Widgets Magazine

1Ο Δεκαήμερο:  Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου έχεις την ευκαιρία να δεις κάποιες καταστάσεις γύρω σου πιο ξεκάθαρα και να πάρεις πρωτοβουλίες για το φθινόπωρο που ξεκινά! Ο Ερμής επανέρχεται στο ζώδιο σου, αυτή τη φορά σε ορθή πορεία  και μαζί με τον Άρη που θα κινείται και αυτός στο δικό σου ζώδιο από τις 5 του μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθείς και  να οργανώσεις τη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο! Δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια και η νευρικότητα αυτό τον μήνα, για το λόγο ότι  τις περισσότερες φορές θα βιάζεσαι να δεις τις καταστάσεις γύρω σου να εξελίσσονται! Ο μήνας ωστόσο σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα στα επαγγελματικά,  να βελτιώσεις σταδιακά την ψυχολογική σου κατάσταση αλλά και να δεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου να εξελίσσονται πιο γρήγορα. Αισθηματικές ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο από τις 20-27 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και στο δικό σου δεκαήμερο!

 

2ο δεκαήμερο: Ο  Σεπτέμβριος ξεκινά με μία δύσκολη Πανσέληνο για σένα, η οποία πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου! Ζητήματα που αφορούν σχέσεις συνεργασίες σου, σου προκαλούν σύγχυση και σίγουρα πρέπει σε  κάθε περίπτωση να αποφύγεις τις πλάνες και τις εξαπατήσεις διατηρώντας την καχυποψία σου!  Από τις 20 ως τις 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο σου και στο δικό σου δεκαήμερο.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι ταχύτατες,  θα κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα πάρεις πρωτοβουλίες για να βάλεις σε μία σειρά της ζωή σου! Οι εντάσεις δεν θα λείπουν ενώ καλό είναι προσέξεις αυτό το διάστημα και στις κινήσεις σου αναφορικά με θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

 

3ο δεκαήμερο:  Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του μήνα για να μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος σε ζητήματα οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά σου! Τον Σεπτέμβριο μπορείς έστω και μέσω πιέσεων ή και προκλήσεων να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις της προσωπικής σου ζωής και εντέλει να βρεθείς κερδισμένος! Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα μπορέσει να έχει καλές προοπτικές.   Από τις 24 ως τις 30 του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο σου θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο και το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά επικοινωνιακό,  με επαφές,συζητήσεις,συμφωνίες … Θα χρειαστεί ωστόσο με ωριμότητα να πάρεις κάποιες αποφάσεις!  Στις 20 του μήνα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου & στο δικό σου δεκαήμερο σε καλεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε δεν εξελίσσεται!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Καρκίνο
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Λέοντα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here