Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Κατά την διάρκεια του Ιουλίου ο Κρόνος επανέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας σας ένα πρόσκαιρο «ξαλάφρωμα» το οποίο ωστόσο δεν πρέπει να σας καθησυχάσει, τώρα είναι η στιγμή που καλείστε με ψυχραιμία να εντοπίσετε και να διαχειριστείτε καταστάσεις σχέσεων και συνεργασιών που σας προβλημάτισαν από τα μέσα Μαρτίου 2020 και έπειτα.  Στα επαγγελματικά σας συνεχίζετε να βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών,  όμως  κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα μπορέσετε να επιλύσετε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν σε παρελθόντα χρόνο.  Η εσωστρέφειά σας θα είναι χαρακτηριστική ως τις 12 του μήνα, θα διακρίνεστε από έλλειψη εμπιστοσύνης σε ότι ακούτε ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές που θα αναλογίζεστε το παρελθόν ή και θα σας πιάνει θλίψη, μελαγχολία ή και αναπόληση για αυτό! Ο Ιούλιος όμως έχει και την θετική του πλευρά, αφού παρατηρούμε την Αφροδίτη ως τις 12/7 και τον Άρη έως τις 15/7 να επηρεάζουν θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Κάποιες προσδοκίες σας ικανοποιούνται, δέχεστε χαρά και ικανοποίηση μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες, αλλά και οι δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά. Αρκετοί αυτό το διάστημα θα κάνετε και μία μετακίνηση με ένα αγαπητό σας πρόσωπο όπου θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Β’ Δεκαήμερο: Το πρώτο μισό μέρος του Ιουλίου κρίνεται ποικιλοτρόπως πιεστικό και αγχωτικό για εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του Λέοντα.  Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/7 εντείνει το στρες για θέματα που αφορούν την εργασία σας, τις υποχρεώσεις σας, την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείων σας και αισθάνεστε ότι το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις που σας καταβάλουν. Στο κλίμα γύρω σας αρχίζει σταδιακά να γίνεται πιο εύθυμο από τις 12 του μήνα όπου η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα περάσει στο 2ο δεκαήμερο, ως τις 26 του μήνα θα μπορέσετε να απολαύσετε την καλή παρέα, τα φλερτ, τις γνωριμίες αλλά και την διασκέδαση. Κάποιες επιθυμίες σας ικανοποιούνται. Ο Άρης από τον Κριό, σας διατηρεί σε εγρήγορση και δίνει ώθηση στα μεγαλόπνοα σχέδιά σας ιδιαίτερα από τις 17 του μήνα και έπειτα. Αρκετοί θα κάνετε και ένα μακρινό ταξίδι εκείνη την περίοδο.  Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί 1-2 Αυγούστου, βιώνετε ξαφνικές αλλαγές ή και αναστατώσεις στην καριέρα σας, όπου είστε αναγκασμένοι να προβείτε σε σημαντικές ανακατατάξεις πους ας βγάζουν από την βολή σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν σηκώνετε κεφάλι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, είτε στην εργασία σας, είτε σε ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας. Αυτό τον Ιούλιοι οι ρυθμοί σας συνεχίζουν να είναι έντονοι, οι υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε είναι πολλές, όμως κάνετε και σημαντικά βήματα εξέλιξης στα επαγγελματικά σας τα οποία και θα σας ανταμείψουν! Αρχικά θα νιώσετε την ανταμοιβή από την προοπτική που ανοίγεται τώρα στα οικονομικά σας ή από την επίλυση γραφειοκρατικών / φορολογικών / τραπεζικών ή κληρονομικών ζητημάτων. Από την άλλη πλευρά αυτό το μήνα μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά και την ψυχολογία σας.  Ο Ιούλιος σας προσφέρει περισσότερα περιθώρια ανεμελιάς, ικανοποίησης, κοινωνικοποίησης, σημαντικό όμως είναι να επιλέγετε σωστά τους ανθρώπους στους οποίους ανοίγεται την ψυχή σας ή λέτε τα μυστικά σας. Στα αισθηματικά σας αναμένονται πιο θετικές εξελίξεις από τις 26 του μήνα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΠαρθένος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here