Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:Ένας ήσυχος για εσάς μήνας ανοίγεται μπροστά σας, όμως μετά τα επεισοδιακά καλοκαίρια που έχετε περάσει την τελευταία διετία, σίγουρα μπορώ να πω ότι αυτή την ηρεμία την επιζητάτε και την έχετε ανάγκη.  Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σας στις 5 του μήνα έτσι λοιπόν είστε αρκετά εξωστρεφείς, έτοιμοι να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να εκφραστείτε, να γνωρίσετε κόσμο και να κάνετε τις μετακινήσεις σας. Το μυαλό σας ανανεώνετε και είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ιδιαίτερα ως τις 10 του  μήνα.  Την περίοδο 7-18 Αυγούστου ξεκουράζεστε, ηρεμείτε ψυχολογικά, αλλά είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να κρατάτε «μυστικά χαρτιά» για το πού βρίσκεστε, με ποιον είστε ή πώς περνάτε. Η αισθηματική σας ζωή έχει άρωμα παρελθόντος και αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας , όμως είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε άνευ όρων αγάπη! Οι μέρες 20-25 Αυγούστου είναι ιδανικές για την διευθέτηση και διαχείριση των οικονομικών σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Αρκετά έκρυθμο είναι το κλίμα του Αυγούστου για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχετε γεννηθεί  κοντά στις 3 με 5 Αυγούστου! Ο μήνας ξεκινά με μία Πανσέληνο η οποία και σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Υδροχόο, επηρεάζοντας τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η συμμετοχή του Ουρανού κάνει αρκετά  ταραχώδες το συγκεκριμένο φεγγάρι φέρνοντας επαναστατικά γεγονότα σε αυτούς τους τομείς, αλλά και αποκαλύψεις που σοκάρουν, αλλά φέρνουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια που πρέπει να αποδεχθείτε.  Εκτός από τις εντάσεις, τις συγκρούσεις και αποδεσμεύσεις είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στις μετακινήσεις σας, αλλά και στις επιλογές που θα πάρετε σε αυτό το διάστημα.  Πιο ήρεμες αναμένονται οι μέρες του Αυγούστου από τις 18-27 του μήνα όπου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνεται η ευκαιρία ανάπαυλας, που θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά. Οι ερωτικές υποθέσεις έχουν έναν χαρακτήρα πιο μυστικό, κρυφό, ή και νοσταλγικό  όμως κάποιες ικανοποιήσεις θα τις λάβετε.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων να επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας ως και τις 7 του μήνα, γεγονός που σας βοηθά να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες καρδιάς, ενώ ενισχύεται σημαντικά η κοινωνική ζωή αλλά και τα φλερτ μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο.  Είναι γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι είσαστε αρκετά κουρασμένοι, το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο, η εργασία αποτελεί μία μεγάλη πηγή στρες, ενώ αρκετοί τα ταλαιπωρηθήκατε και με θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Οι τάσεις αυτές μπορεί να συνεχίζονται όμως αυτό το μήνα έχετε περισσότερες διεξόδους για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να επανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την ενέργεια σας.  Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας επηρεάζει θετικά από τις 5 έως τα τέλη του μήνα, έτσι λοιπόν παρόλες τις πιέσεις σε ζητήματα ρουτίνας, εργασίας, καθημερινότητας, έχετε το «πυρ» ή αλλιώς την ώθηση εκείνη για να κυνηγήσετε σχέδια, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να δώσετε το δικό σας επιτυχή αγώνα για να προχωρήσετε μπροστά τα πλάνα σας ή και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εποχής. Κάνετε σημαντικά βήματα επέκτασης και βλέπετε επιτέλους πιο γρήγορο ρυθμό στις εξελίξεις γύρω σας.  Ο Ερμής από το ζώδιο σας, σας επηρεάζει θετικά την περίοδο 15-20 Αυγούστου , όπου οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε τα ταξιδάκια σας, θα έχετε τις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες σας αλλά θα πάρετε και θετικές αποφάσεις για την πορεία σας.  Στις 19 Αυγούστου η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο σας ωθεί να γυρίσετε μία νέα σελίδα στην προσωπική σας ζωή.  Έχετε τη δύναμη, το θάρρος και την επιμονή να επιβληθείτε στις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε μία νέα αρχή, έστω και αν οι πιέσεις που δέχεστε είναι αρκετές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΠαρθένος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here