Widgets Magazine

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021: Το ξεκίνημα της εβδομάδας κρίνεται θετικό, με δύο αρμονικές όψεις να προσφέρουν έναν πιο ευχάριστο ρυθμό σε αυτή την Δευτέρα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό (08η μοίρα), προσφέροντας ευχάριστες επικοινωνίες, ξαφνικές ειδήσεις, ενδιαφέρουσες ιδέες / αναλαμπές που θα φρεσκάρουν αρκετά την διάθεση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και των ζωδίων της Γης (ταύρους, παρθένους, αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Αυτή την δευτέρα ωστόσο, κορυφώνεται και το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους, με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (10η μοίρα), μία όψη που προσφέρει ανθεκτικότητα, αντοχή, δυναμισμό αλλά και την ευκαιρία να ενεργήσουμε άμεσα για να αξιοποιήσουμε στόχους ή και για να κυνηγήσουμε λίγο παραπάνω τις φιλοδοξίες μας. Οι τάσεις αυτές είναι πιο ισχυρές για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, εντείνοντας την ευαισθησία, τον ρομαντισμό, την ζεστασιά και την ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Είμαστε επικεντρωμένοι πολύ περισσότερο σε ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά , επιθυμώντας να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο για εμάς αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κατά την διάρκεια του απογεύματος, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα διεγείρει τα έντονα αλλά και πολλές φορές δραματικά , αρνητικά συναισθήματα τα οποία κυριεύουν την ψυχή μας και μας κάνουν να λειτουργούμε απόλυτα, χειριστικά αλλά και με πηγαία την ανάγκη για έλεγχο και πλήρη επιβολή! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του τρίτου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) επηρεάζονται άμεσα από αυτές τις τάσεις. Από τις 17:26 έως τις 23:56 η Σελήνη είναι κενής πορείας (πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα), ας αξιοποιήσουμε λοιπόν το υπόλοιπο της ημέρας για κλείσιμο εκκρεμοτήτων αποφεύγοντας σημαντικές για εμάς δραστηριότητες ή και ενάρξεις.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021: Μέρα πιεστική αλλά και με αρκετούς εκνευρισμούς. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους (11η μοίρα), έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα δεν λείπουν τα νεύρα, η αντιδραστικότητα, τα καβγαδάκια, η υπερένταση αλλά και η ροπή προς τα απρόσεχτα ατυχήματα. Ο Ερμής από τους Ιχθύες, μπορεί πραγματικά να μας αποσυντονίσει επικοινωνιακά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν κόντρες. Μεγαλύτερη προσοχή οι Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Επιπλέον η Σελήνη από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα, εντείνει την δημιουργικότητα μας αλλά και την επιθυμία μας για ανανέωση, διασκέδαση, καλλωπισμό, ή και … έρωτα… Προσοχή ωστόσο από τις 15:45 και έπειτα, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο, εντείνουν το αίσθημα του εγκλωβισμού, του περιορισμού, την έντασης αλλά και της αλλαγής δεδομένων για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου. Οι δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021: Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες! Ιστορική ημέρα η σημερινή, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η μέρα μας είναι γεμάτη μνήμες και εθνική υπερηφάνεια! Δεν παύει όμως μία τέτοια ιστορική ημέρα για το Έθνος μας, να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε και πάλι σε ένα σημαντικό ιστορικό σημείο καμπής, δίνοντας έναν διαφορετικό αυτή την φορά αγώνα για την ελευθερία μας. Η μέρα είναι γεμάτη δυνατά συναισθήματα αλλά και με διάχυτο το αίσθημα της υπερβολής, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021: Ενθουσιασμός, Ερωτισμός, Σπιρτάδα για άνοιγμα μίας νέας σελίδας και ευκαιρίες για ανανέωση δίνονται σήμερα με την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου! Επιπλέον η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου μας προδιαθέτει να επικεντρωθούμε σχολαστικά στην οργάνωση της ρουτίνας, της εργασίας, ή των πρακτικών μας ζητημάτων. Στις 20:16 το τρίγωνο Σελήνης Ουρανού προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις ή και πιο χαρούμενες εναλλαγές στην διάθεση των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 1ου δεκαημέρου!

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021: Το τελευταίο Σάββατο του Μάρτη μας βρίσκει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας το πρωί αντίθεση με τον Ερμή και το βραδάκι αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Στην προσπάθειά μας να οργανώσουμε την ζωή μας, ή και να αναλύσουμε τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω μας δημιουργούνται ασυμφωνίες, ανησυχίες και μπερδέματα. Οι κρίσεις άγχους έχουν την τιμητική τους, αφού αρκετοί αυτή την ημέρα θα παρασυρθούν στην υπεράναλυση. Οι διαψεύσεις, οι συγχύσεις και τα διλήμματα φορτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα γύρω μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτές τις τάσεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021: Η πρώτη Πανσέληνος του Μαρτίου σχηματίζεται αυτή την Κυριακή το βράδυ, φωτίζοντας τον έναστρο ουρανό και προδιαθέτοντας όλους μας να επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και τον τρόπο που συνδεόμαστε με το περιβάλλον μας. Είναι ένα θετικό φεγγάρι που εντέλει θα φέρει την δικαίωση και την σταθεροποίηση, παρόλο που οι συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείπουν! Η επιρροή της Πανσελήνου είναι πιο αισθητή για τους Κριούς,. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου !

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό ως 14/4: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Απριλίου 2021 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.