Widgets Magazine

Το 2018 είναι ένα σημαντικό έτος για σένα αγαπημένε μου Λέοντα, πολλά φαίνεται ότι αλλάζουν στη ζωή σου και αυτός ο αέρας ανακατατάξεων είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή!  Οι Εκλείψεις του 2018 πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα  (οι 4 από τις 5 που θα γίνουν αυτό το έτος), φανερώνοντας ότι σε αυτό το έτος βιώνεις έντονα την ανανέωση που συμβαίνει πρωτίστως μέσα σου και δευτερευόντως στις σχέσεις σου.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού  ως τις 8 Νοεμβρίου 2018, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει σε πολλούς Λέοντας – πολύ πιθανό και σε εσένα  που διαβάζεις αυτή τη στιγμή τις ετήσιες προβλέψεις σου – την ανάγκη για την σταθεροποίηση μίας σχέσης,  για την συγκατοίκηση   ή ακόμα και για την δημιουργία οικογένειας.  Υπάρχουν οι ευκαιρίες μέσα στο νέο έτος λοιπόν, να αφήσετε πίσω σας την παλιά εποχή που πλήγωσε και στιγμάτισε την ψυχή σας και να κάνετε ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα!  Στην συνέχεια, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα  ευεργετήσει ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή των Λεόντων – ναι και την δική σου, πίστεψέ το-! Είναι βέβαιο ότι από το Φθινόπωρο του 2018 θα έχουμε να συζητάμε για τους νέους έρωτες που θα σε συνεπάρουν ή ακόμα και για τον ερχομό ενός απογόνου (ιδιαίτερα για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο των Λεόντων)

Ένα σημείο που είναι απαραίτητο να τονίσω για την αισθηματική ζωή ιδιαίτερα των Λεόντων του 1ου δεκαημέρου είναι το εξής: Η χρονιά αναμένεται να έχει αρκετές υποχρεώσεις, κατόπιν αλλαγών και νέων ευθυνών που θα αναλάβετε μέσα σε αυτό το έτος! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός εισέρχεται από την Άνοιξη στον Ταύρο!  Έτσι λοιπόν συχνά το άγχος και η κούραση σας θα σας «κόβουν» τον αέρα της ανεμελιάς που είναι στοιχείο απαραίτητο για να αφεθείτε στην χαρά του έρωτα!

Οι αιφνίδιες, πρωτότυπες γνωριμίες που θα συναρπάσουν και θα προκαλέσουν  την έκπληξη  και αυτή τη χρονιά στην αισθηματική σου  ζωή,   είναι κάτι που αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα  αν έχεις γενέθλια από τις 15-22 Αυγούστου!  Γνωριμία σε σεμινάριο, σε ταξίδι, με άτομο που έχεις ηλικιακή διαφορά; Όλα παίζουν ιδιαίτερα την περίοδο ως και το Μάιο και στην συνέχεια  από τις 6 Νοεμβρίου ως το τέλος της χρονιάς!

Το 2018 και οι ερωτικές επανασυνδέσεις των Λεόντων

Ενδιαφέρεσαι για μία ερωτική επανασύνδεση; Η χρονιά σου δίνει τις εξής ευκαιρίες:

26 Ιουλίου 2018 έως Αυγούστου 2018 –  Ο Ερμής σε αυτό το διάστημα θα κινείται  Ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!   Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για οριστικές αποφάσεις, ωστόσο ευκαιρίες για επικοινωνίες θα δώσουν την ευκαιρία για αναθεωρήσεις στα αισθηματικά!

17 Νοεμβρίου 2018 έως 1 Δεκεμβρίου 2018 : Οι αισθηματικές επανασυνδέσεις αφορούν εσένα που είσαι Λέοντας του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

18 Ιανουαρίου -11 Φεβρουαρίου 2018:   Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα υπάρξουν  εκπλήξεις και αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή την περίοδο και ο ερχομός μίας νέας σχέσης!

13 Ιουνίου  έως 10 Ιουλίου 2018  :  Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου  όπου σίγουρα ανακτάς την Λιονταρίσια αυτοπεποίθηση, χάρη αλλά και τις κατακτήσεις που θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση!  Την ίδια περίοδο έχουμε και τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου … και ναι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και η στάση σου …;;; Τολμηρότατη!

 

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΠαρθένος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here