Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει με αρκετές ενάρξεις οι οποίες θα σας δώσουν την δυναμική να φέρεται σε ισορροπία και τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 14 Απριλίου θα συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του εισοδήματός σας. Το χρήμα θα έρχεται πιο εύκολα στα χέρια σας, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Προσοχή ωστόσο στις σπατάλες και στα ξαφνικά έξοδα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 30-31/3. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 12/4 στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ώθηση να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενεργοποιηθείτε προς νέες κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 10-14/4. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 27/4 θα εντείνει το φόβο ή την ανασφάλεια για υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (πχ τράπεζες, δάνεια, λογαριασμοί), ιδαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/3.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τους Διδύμους ως τις 23/4 εστιάζει όλη την ενέργεια και την δράση σας στην κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών. Οι συνθήκες ωστόσο θα είναι αρκετά πιεστικές, τα έξοδα θα τρέχουν και η δική σας καταναλωτική μανία είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρει σε λάθη! Οι Ταύροι γεννημένοι 30/4-2/5 θα βρεθείτε πιο πιεσμένοι αυτό το μήνα στα επαγγελματικά-οικονομικά σας. Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι 15-17/5 θα σας δοθεί μία σημαντική επαγγελματική – οικονομική ευκαιρία κοντά στις 17/4. Από τις 14/4 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, είναι βέβαιο ότι σταδιακά δέχεστε περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε πιο σίγουροι και σταθεροί και στα οικονομικά σας, ενώ την ίδια περίοδο και ο Ερμής από το ζώδιο σας, σας προσφέρει τις ιδέες καιτ ις συζητήσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την στασιμότητα και τον προβληματισμό. Πείτε ναι σε οικονομικά συμφωνητικά ή και προτάσεις που θα δεχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την διάρκεια του Απριλίου στα οικονομικά σας θα πρέπει να σταθείτε αρκετά προνοητικοί , δεδομένου ότι από τις 23/4 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα εντείνει τα έξοδα αλλά και τις πιέσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Σημαντικό είναι λοιπόν να οργανώσετε πολύ καλά τα βήματά σας στον οικονομικό τομέα ή και να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι στις αγορές ή και στις επενδύσεις σας, για να διαχειριστείτε τις προκλήσεις που θα έχετε από την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η ενεργοποίηση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σας βοηθήσει ωστόσο να ελιχθείτε στις προκλήσεις της εποχής, γεγονός που θα σας δώσει ελπίδα για τα μετέπειτα οικονομικά σας βήματα. Ευνοείστε για την σύναψη νέων οικονομικών συμφωνητικών , σημαντικών προτάσεων ή και ενάρξεων που θα φέρουν μία νέα προοπτική στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο γ΄δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε αρκετά επικεντρωμένοι στην προώθηση και εξέλιξη των επαγγελματικών σας προκειμένου να διασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες και στα οικονομικά σας. Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικές ανακατατάξεις και ενάρξεις που θα εντείνουν το στρες ή και θα φέρουν μία νέα προοπτική για εσάς από τις 12/4.Από το ξεκίνημα του Απριλίου δίνετε λοιπόν τον δικό σας αγώνα για να πετύχετε τους στόχους σας και είναι φανερό ότι οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι πιέσεις στα οικονομικά, ιδιαίτερα για εσάς τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί 1-3 Ιουλίου. Εσείς με κάποιο τρόπο, πιέζεστε για την κάλυψη υποχρεώσεων προς τρίτους ή και χρεών ή και παρατηρείτε μείωση των εισοδημάτων της οικογένειας. Αρκετά πιο τυχεροί στα οικονομικά σας αυτό το μήνα θα σταθείτε οι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι 16-21/7, όπου η πορεία του μήνα σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Ευνοείστε για πώληση, μίσθωση, για κληρονομικές διευθετήσεις ή και τραπεζικά δάνεια που θα κριθούν θετικά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Επεκτατικός μπορεί να χαρακτηριστεί για εσάς ο Απρίλιος, στην πορεία του μπαίνουν στα σκαριά νέα σχέδια, νέες προοπτικές που σας δίνουν αισιοδοξία αλλά σας εγγυώνται και βελτίωση των οικονομικών στην πορεία! Μέχρι τις 19/4 ευνοείστε στην σύναψη οικονομικών συμφωνητικών αλλά και στην εύρεση νέων σχεδίων που θα συμβάλουν στην προσωπική σας επέκταση. Αρκετοί Λέοντες κάνετε νέες σημαντικές ενάρξεις από τις 12/4 που φέρνουν μία νέα προοπτική και στα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε σωστά προτάσεις και συμφωνίες που θα σας γίνουν και να θυμάστε ότι η πρόοδος της καριέρας και των οικονομικών σας είναι δεδομένη! Αποφύγετε την απερίσκεπτη σπατάλη, ή ακόμα και την λανθασμένη ή και απατηλή επιρροή από το κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να δεχθείτε στα οικονομικά οι γεννημένοι κοντά στις 15-16/8, δεν είναι ιδανική περίοδος για εσάς για να προβείτε σε έναν επαγγελματικό συνεταιρισμό γιατί είναι πιθανό να βρεθείτε ζημιωμένοι στα οικονομικά σας. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός που δέχεστε είναι μεγάλος, σας αφήνει όμως ανεπηρεάστους στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος σας βρίσκει ιδιαίτερα μαχητικούς και ενεργητικούς στα επαγγελματικά σας, γεγονός που σας βοηθά να συντηρήσετε καλύτερα και τον οικονομικό σας τομέα, όπου είναι φανερό ότι δέχεται εύνοια αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη από τον Κριό ως τις 14/4 και ο Ερμής απο την ίδια θέση ως τις 19/4 σας βοηθούν στην οικονομική συγκρότηση, στην κάλυψη αναγκών, στην διευθέτηση χρεών αλλά και στην τόνωση του εισοδήματός σας μέσω μπόνους, επιδόματος, δανείου, ή κάποιου έξτρα εσόδου. Η Νέα Σελήνη στις 12/4 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες και τα χρέη σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/9 . Στο δεύτερο μισό του μήνα, μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να έχετε και τις ιδέες/συζητήσεις για νέα σχέδια ή και επεκτατικά βήματα που θα φέρουν πρόοδο και στον οικονομικό σας τομέα. Εν κατακλείδι, η πορεία του μήνα όσο αγχώδης και να είναι, θα φέρει λύσεις και θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιο ενεργητικοί αλλά και αισιόδοξοι είστε κατά την διάρκεια του Απριλίου, όπου είστε εστιασμένοι στην σύναψη ή και ενίσχυση των επαγγελματικών συνεργασιών, προκειμένου να δείτε και τα οικονομικά σας να έχουν μία εξελιγκτική πορεία! Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας θα δείτε σταδιακά να σας παρουσιάζεται από τις 14/4 όπου η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου. Η εύνοια για εσάς προέρχεται από ένα έξτρα εισόδημα, ένα βοήθημα / επίδομα, από πώληση/μίσθωση ή και διευθέτηση (πχ να λάβετε χρήματα που είχατε δανείσει ή σας όφειλαν). Θα καταφέρετε ωστόσο να καλύψετε και κάποια χρέη γεγονός που θα σας ηρεμήσει.Τα αιφνίδια έξοδα δεν λείπουν, ενώ σημαντικό είναι να αποφύγετε την σπατάλη που μπορεί να προκληθεί καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού. Η τάση αυτή ωστόσο είναι πιο έντονη για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/09-2/10 που είστε πιο επιρρεπείς αυτό τον καιρό στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας απαιτητικός για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα ως τις 23/4 όπου η παρουσία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, σας αποσυντονίζει και σας συγχύζει εξαιτίας των υποχρεώσεων που τρέχουν με ταχύτητα φωτός και σας εξανεμίζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (λογαριασμούς, δάνεια, γραφειοκρατικά) δεν σας αφήνουν ανέμελους ή και ανάλαφρους στα οικονομικά αυτό το μήνα. Παρόλο που οι ευθύνες σας είναι πολλές, δεν λείπουν και η στήριξη που δέχεστε από την οικογένεια, ή ακόμα και η εύνοια για οικονομικές υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το θετικό νέο είναι η ενεργοποίηση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, η οποία θα είναι αισθητή και θα σας προσφέρει την ανακούφιση αλλά και την ελπίδα ότι οι οικονομικές σας συνθήκες άμεσα θα βελτιωθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον Απρίλιο είστε αρκετά αισιόδοξοι, ελπιδοφόροι και επεκτατικοί, έχετε τον ενθουσιασμό αλλά και την επιθυμία να γευτείτε και να απολαύσετε όλα όσα σας είχαν λείψει (πχ αγορές, καλωπισμό), η τάση αλυτή είναι αναμενόμενο ότι θα σας οδηγήσει σε υπερβολές ή και σπατάλες οι οποίες θα σας πάνε πίσω, για αυτό συγκρατήστε την τόλμη και το ρίσκο σε αγορές / επενδύσεις. Αξιοποιήστε αυτό το μήνα την δημιουργικότητα και την έμπνευση σας, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στην στήριξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων. Χρέη του παρελθόντος ή και υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους θα σας πιέσουν σημαντικά στις 12,16,17 Απριλίου ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επιπλέον, συνυπολογίστε ότι από τις 23/4 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, θα προκαλέσει πιέσεις για την τακτοποίηση των χρεωστικών σας υπολοίπων, γεγονός που θα σας φορτίσει με στρες.Ο Απρίλιος λοιπόν είναι ένας μήνας με παγίδες που πρέπει έξυπνα να τις αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην καρδιά της Άνοιξης είναι φανερό ότι είστε δοσμένοι στην διευθέτηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων, αλλά και της στήριξης της οικογένειας ή των προσωπικών υποθέσεων, δίνοντας έναν επιτυχή αγώνα να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα έχετε αναλάβει. Ως τις 14/4 βελτιώνονται οι συνθήκες στα οικονομικά της οικογένειας, υπάρχει όμως η ανησυχία για την έκβαση των επαγγελματικών σας. Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά σας αυτό το μήνα είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 1-4 Ιανουαρίου, όπου ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας περιορίζει σημαντικά ή σας αναγκάζει να κινηθείτε πιο οργανωμένα και υπεύθυνα στην διαχείριση των οικονομικών. Ιδιαίτερα ευνοημένοι με μεγάλες ευκαιρίες στήριξης, ανόδου, επέκτασης και αύξησης του εισοδήματός σας είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Αξιοποιήστε τον παράγοντα της τύχης που είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Ο Απρίλιο είναι ένας μήνας ιδανικός για συζητήσεις αλλά και αποφάσεις που αφορούν μία επένδυση, αγορά, ή και οικονομική διευθέτηση ακίνητης / οικογενειακής περιουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Απρίλιο βρίσκεστε σε εγρήγορση και γίνεται η έναρξη πολλών επικοινωνιακών δραστηριοτήτων οι οποίες και σας προσφέρουν ενθουσιασμό για τα νέα σχέδια που καταστρώνονται τώρα στα επαγγελματικά και μετέπειτα στα οικονομικά σας. Ο μήνας προσφέρεται τουλάχιστον ως τις 14/4 για ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις αλλά και νέα σχέδια, σκόπιμο ωστόσο από πλευράς σας είναι να κάνετε ρεαλιστικές επιλογές και μικρά αλλά σταθερά βήματα που σε βάθος χρόνου θα σας αποδώσουν. Από τις 14/4 σταδιακά παρατηρείτε βελτίωση στο οικογενειακό εισόδημα και περισσότερη άνεση στην κάλυψη των αναγκών σας. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 26-29 Ιανουαρίου βιώνετε ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, που οφείλονται στις αστάθειες που προκύπτουν στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σας, περισσότερη προσοχή κοντά στις 27/4 με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Σε διαδικασία συγκρότησης, αλλά μεγάλων ευθυνών που σας πιέζουν βρίσκεστε αυτό το μήνα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου. Οικονομική στασιμότητα ή και αστάθεια βιώνεται αυτό το μήνα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12/2.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκετε στους εκπροσώπους του ζωδιακού που δέχεστε μεγάλη εύνοια στον οικονομικό σας τομέα, όπου στην πορεία του Απριλίου έχετε τις ευκαιρίες εκείνες για να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και την ψυχολογία σας να βελτιώνεται δεδομένου ότι θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι! Η Αφροδίτη ως τις 14/4 και ο Ερμής ως τις 19/4 από το ζώδιο του Κριού σας βοηθούν να προχωρήσετε επιτυχώς σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, που θα ενισχύσουν σημαντικά το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει για εσάς σημαντικές ενάρξεις που θα φέρουν την αποκατάσαση των οικονομικών σας. Και το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη από τις 14/4 και τον Ερμή από τις 19/4 στο ζώδιο του Ταύρου μπορείτε να καταλάξετε σε αποφάσεις και σε συζητήσεις που θα έχουν μία θετική έκβαση για την οικονομική σας πορεία! Αξιοποιήστε άμεσα αυτό το μήνα τις ιδέες σας αλλά και τις επικοινωνίες που θα έχετε και θα βρεθείτε κερδισμένοι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Αστρολογικές Τάσεις της εβδομάδας 22-28 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές τάσεις της εβδομάδας 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ