Widgets Magazine

Σε έναν δύστροπο, αλλόκοτο και χαοτικό μήνα υπάρχουν και αυτές οι όμορφες ανάσες που μας δίνουν την δύναμη, την χαρά, την ικανοποίηση που αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για να μπορέσουμε να πάρουμε δυνάμεις και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της εποχής. Μία από αυτές τις όμορφες στιγμές του Ιουνίου έρχεται στις 3 του μήνα όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ιχθύ.

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του κάλους, της αρμονίας, του έρωτα εκφράζει τον τρόπο που αγαπάμε, τον τρόπο που απολαμβάνουμε την ζωή και τις ομορφιές της, τον τρόπο που ερωτευόμαστε και χαιρόμαστε όλα αυτά που μας γεμίζουν! Εκτός από τα αισθήματα η Αφροδίτη συνδέεται και με τα χρήματα, με λίγα λόγια η επιρροή της είναι αισθητη τόσο στις συναισθηματικές όσο και στις υλικές απολαύσεις της ζωής.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου (όπου κυβερνήτης είναι η Σελήνη) μας κάνει πιο ανοιχτούς στο συναίσθημα, ενώ ενισχύει πολύ περισσότερο την επιθυμία για συντροφικότητα, αφοσίωση αλλά και δέσμευση. Η Αφροδίτη από αυτή την θέση επιζητά την οικειότητα και την ζεστασιά, το γνώριμο χάδι, την γνώριμη αγκαλιά τον άνθρωπο που μιλά κατευθείαν στην ψυχή της ή που μαζί του μοιράζεται κοινές αναμνήσεις.

Ο Δίας από την άλλη πλευρά, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της προόδου, των ευκαιριών, της πνευματικής ανέλιξης, από τον υδάτινο χώρο των Ιχθύων είναι αρκετά πιο γενναιόδωρος, προσφέροντας τις ευκαιρίες εκείνες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη, εξέλιξη και ουσιαστική εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών.

Το τρίγωνο λοιπόν που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Καρκίνο, με τον Δία από το ζώδιο του Ιχθύ (01ο44′) αποτελεί έναν άκρως θετικό οιωνό συναισθηματικής και οικονομικής εξέλιξης, που αναμένεται να προσφέρει αυτή την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2021 αρκετά χαμόγελα.

Όσοι επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη (αναφέρομαι παρακάτω τους τυχερούς) μπορούν να προσμένουν:

 • Μία ερωτική εξέλιξη που θα γεμίσει την καρδιά τους με τα πιο όμορφα συναισθήματα
 • Αναθέρμανση σχέσεων και μία δεύτερη ευκαιρία που θα μπορεί να έχει μία καλή προοπτική
 • Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους
 • Εκπλήρωση σχεδίων επιθυμιών
 • Ένα νέο δημιουργικό σχέδιο εξελίσσεται με θετικούς οιωνούς
 • Το συναίσθημα γίνεται ο οδηγός και δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανεμελιάς αλλά και ικανοποίησης!
 • Πολλοί μπορεί να δεχθείτε ένα δώρο που θα σας ικανοποιήσει!
 • Μία οικονομική ευκαιρία δίνει λύση αλλά προσφέρει και μία νέα προοπτική!

Ποιοι είστε όμως οι τυχεροί από το τρίγωνο Αφροδίτης Δία

 • Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 21-22/6
 • Οι γεννημένοι Σκορπιοί 23-25/10
 • Οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια 20-22/2
 • Οι Ταύροι γεννημένοι 21-23/4
 • Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 24-26/8
 • Οι Αιγόκεροι με γενέθλια 22-24/12

Η επιρροή είναι αισθητή και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη Άρη) ή σημεία (ωροσκόπο, μεσουράνημα) κοντά στην 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με οδηγό την καρδιά και το ένστικτό σας, θα γίνετε οι αποδέκτες μίας θετικής για εσάς εξέλιξης που θα γεμίσει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα.

 

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας έως και 13 Ιουνίου 2021

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2021
Επόμενο άρθροΣαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου με Πάθη & Λάθη: Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here