Widgets Magazine

1Ο δεκαήμερο:  Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβριου,δηλαδή μέχρι τις 5 του μήνα  όπου η Αφροδίτη θα κινείται από το ζώδιο του Λέοντα στο δικό σου δεκαήμερο! Φλερτ,γνωριμίες,προσκλήσεις,μετακινήσεις  θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στο ξεκίνημα του μήνα! Η πορεία ωστόσο του Σεπτεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πιο προσωπικές υποθέσεις,συγκεκριμένα στον τομέα του σπιτιού,της οικογένειας, αλλά και της εργασίας! Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά πλέον στο ζώδιο της Παρθένου,θα συμπορεύεται με τον Άρη  από την ίδια θέση και μέχρι τις 21/09 αναμένονται σημαντικές αποφάσεις,πρωτοβουλίες και εξελίξεις στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις!Απέφυγε ωστόσο τις κόντρες και τα καβγαδάκια με τα πρόσωπα που συμβιώνεις! Πολλοί από τους Διδύμους θα κάνετε και μία αναμόρφωση στον χώρο σας (είτε τον οικιακό είτε τον εργασιακό) ιδιαίτερα την περίοδο που η Αφροδίτη από την Παρθένο θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο 20-27 Σεπτέμβρη.

 

2ο δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με καθυστερήσεις,μπερδέματα,συγχύσεις και αναβολές σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με τηνκαριέρα σου! Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε αποπροσανατολίζει από το στόχο σου και σε διχάζει.  Ωστόσο μέχρι τις 10 του μήνα δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες,οι προτάσεις, τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα καταφέρνουν να σου δίνουν την διέξοδο και την χαρά!  Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο της Παρθένου και αυτή τη φορά μαζί με τον Άρη που είναι στην ίδια θέση, σε ωθούν πάρεις πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν το σπίτι,την οικογένεια και την δουλειά! Δεν θα λείψουν οι συγχύσεις και τα καβγαδάκια και ίσως πολλές φορές και εσύ από την πλευρά σου θα πέφτεις στην παγίδα λανθασμένων επιλογών.

 

3ο δεκαήμερο:  Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο φετινός Σεπτέμβριος για εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Ο Κρόνος μπορεί να σε πιέζει ασφυκτικά να αποδεχτείς  μία νέα τάξη πραγμάτων στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων, ωστόσο δεν λείπουν οι ευκαιρίες που σου  προσφέρουν σημαντική αλλαγή, που θα σημάνει την προσωπική σου ανανέωση.  Οι μετακινήσεις,τα ταξιδάκια,οι επικοινωνίες και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν στο ξεκίνημα του μήνα όπου ο Άρης από τον Λέοντα θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό!   Ένας νέος μεγάλος έρωτας μπορεί να σε αιφνιδιάσει αυτό το μήνα,  ενώ το διάστημα από 11-20 Σεπτεμβρίου αναμένεται ότι θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης / συνεργασίας, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για επέκταση γνωριμιών και νέων δημιουργικών σχεδίων.  Οι συνθήκες της καθημερινότητας γίνονται πιο πιεστικές από τις 20 του μήνα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο όπου τότε καλείσαι να βάλεις σε τάξη και σε πρόγραμμα την εργασία σου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Ταύρο
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Καρκίνο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here