Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Ένας ελπιδοφόρος μήνας είναι ο Μάιος για εσάς, στην πορεία του τονώνονται και πάλι οι επιθυμίες, τα όνειρα, τα σχέδια και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους! Ως τις 10/5 νιώθετε ωστόσο αρκετά κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, είτε από τις εξελίξεις που έχουν μεσολαβήσει στα επαγγελματικά, είτε από την επιβάρυνση που έχετε δεχθεί και από το περιβάλλον σας. Το διάστημα 4-10/5 σας βρίσκει αρκετά κοινωνικούς, με πολλές επαφές, γνωριμίες ή και συζητήσεις με το φιλικό σας περιβάλλον για θέματα που θέλετε να προγραμματίσετε. Αγαπητοί, δημοφιλείς και περιζήτητοι συνεχίζετε να είστε και στην πορεία του μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 9-17/5. Σε αυτό το διάστημα τονώνεται και η αισθηματική σας ζωή ενώ πολλοί μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον είτε και να έχετε την εξέλιξη μίας φιλικό – ερωτικής σχέσης. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, δεν κρίνεται αρνητική για εσάς, έστω και αν η επιρροή της θα αλλάξει τις επιθυμίες σας, ή και θα σας ωθήσει και σε ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σας ζωή! Το ζητούμενο σας το επόμενο διάστημα θα είναι να παραμείνει κοντά σας μόνο ότι μπορεί πραγματικά να συμβαδίσει και να έχει μία κοινή πορεία και με τα δικά σας θέλω!

Β Δεκαήμερο: Ο Μάιος ξεκινά με βαριά ψυχολογία και με ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά ή και συναισθηματικά που σας προβληματίζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πικρία! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο αγγίζουν το δικό σας δεκαήμερο, φέρνοντας σημαντικές προκλήσεις, δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας, δίνοντας όμως και το “ταρακούνημα” το να αφήσετε πίσω σας μία παλιά εποχή και να προχωρήσετε μπροστά προς νέες κατευθύνσεις. Στα επαγγελματικά σας βιώνετε αναταραχές ή και αλλαγές που σας αποδιοργανώνουν! Από την άλλη πλευρά αρκετοί χρειάζεται στην παρούσα φάση να κάνετε κάποιες θυσίες προκειμένου να σταθείτε και να υποστηρίξετε αγαπημένα πρόσωπα ή και για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σας. Η χαρά και η ικανοποίηση του μήνα υπάρχει μέσα από τους φίλους που μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας και να αποτελέσουν την ευχάριστη διέξοδο αναμελιάς και ξεγνοιασιάς τη στιγμή που θα το έχετε ανάγκη!

Γ Δεκαήμερο: Μήνας επιτυχίας και κατάκτησης σχεδίων θα είναι ο Μάιος για εσάς, όπου οι περισσότεροι είστε αφοσιωμένοι σε έναν στόχο που θέλετε να πετύχετε και εργάζεστε με γνώμονα την κατάκτηση των φιλοδοξίων σας, κάτι το οποίο και το πετυχαίνετε. Το ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής ως τις 4 και η Αφροδίτη ως τις 9 από την κορυφή του ωροσκοπίου σας τον Ταύρο σας βοηθούν να κάνετε σχέδια, επαφές προβάλλοντας τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας ενώ είστε αρκετά κερδισμένοι σε εργασία και οικονομικά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου θα σημάνει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε κάτι σημαντικό στα επαγγελματικά. Γενικότερα ωστόσο αυτό το νέο φεγγάρι σας δίνει την ώθηση να πετύχετε ότι έχετε βάλει στόχο! Ο Ερμής από τους Διδύμους σας φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα ή και με άτομα ήδη του φιλικού σας περιβάλλοντος από τις 19 του μήνα. Αρκετοί θα έχετε και επαφές με φιλικά πρόσωπα του χτες ιδιαίτερα από τις 30 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους προσφέρει ικανοποίηση και εκπλήρωση σχεδίων από τις 25/5 όπου δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να έχετε την ανάπτυξη ενός πλατωνικού έρωτα ή να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο! Ως τις 15/5 με τον Δία από τον Υδροχόο οι σχέσεις σας αναπτύσσονται και εξελίσσονται στους καλύτερους ρυθμούς! Στα οικονομικά σας δείξτε παραπάνω προσοχή κοντά στις 23 και 27 του μήνα. Αυτές είναι και οι ημερομηνίες που υπάρχουν οι λόγοι που μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι και διχασμένοι ψυχολογικά και συναισθηματικά!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΠαρθένος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here