Widgets Magazine

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021: Η εβδομάδα μας ξεκινά στον απόηχο της Πανσελήνου που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού! Το ενδιαφέρον μας εξακολουθεί να είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και οι πρώτες πρωινές ώρες μας δίνουν την ώθηση να προχωρήσουμε σε πρωτοβουλίες, με βασικό στόχο την δημιουργία πιο ασφαλών και σταθερών βάσεων στην ζωή μας. Η επιθυμία για δικαίωση είναι τονισμένη και στην πορεία της ημέρας τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου είναι φανερό ότι βρίσκονται αρκετά πιο ευνοημένοι από τις συνθήκες γύρω τους! Ιδιαίτερα από τις 20:00 το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία τα παραπάνω ζώδια του 3ου δεκαημέρου, έχουν ευχάριστες ή ακόμα και τυχερές στιγμές… Καθόλη την διάρκεια της ημέρας κάνουμε υπομονή στο ομιχλώδες, ασταθές τοπίο των επικοινωνιών μας.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021: Αυτή την Τρίτη, οι πληροφορίες που μεταδίδονται είναι αρκετά εσφαλμένες, μπερδεμένες και χαοτικές! Το ψέμα έχει την τιμητική του και είναι σημαντικό να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, συμφωνίες ή και υπογραφές. Τα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα μπορεί να είναι γεμάτα ζεστασιά ή και συναίσθημα, θα είναι ωστόσο μεγαλοποιημένα και πολλές υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν! Μεγαλύτερη προσοχή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Να τονίσουμε εδώ, ότι χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι η ασυνέπεια, η απροσεξία και η αναβολή! Ωστόσο αυτή την ημέρα, σχηματίζεται και μία άκρως επιβοηθητική όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Υδροχόο! Την προοπτική δημιουργίας πιο σταθερών βάσεων σε οικονομικά και αισθηματικά έχουν αυτή την ημέρα οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές 2ου δεκαημέρου ή που έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το βραδάκι προσοχή στις συναισθηματικές εκρήξεις και στις ξαφνικές ανατροπές οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021: Τελευταία ημέρα του Μάρτη και το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου έρχεται για να βοηθήσει την σταθεροποίηση, την οργάνωση και την διαχείριση των καθηκόντων μας με απ όλυτη συνέπεια. Η μέρα είναι ιδανική για να αναλάβουμε ευθύνες οι οποίες θα μπορούν να διεκπαιρεωθούν με επιτυχία, ενώ έχουμε την ικανότητα να δούμε με περισσότερη σοβαρότητα και ωριμότητα καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω μας. Πιο ευνοημένοι από αυτή την όψη θα σταθούν οι Δίδύμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ή που έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η μέρα ωστόσο έχει συναισθηματική χροιά, ικανοποίηση και προσφέρει προοπτικές για νέα όνειρα και σχέδια για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021: Καλό μήνα σε όλους, με δύναμη και ευκαιρίες που θα μας ενεργοποίησουν θετικά! Πρωταπριλιά και την τιμητική τους σήμερα έχουν τα ψέματα και οι φάρσες που ως σκοπό έχουν το χαμόγελο. Ήδη ωστόσο η εβδομάδα έχει απατηλό χαρακτήρα όπου και χρειάζεται να δείξουμε προσοχή να μην μας ξεγελάσουν! Η Σελήνη από το πρωί κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, προσδίδοντας χιούμορ, εξωστρέφεια και δίψα για περιπέτεια, χαρακτηριστικά ικανά για να μας κάνουν να δούμε λίγο πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις γύρω μας. Αξιοποιήστε λοιπόν το χιούμορ σας για να βάλετε όμορφες πινελιές στην καθημερινότητά σας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021: Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα έρχεται για να αποκαταστήσει κατά κάποιο τρόπο τα κακώς κείμενα των επικοινωνιών μας, ενώ το μυαλό συγκροτείτε και μπορούμε να επικεντρώσουμε την σκέψη μας σε κάθε τι ουσιώδες, εμβαθύνοντας περισσότερο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε αλλά και δίνουμε! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνουμε μία εκ βαθέων εξομολόγηση / απολογισμό που θα μας βοηθήσει να αλαφρύνουμε ψυχολογικά! Η ισχυρή μνήμη, η παρατηρητικότητα, η εμβάθυνση, αλλά και η δύναμη του μυαλού αποτελούν τα όπλα που μπορούν να μας βοηθήσουν να συγκροτήσουμε καλύτερα τα ζητήματα μας. Εύνοια στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων! **** Σημαντικό: Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου δείξτε προσοχή τις μεσημεριανές ώρες για καβγαδάκια!

Σάββατο 3 Απριλίου 2021: Η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στις 10:12 το πρωί στο ζώδιο του Αιγόκερω στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε δραστηριότητες πιο πρακτικές, με βασική πηγαία ανάγκη, την εξέλιξη των επαγγελματικών μας ζητημάτων, με τονισμένο ωστόσο το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρεώσης. Είναι μία καλή ημέρα για να συγκροτήσουμε με λεπτομέρεια και οργάνωση τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Κυριακή 4 Απριλίου 2021: Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό, ξεκινώντας το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο! Σταδιακά από σήμερα η ροή των σκέψεων / επικοινωνιών αλλάζει μορφή, βρισκόμαστε σε περισσότερη εγρήγορση προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις, πρωτοβουλίες, δεν λείπει ωστόσο η ευερεθιστικότητα αλλά και η τάση να βλέπουμε κάποιες καταστάσεις πιο υποκειμενικά και όχι τόσο αντικειμενικά! Από σήμερα μπαίνουν σε μία ευνοϊκή επικοινωνιακά περίοδο οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι! Προσοχή σήμερα στις υπερβολές και στην παρορμητικότητα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου. Το βραδάκι περνάτε ζεστές και τρυφερές στιγμές αγάπης οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Μην χάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Απριλίου 2021 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΕρμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Διαφυγή από την πραγματικότητα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here