Widgets Magazine

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021: Νέα εβδομάδα, με την διάθεση για νέα ξεκινήματα και μετά από μία πολύ μεγάλη περίοδο αδράνειας, από σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις μία νέα προοπτική, να βρεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού προσδίδει θάρρος, δυναμισμό, αποφασίστικότητα αλλά και την επιθυμία να προχωρήσεις και να εξελίξεις τα πράγματα γύρω σου! Βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού που σε προδιαθέτει να πας μπροστά! Δυναμικές εξελίξεις αυτήν την ημέρα έρχονται για σένα που ανήκεις σε ζώδιο του παρομητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου ή έχεις γεννηθεί περίπου 10-14 Απριλίου, 10-14 Ιουλίου, 10-14 Οκτωβρίου, 10-14 Ιανουαρίου. Θετικές εξελίξεις ωστόσο αυτό τον καιρό θα έχετε και οι Λέοντες 10-14 Αυγούστου, Τοξότες 10-14 Δεκεμβρίου, Δίδυμοι 10-14 Ιουνίου, Υδροχόοι 10-14 Φεβρουαρίου! Τα εκρηκτικά πάθη, οι εντάσεις, οι ζήλειες και οι τοξικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους στον έρωτα!

Τρίτη 13 Απριλίου 2021: Μέρα δοσμένη σε θέματα που αφορούν την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια, με την ανάγκη να περιφρουρήσουμε ότι μας ανήκει, αλλά και την επιθυμία να απολαύσουμε πιο ήρεμες στιγμές προκειμένου να επιφέρουμε την αρμονία μέσα μας και γύρω μας. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, το μεσημεράκι (15:17) σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, διαταράσσοντας την επιθυμητή ισορροπία, αρμονία και σταθερότητα, όπου τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μία νευρικότητα λόγω εντάσεων ή και ανατροπών! Το βραδάκι (20:30) εντείνει την μελαγχολία και την απογοήτευση λόγω πιέσεων οικονομικών ή και συναισθηματικών, για τα παραπάνω ζώδια που έχουν γεννηθέι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021: Μέρα θετικής ενέργειας, αλλά και ευκαιριών για να βρεθείς σε εγρήγορση, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς δυναμικά! Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη, προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να πιστέψεις λίγο παραπάνω στον εαυτό σου και να κινηθείς προς την κατεύθυνση που έως τώρα σκεφτόσουν! Αυτό ισχύει πολύ παραπάνω για σένα που είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λεων, Τοξότης του 3ου δεκαημέρου. Συνάμα, νωρίς το απόγευμα το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα προσφέρει ευκαιρίες συναισθηματικής έκφρασης, ικανοποίησης, αρμονίας για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, μπαίνουμε σε μία περίοδο που επιζητούμε περισσότερο την δημιουργία σταθερών και ασφαλών βάσεων προκειμένου να φέρουμε την αρμονία στη ζωή μας. Σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά θα έχετε το επόμενο διάστημα οι Ταύροι- Σκορπιοί – Αιγόκεροι. Ευκαιρίες οικονομικές δέχεστε οι Κριοί – Ζυγοί.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να εισέρχεται στις 08:34 στο εξωστρεφές ζώδιο των Διδύμων και η τάση της ημέρας είναι μία : η επικοινωνία! Από το ξεκίνημα αυτής της Πέμπτης έχεις την ανάγκη να μοιραστείς σκέψεις, λόγια, συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Υδροχόο, προσφέρει μία ανέμελη, αισιόδοξη και συνάμα τυχερή νότα σε αυτή την Πέμπτη! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να βρεθούν κερδισμένα μέσα από συμπτώσεις ή ευκαιρίες που θα προσφέρουν αισιοδοξία και μία νέα προοπτική!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021: Στην προσπάθεια σου να διατηρήσεις τον έλεγχο σε όλα, χάνεις πολλές φορές τον έλεγχο στον ίδιο σου τον εαυτό … Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της Παρασκευής, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου! Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, κυριαρχεί η τάση του να θέλουμε να επικεντρωθούμε σε κάθε σοβαρό πρόβλημα που μας ταλανίζει αυτή την περίοδο, οι χειριστικές / εξουσιαστικές ή και σκληρές συμπεριφορές θα έχουν ωστόσο τα δυσάρεστα επακόλουθά τους. Πιο σταθεροποιητικά βήματα και συναισθηματική σιγουριά στην πορεία της ημέρας έχουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

Σάββατο 17 Απριλίου 2021: Ένα ευχάριστο, αισιόδοξο συνάμα όμως και δυναμικό Σάββατο ανοίγεται μπροστά μας. Το τρίγωνο Άρη – Δία μας γεμίζει θετική ενέργεια, φέρνει όμως και τις εξελίξεις εκείνες που θα μας θέτουν άμεσα, γρήγορα σε εγρήγορση για να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που δίνονται. Ο Ερμής από τον Κριό, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία, έτσι λοιπόν υπάρχουν τα νέα, οι ειδήσεις, τα μηνύματα, οι πρωτοβουλίες που άμεσα θα προσφέρουν ικανοποίηση και θετική εξέλιξη. Οι τάσεις αυτές είναι πιο αντιληπτές για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαήμερου! Σημαντικό είναι ότι ο Ερμής κορυφώνει σήμερα το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα, από τη μία πλευρά έχουν την επιμονή και το πείσμα να επικεντρωθούμε με κάθε εξονυχιστική λεπτομέρεια σε κάθε κατάταση, διεισδύοντας ως το μεδούλι σε κάθε πληροφορία, από την άλλη πλευρά (την αρνητική) οι εμμονές, τα πικρόχολα χειριστικά λόγια, αλλά και τα σκάνδαλα έχουν την τιμητική τους ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή 18 Απριλίου 2021: Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την Σελήνη να έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου μας προδιαθέτει να απολαύσουμε την ζεστασιά και την αγάπη των οικείων μας, του σπιτιού μας, περνώντας όμορφες στιγμές με τα οικεία μας πρόσωπα! Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου, τις απογευματινές ώρες να αναμένεται και ευχάριστες εκπλήξεις!

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Ταύρο ως 9 Μαϊου τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές τάσεις της εβδομάδας 19-25 Απριλίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here