Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον, σημαντικές εξελίξεις αλλά και αρκετή κούραση αλλά και εξάντληση,  γιατί θα υπάρξουν πολλές υποθέσεις  που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Υδροχόο, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο, είναι σημαντικό λοιπόν να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις συνέπειες που θα προέρχονται από την προκλητική στάση και συμπεριφορά των ανθρώπων που σχετίζεστε (συντρόφου ή και συνεργατών). Αρκετά συχνά θα πυροδοτούνται εστίες έντασης και τα καβγαδάκια θα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.  Φροντίστε ως και τις 26 Ιουνίου να θέσετε σε δράση όποια νέα εξέλιξη θέλετε στον τομέα των σχέσεών σας, γιατί στη συνέχεια ο Άρης θα κινείται ανάδρομος.  Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και ικανοποιητική στο ξεκίνημα του μήνα, δηλαδή ως τις 4 Ιουνίου. Τα αισθηματικά σας θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα την περίοδο 13-23 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο.  Σε αυτό το διάστημα θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες ανανέωσης. Στον τομέα της εργασίας σας, αφενός να αναμένεται ότι σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου  το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά πιεσμένο και κουραστικό. Ιδιαίτερα  προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω (28/6) θα πιεστείτε σημαντικά για να μπορέσετε να οργανώσετε την καθημερινότητά και την εργασία σας.  Σημαντικό στοιχείο για εσάς που είστε Λέοντες και έχετε γεννηθεί 23-25 Ιουνίου: Ο Ουρανός έχει εισέλθει στο ζώδιο του ταύρου και βιώνετε τις ανατροπές επαγγελματικών σχεδίων ή  αλλάζει και η πορεία της καριέρας σας. Αυτό το μήνα οφείλεται να συγκρατήσετε την τολμηρή σας διάθεση και να προσαρμοστείτε με συνέπεια και οργάνωση στο «ρεύμα» της εποχής …

2ο Δεκαήμερο: Καλωσορίζεται τον Ιούνιο με χαμόγελα αλλά και με το αίσθημα της ανακούφισης αλλά και της βελτίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Σημαντικές ευκαιρίες σας δίνονται για να μπορέσετε να επιτύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ εύνοια δέχεστε και στον οικονομικό τομέα.  Έρχεστε πιο κοντά στην οικογένειά σας,  συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι, ενώ  μπορεί να κάνετε και κάποια ανανέωση στο χώρο του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σταδιακά νιώθετε πολύ πιο δυνατοί ψυχολογικά και ξεπερνάτε τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή και τις αδυναμίες που υπήρχαν στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Το διάστημα από τις 23-30 Ιουνίου , με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο,  θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας, θα έχετε τις κατακτήσεις σας και θα αισθάνεστε αρκετά πιο ερωτικοί.

 

3ο Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με κέφι, κοινωνικότητα, αρκετές επαφές και προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Από τις 13 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Διδύμων, μπορείτε να αναμένετε νέες γνωριμίες αλλά και δικτύωση που θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να ερωτευτείτε, να διευρύνετε τον κύκλο σας ή και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.  Το άγχος για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας δεν λείπει κατά την διάρκεια αυτού του μήνα,  ωστόσο έστω και μέσω πιέσεων , προκλήσεων ή και κούρασης μπορείτε να αναμένετε την ουσιαστική ανάπτυξη της εργασίας σας.  Αυτό το μήνα φροντίστε να μην ανακοινώνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και δείξτε περισσότερη προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε στην εργασία σας.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here