα, να λειτουργεί αμείλικτα γιατί έχει μέσα του πολλά απωθημένα ….

Με την Αντίθεση Άρη – Πλούτωνα παρατηρούμε αυτό το διήμερο

 • Εκρήξεις πάθους (σε κάποιους θα ενεργοποιηθούν θετικά σε άλλους αρνητικά εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού χάρτη)
 • Έντονος ερωτισμός , δυνατές σεξουαλικές στιγμές
 • Επιθετικότητα / Εγκληματικότητα
 • Αυτοκαταστροφικότητα
 • Εκδικητικότητα
 • Σκληρή και αμείλικτη ανταγωνιστικότητα
 • Παρασκηνιακές Ενέργειες Δολοπλοκίας (προσοχή σε κλεψιές)
 • Ψυχολογικές Εκρήξεις που οφείλονται σε απωθημένα ή και σε γεγονότα που στιγμάτισαν την ψυχή (φόβοι, εμμονές)
 • Χειριστικές, Εξουσιαστικές Συμπεριφορές

Ποιοι είστε ωστόσο οι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού πού πρέπει να δείξετε προσοχή στις παραπάνω τάσεις:

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου , ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες. 15/4, 18/7, 18/10 16/1. Η επιρροή ωστόσο είναι αισθητή και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή ωροσκόπο / μεσουράνημα κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Σε ένα δύσκολο για πολλούς Σαββατοκύριακο, όπου η ενέργεια γύρω μας είναι σαν ένα καζάνι που σιγοβράζει, θα υπάρξουν και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ξεφύγετε από αυτό το δύστροπο κλίμα και θα μπορέσετε να περάσετε πιο ανέμελες στιγμές. Αυτοί είστε οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 21-22/6 23-25/10 20-22/2 21-23/4 24-26/8 22-24/12, καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 0-4 μοίρα!

Να ευχηθώ ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλους, με αποστάσεις ασφαλείας από κάθε άνθρωπο ή κατάσταση που μας βυθίζει στην αμφιβολία, την ανασφάλεια, τον φόβο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία 4/6: Άνοιξε την καρδιά σου
Επόμενο άρθροΗλιακή Έκλειψη 10 Ιουνίου 2021 στους Διδύμους
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here