Widgets Magazine

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2021 καταφθάνει, αυτή την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα Ελλάδας 13:54, στον αέρινο εκπρόσωπο του Μεταβλητού Σταυρού τον Δίδυμο, και πιο συγκεκριμένα στην 19ο47’ του ζωδίου!

Το ενδιαφέρον μας  ετούτη την περίοδο είναι στραμμένο  σε θέματα που αφορούν τη γνώση, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις αλλά και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τον τρόπο σκέψης και θεώρησης των καταστάσεων γύρω μας.  Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στο φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης, με δύσκολη γωνία τετραγώνου, είναι αναμενόμενο ότι στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειάς μας, αλλά προκαλεί και τις εστίες σύγχυσης, θολούρας, εξαπάτησης, διάψευσης, ψευτιάς και ουτοπίας η οποία μπορεί πραγματικά μπορεί να προκαλέσει την πλήρη αποδιοργάνωση. Ο Ερμής (κυβερνήτης των Διδύμων) φαινομενικά ανάδρομος από τους Διδύμους και σε δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα, διεγείρει ακόμα περισσότερο τις παραπάνω τάσεις, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την κατανόηση και αποσαφήνιση τόσο των σκέψεων και των συμπεριφορών των δικών μας, όσο και των ανθρώπων που μας περιβάλλουν.

Τι όμως πρέπει να προσέξουμε με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους

  • Συμφωνίες, Έγγραφα, Συζητήσεις και Δεσμεύσεις …. Πολλά από αυτά που θα συζητηθούν / συμφωνηθούν δεν θα μπορούν να τηρηθούν.  Συνάμα η δολιότητα και η ψευτιά στις συμπεριφορές μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.
  • Δείχνουμε προσοχή στο μεταφορικό μας μέσο, στην οδήγηση και στις μετακινήσεις μας. Βλάβες και ατυχήματα καραδοκούν…. Ατυχήματα σε θάλασσα είναι πολύ πιθανά. Βροχές ή πλημμύρες που θα προκαλέσουν προβλήματα είναι μέσα στις τάσεις των ημερών.
  • Όπου ακούμε πολλά κεράσια κρατάμε μικρό καλάθι, κάποια λόγια μπορεί να φαντάζουν ιδανικά  και υπέροχα ή να είναι αυτά που πάντα προσδοκούσαμε να ακούσουμε, κρύβουν όμως την παγίδα της πλάνης. Γενικότερα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι και με περισσότερα όρια, στις επικοινωνίες μας, γιατί οι προθέσεις δεν θα είναι πάντα αγνές και θα υπάρχουν εξαπατήσεις.
  • Θυμόμαστε ότι δεν είναι ιδανική περίοδος για τελικές απαντήσεις, για τελικά συμπεράσματα και όσο και αν προσπαθούμε για κάτι τέτοιο όλο και περισσότερο καθυστερούμε ή και μπερδεύουμε τις καταστάσεις. Δεν λείπουν οι παρανοήσεις και οι παρερμηνείες.
  • Προσοχή σε νέες σχέσεις / νέες γνωριμίες, οι οποίες δύσκολα θα μπορούν να έχουν μία σταθερή ή ήρεμη πορεία, ενώ πολλοί μπορεί να γοητευτούν και πολύ γρήγορα να απογοητευτούν.
  • Ματαιώσεις σχεδίων , αναβολές, καθυστερήσεις ή και λάθη βάζουν το αλατοπίπερό τους για εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις.
  • Οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές δεν θα μπορούν να δικαιολογηθούν ή να κατανοηθούν με την λογική.
  • Έκρηξη εγκληματικότητας και ακραίων αρρωστημένων συμπεριφορών.
  • Προφυλάσσουμε την φυσική μας κατάσταση από κινδύνους, δείχνοντας προσοχή σε μολύνσεις / φλεγμονές
  • Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, φροντίζουμε την επιμέλεια της διατροφής μας και του ύπνου μας για να ανακτάμε τις δυνάμεις μας

Εκτός από όλα τα παραπάνω που σας αναφέρω είναι σημαντικό ετούτη την περίοδο να εντοπίσουμε τις σκέψεις μας και να κατανοήσουμε ότι αυτές και μόνο διαμορφώνουν την συμπεριφορά μας, η οποία και δίνει την ώθηση των εξελίξεων γύρω μας.  Ας συγκρατήσουμε ότι πολλές φορές οι ίδιοι επιτρέπουμε στον εαυτό μας να βυθιστεί σε αυταπάτες και πλάνες … Είναι μία καλή ευκαιρία με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη, να δώσουμε τέλος σε καταστάσεις, ανθρώπους, σχέσεις που μας βυθίζουν σε ατέρμονες ψυχοφθόρες σκέψεις που μας βυθίζουν στην αμφιβολία και στην αβεβαιότητα και να επικεντρώσουμε το νου μόνο σε υγιείς διεξόδους που θα μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε την ενέργειά μας….

Αλλάζοντας τρόπο σκέψης, βλέπουμε να αλλάζει και η ροή της ζωής μας … Αυτό ακριβώς ας ακολουθήσουμε ετούτη την περίοδο,  δίνοντας χώρο, χρόνο, υπομονή στις καταστάσεις που εξελίσσονται τώρα γύρω μας.

 

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης είναι πιο αισθητή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, καθώς και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη)  ή σημεία (ωροσκόπο ή μεσουράνημα) κοντά στην 17-24 μοίρα των παραπάνω  ζωδίων.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας στο βίντεο που ετοίμασα για εσάς

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here