Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Λέοντες με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !


Α’ Δεκαήμερο: Ένας χαρούμενος μήνας ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, αφού από το ξεκίνημα του ο Ερμής από το Ζυγό φροντίζει να σας  μεταδίδει αρκετή εξωστρέφεια και βρίσκεστε στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Το διάστημα 5-12 Σεπτεμβρίου, οι επαφές σας είναι πολλές, τακτικές και είστε μόνιμα στην κίνηση, στο δρόμο ή και με ένα τηλέφωνο στο χέρι…. Οι κοντινές μετακινήσεις ευνοούνται! Συνάμα, οι αποφάσεις, οι συμφωνίες, και οι γνωριμίες της περιόδου λειτουργούν υπέρ σας. Σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση που δέχεστε αυτό το μήνα, έχει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Το διάστημα από τις 6-15 Σεπτεμβρίου ομορφαίνετε, αλλάζετε, ανανεώνεστε, διασκεδάζετε, έλκετε σαν μαγνήτης αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ, ενώ και η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε έναν όμορφο ρυθμό!  Οι γεννημένοι κοντά στις 30-31 Ιουλίου κατά την διάρκεια αυτού του μήνα βιώνετε ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας, διανύετε περίοδο όπου κάνετε ουσιαστικές και καταλυτικές μεταρρυθμίσεις στην καριέρα σας δεν παύει όμως οι αλλαγές που ορίζονται τώρα να σας προκαλούν μία μορφή αναστάτωσης.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να νιώθετε αρκετά ανασφαλείς για ζητήματα που συνδέονται με τα οικονομικά σας, ενώ αρκετοί αισθάνεστε αστάθεια, ή και εσωτερική ένταση για τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σας.  Σε αυτό τον ψυχολογικό αναβρασμό θα βρίσκεστε κοντά στις μέρες της Πανσελήνου (2/9) στην συνέχεια οι συνθήκες στη ζωή σας βελτιώνονται σημαντικά.  Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσετε αυτό το μήνα στην εργασία σας, ενώ διευθετούνται και κάποια προβλήματα ή και ανησυχίες που είχατε στην καθημερινότητά σας ή και σε θέματα που αφορούσαν την φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στα τέλη Ιουλίου, είναι γεγονός ότι αισθάνεστε αρκετά αποσυντονισμένοι από τις απροσδόκητες και μη ελεγχόμενες ανακατατάξεις που έχετε δεχθεί στα επαγγελματικά σας, ωστόσο αυτό το μήνα παρόλο που είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο θα μπορέσετε να βρείτε και λύσεις. Ο Σεπτέμβριος ωστόσο έχει και τονισμένο το στοιχείο της επικοινωνίας ιδιαίτερα την περίοδο 12-19 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής από το Ζυγό σας ευνοεί! Πείτε ναι σε μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες  και εκφραστείτε με άνεση στο περιβάλλον σας.  Ένα εξαιρετικό διάστημα για εσάς θα είναι η περίοδος από τις 15 έως τις 24 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο.  Ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, την ψυχαγωγία, την ομορφιά φαίνεται ότι σας ανανεώνουν σημαντικά αυτή την περίοδο …. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας η διαχείρισή σας είναι σημαντικό να είναι προσεχτική, δεν θα λείψει η αστάθεια και η καθυστέρηση.

Γ΄Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος κάνει το ντεμπούτο του, πιεστικά, περιοριστικά και με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες ούτως ή αλλιώς είχατε και το περασμένο διάστημα, όμως ιδιαίτερα αυτό το Σεπτέμβριο, αισθάνεστε ότι σφίγγεται ακόμα περισσότερο το ζωνάρι και οι συνθήκες σας υπενθυμίζουν ότι έχετε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη σας. Συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, οι προσπάθειες που δίνετε τώρα, θα έχουν την ανταμοιβή τους, έστω και αν δέχεστε πολύ μεγάλη κούραση, η οποία και έχει εξαντλήσει τα αποθέματά σας.  Ο χώρος της εργασίας αποτελεί έναν μεγάλο στίβο ανταγωνισμού, προβληματισμού, ευθυνών και πιέσεων, όπου εσείς καλείστε τώρα να αξιοποιήσετε όλο το δυναμικό σας.  Δεν λείπουν ωστόσο και οι προοπτικές εξέλιξης σχεδίων που αφορούν νέες γνώσεις, επιμόρφωση, συμφωνητικά, ισχυροποιείται την θέση σας ενώ στην πορεία του μήνα βρίσκεστε κερδισμένοι και στα οικονομικά σας. Από τις 17 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, οι πηγές εσόδων σας αυξάνονται, έχετε την δυνατότητα ενάρξεων που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε το εισόδημά σας. Συνάμα, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση ή και κύρος στους τομείς που δραστηριοποιείστε. Το διάστημα 19-27 Σεπτεμβρίου αν και επικοινωνιακό, συχνά θα γίνετε και οι αποδέκτες ειδήσεων που δεν θα είναι τόσο ευχάριστες, ενώ χαρακτηριστική θα είναι από την πλευρά σας και η ανάγκη σας να πάρετε σκληρές αποφάσεις για την πορεία σας… Ο μήνας σας ευνοεί να κάνετε τις επιλογές εκείνες που εντέλει θα σας βοηθήσουν να έχετε μία καλύτερη ποιότητα στη ζωή σας, οι επιλογές αυτές είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολα εφαρμόσιμες αλλά θα απαιτούν αρκετή πειθαρχία και επιμονή από την πλευρά σας. Σε έναν μήνα πιέσεων όμως, θα σας δοθεί και η ευκαιρία της ανανέωσης, της χαράς, της ικανοποίησης, του έρωτα και της διασκέδασης… Από τις 24 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο και δεκαήμερό σας, σας προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να περάσετε καλά, να ομορφύνετε, να έλξετε κοντά σας αυτό που επιθυμείτε.  Σε έναν σκληρό και περιοριστικό μήνα, εσείς λοιπόν δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είστε αρκετά δυνατοί και θα καταφέρετε να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας, πολύ περισσότερο όμως θα καταφέρετε εντέλει και να δημιουργήσετε ένα πιο ικανοποιητικό και όμορφο πλαίσιο γύρω σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΠαρθένος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here