Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 


Α Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Ιούλιο με ενθουσιασμό και εγρήγορση, ήδη έχει προηγηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης, αλλά και νέων δημιουργικών ξεκινημάτων. Αρκετά αισιόδοξοι και επεκτατικοί, αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Αυτό το μήνα αποφορτίζεστε από τις εντάσεις του Ιουλίου. Το διάστημα 4-10 Ιουλίου είναι πρόσφορο για συζητήσεις, αποφάσεις, συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου! Ότι πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, θα μπορέσετε να το εκκινήσετε με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 27/8 που ευνοεί τις οικονομικές ενάρξεις ή την επίτευξη μίας νέας οικονομικής εισφοράς. Στα αισθηματικά σας ο Αύγουστος δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, απεναντίας το διάστημα 11-19/8 αναμένεται ιδιαίτερα θερμό και απολαυστικό για τον έρωτα … Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σε τρίγωνο και με τον Δία, αναμένεται να σας χαρίσει απλόχερα τα «δώρα» της για να ευτυχίσετε στον τομέα των σχέσεων, ενώ πολλοί θα βρείτε έναν καλοκαιρινό έρωτα ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί και να παραμείνει στην ζωή σας.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

 

Β Δεκαήμερο: Πολλές αλλαγές γίνονται στην ζωή σας αυτό τον Αύγουστο, ο οποίος μόνο χαλαρός και ήρεμος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για εσάς αγαπητέ μου Λιοντάρια! Στην έναρξη μίας νέας γενέθλιας χρονιάς, εσείς έχετε διακαώς την επιθυμία να αλλάξετε εντελώς την ζωή σας, να κάνετε τις ανατροπές σας, να απελευθερωθείτε από ότι σας καταπιέζει, σας γίνεται βραχνάς ή σας κάνει να χάνετε τον εαυτό σας.  Αλλαγή πορείας ζωής μπορεί λοιπόν να είναι ο τίτλος αυτού του μήνα, αρκετές στιγμές όμως οι ανακατατάξεις που ακολουθούν δεν είναι μία επιλογή δική σας, αλλά είτε μία πηγαία εσωτερική δύναμη σας ωθεί να τις πραγματοποιήσετε, είτε πολλές φορές αιφνιδιάζεστε και από την τροπή των γεγονότων. Στις 3/8 η σύνοδος Άρη – Ουρανού προκαλεί απρόοπτα περιστατικά στα επαγγελματικά σας, αποφύγετε καβγάδες με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσάς, ενώ δεν θα λείπουν και οι ξαφνικές ανατροπές σχεδίων αλλά και συνεργασιών. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο με την συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού, είναι βέβαιο ότι σας ωθεί σε σημαντικές ανακατατάξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Πολλοί αιφνιδιάζεστε δυσάρεστα από την τροπή που παίρνουν οι παραπάνω τομείς.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο: Ο μήνας των γενεθλίων σας πάντα είναι έντονος αλλά και σημαντικός για την πορεία όλης της χρονιάς σας, ειδικά φέτος όμως υπάρχουν οι λόγοι εκείνοι που σηματοδοτούν την πορεία και εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στην ζωή σας. Τον μήνα αυτό παίρνετε δυναμικές πρωτοβουλίες για το μέλλον και την πορεία σας, πολλοί αναγκάζεστε από τις συνθήκες (δεν γίνεται διαφορετικά) ενώ άλλοι δεσμεύεστε ουσιαστικά σε έναν σκοπό, που απαιτεί και αρκετές θυσίες. Ο Άρης από τον Ταύρο ως τις 20/8 πυροδοτεί και γεγονότα στον επαγγελματικό σας τομέα,  όμως βλέπουμε να δοκιμάζονται ισχυρά σχέσεις, συνεργασίες και να γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, πολύ παραπάνω καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο της 12ης Αυγούστου! Μέσα σε αυτές τις δύσκολες, περιοριστικές αλλά και τεταμένες συνθήκες, ξυπνά μέσα σας και η επιθυμία σας για έρωτα, απόλαυση και δημιουργία, σε αυτό θα φροντίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας στις τελευταίες μέρες του μήνα. Και σε αυτή την περίπτωση όμως θα κατανοήσετε ότι πλέον είναι απαραίτητο από την πλευρά σας να δείτε κάποιες καταστάσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα για να αποφύγετε την επανάληψη λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΠαρθένος Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ