Widgets Magazine

1Ο δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος είναι θετικός για το δικό σου δεκαήμερο,αφενός γιατί ξεκινά με καλές προδιαγραφές για τα οικονομικά σου,αφετέρου  ανακτάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Ο μήνας προσφέρει έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, αφού ο Ερμής και ο Άρης περνούν στο ζώδιο της Παρθένου  φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις,συναντήσεις,δικτύωση ,προτάσεις και συμφωνίες. Μέσα σε όλη αυτή την έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα ωστόσο, θα δημιουργούνται και εντάσεις  και ο λόγος σου θα γίνεται λίγο πιο αιχμηρός και καυστικός από όσο θα έπρεπε (ιδιαίτερα από τις 10-20 Σεπτεμβρίου).  Μία ευχάριστη αισθηματική επικοινωνία,γνωριμία, πρόταση θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον από τις 20 ως τις 27 του μήνα.

 

2ο δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με σένα να διχάζεσαι ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα, γεγονός που θα προκαλεί σύγχυση στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου! Η Πανσέληνος του μήνα σε διχάζει για αποφάσεις που αφορούν συμφωνίες, μετακινήσεις, νομικά έγγραφα ζητήματα σπουδών.  Το θετικό είναι  ότι από τις 5-10 Σεπτεμβρίου τα οικονομικά σου αρχίζουν να αποκτούν ανοδική πορεία γεγονός που θα σε ανταμείψει και θα σε ανακουφίσει. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σε παρακινούν να πάρεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις, να  κάνεις νέες συμφωνίες, να ταξιδέψεις ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου με κάθε τρόπο! Μέσα σε όλα αυτά δεν λείπουν η νευρικότητα και το άγχος καθώς και η τάση σου να ξεσπάς τα νεύρα σου με σκληρά λόγια!  Στον αισθηματικό τομέα αν και υπάρχουν σχέδια,επιθυμίες και προσδοκίες θα μπορέσεις να δεις πιο σημαντικές εξελίξεις από τον επόμενο μήνα.

 

3ο δεκαήμερο: Σπουδαίες θα είναι οι αλλαγές αυτό το μήνα στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα! Είναι πολύ πιθανό να αλλάζεις δουλειά, χώρο εργασίας,ή ακόμα και σπίτι,  το γεγονός αυτό θα σου προκαλέσει αυτό το μήνα μία παραπάνω υπερένταση. Ωστόσο την περίοδο από τις 11 ως 20  Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη  από το ζώδιο του Λέοντα θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Δία,τον Κρόνο και τον Ουρανό αναμένεται ότι μπορέσεις να βρεις λύσεις και να βρεθείς εντέλει κερδισμένος σε θέματα πρακτικά,οικογενειακά ,οικονομικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου σε καλεί από τις 20 του μήνα και έπειτα  να κάνεις συμφωνίες, να πάρεις αποφάσεις, να έχεις σημαντικές επικοινωνίες.  Από τις 24 ως τις 30 Σεπτεμβρίου θα κινείται και ο Ερμής στην ίδια θέση και σίγουρα η ανάγκη σου θα είναι να εξωτερικεύσεις σκέψεις και να πάρεις πρωτοβουλίες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές Σεπτεμβρίου 2017 για τους Διδύμους
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Παρθένο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here