Widgets Magazine

Το 2021 είναι μία σημαντική χρονιά για εσάς τους Λέοντες, στην πορεία της κάνετε σπουδαίες δομικές αλλαγές στη ζωή σας και επιλέγετε το δρόμο της ουσιαστικής δέσμευσης, τόσο στον τομέα των σχέσεων με τους ανθρώπους που σας συντροφεύουν, όσο και με τους στόχους σας.

Ο Δίας και ο Κρόνος από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, δίνουν έμφαση σε αυτό το έτος στις σχέσεις σας με το στενό περιβάλλον, στην σταθερότητα των επαφών σας με τα άτομα που συνδέεστε. Ο Δίας, αναμένεται να φέρει σημαντική ανανέωση σε αυτό τον τομέα, προσφέροντας τις ευκαιρίες για να καλωσορίσετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά δίνοντας και την προοπτική, για να μπορέσετε να εξελίξετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες που πραγματικά στηρίζονται σε γερές βάσεις. Ο Κρόνος από την ίδια θέση, αναμένεται να δοκιμάσει αυτές τις βάσεις για να κατανοήσετε με ποιους ανθρώπους αξίζει και πραγματικά μπορείτε να έχετε μία καλή προοπτική. Στην πορεία του 2021 δοκιμάζεται λοιπόν η σταθερότητα και η ποιότητα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ωστόσο οποιασδήποτε μορφής ξεκαθαρίσματα γίνουν αυτό το έτος, θα είναι για να μπορέσετε να δομήσετε πάνω σε νέα σταθερά θεμέλια τις σχέσεις σας. Στην πορεία του 2021 πολλοί επιλέγετε το δρόμο του χωρισμού από μία σχέση ή του οριστικού τερματισμού μίας νέας συνεργασίας. Και στις δύο περιπτώσεις θα μπορέσετε άμεσα να αντικαταστήσετε το κενό. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις των Λεόντων που θα επιλέξετε την πλήρη και ουσιαστική δέσμευση, ή ακόμα και το γάμο, ακόμα και αν αυτή η ιδέα είχε απορριφθεί από εσάς σε παρελθόντα χρόνο! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, αυτή την χρονιά ωριμάζουν τα θέλω σας στις σχέσεις σας, ξέρετε πολύ καλύτερα τι αναζητάτε, ποιους ανθρώπους θέλετε στο πλευρό σας και τι είναι αυτό που πραγματικά έχει αξία να διατηρηθεί το πλευρό σας.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, συνεχίζει να προκαλεί δονήσεις αλλαγών αλλά και αιφνιδιασμών την καριέρα σας και όχι μόνο … Αλλάζουν οι στόχοι σας, αλλάζει ο γάμος σας, αλλάζουν οι προοπτικές σας και οι εξελίξεις έρχονται διαφορετικά από ότι εσείς οι ίδιοι μπορεί να υπολογίζατε. Αρκετοί κάνετε στροφή 180ο στη καριέρα σας, αλλάζετε επαγγελματικό κλάδο, ή παίρνετε την μεγάλη απόφαση να αυτονομηθείτε, να ακολουθήσετε το ελεύθερο επάγγελμα, έστω και αν αυτό ήταν κάτι που το υπολογίζατε για αργότερα. Τα δεδομένα της εποχής, προκαλούν μεγάλες αλλαγές πορείας και πλεύσης, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η επιρροή του Ουρανού θα είναι πιο αισθητή στους Λέοντες που έχετε γεννηθεί 28 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου!

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ εντείνει την ασάφεια, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα τα οικονομικά σας. Σημαντικό είναι αυτή τη χρονιά να μεριμνήσετε πολύ περισσότερο σε σφάλματα, απροσεξίες, ασυνέπειες, μπερδέματα ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν κληρονομικές υποθέσεις, φορολογικά – τραπεζικά, γενικά γραφειοκρατικά ζητήματα. Καθυστερήσεις και συγχύσεις ωστόσο θα υπάρχουν και στα χρήματα του/της συζήγου ή του ατόμου που συμβιώνετε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε αρκετά ρεαλιστές αλλά και καχύποπτοι στις οικονομικές σας δοσοληψίες / επενδύσεις και να μην αμελείτε τρέχουσες υποχρεώσεις που εντέλει μπορεί να σας βάλουν σε παγίδες. Εκτός από τον οικονομικό τομέα, αρκετές στιγμές και η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, κάποιο ασυνείδητοι φόβοι του χτες θα αναδύονται προκειμένου να τους εντοπίσετε και να τους διαχειριστείτε. Με τον Ποσειδώνα από αυτή την θέση είναι μία καλή ευκαιρία να εργαστείτε περισσότερο με το «μέσα» σας, αναγνωρίζοντας τώρα ψυχολογικές άμυνες ή και αδυναμίες που σας παγιδεύουν σε μία προσωπική στασιμότητα. Οι τάσεις αυτές θα είναι πιο έκδηλες αυτή τη χρονιά για τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί 10 – 15 Αυγούστου!

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, συνεχίζει να κάνει σκληρό και ανταγωνιστικό το τοπίο στην εργασία σας, με εσάς να αναγκάζεστε να είστε απόλυτα δοσμένοι στον αγώνα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο, παραμελώντας αρκετές στιγμές δικές σας βασικές ανάγκες, όπως ο χαλαρός και ξεκούραστος ύπνος, η καλή διατροφή! Το στρες θα αποτελεί έναν μεγάλο βραχνά, τον οποίο θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε. Εκτός από τις πιεστικές επαγγελματικές συνθήκες, αρκετοί θα χρειαστεί να επιμεληθείτε ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείων σας. Η επιρροή του Πλούτωνα θα είναι πιο αισθητή για εσάς που έχετε γεννηθεί 14 – 16 Αυγούστου.

Οι Εκλείψεις που σχηματίζονται στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη φέρνουν αλλαγές αυτή τη χρονιά τόσο στις επιθυμίες σας όσο και σε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα αλλά και την κοινωνική δικτύωση. Τα θέλω σας αλλάζουν αλλά και οι σημαντικές μοιραίες στιγμές σε αυτούς τους τομείς θα βάλουν τα αλατοπίπερό τους προκειμένου να παραμείνετε δημιουργικοί ή και πολλές φορές παθιασμένοι.

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΠαρθένος 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here