Widgets Magazine

Καλή Εβδομάδα σε όλους με υγεία, δύναμη και χαμόγελα! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά μας μπορούν να έχουν επιτυχή έκβαση και θετική πορεία, αρκεί να είμαστε προσεχτικοί στις παγίδες της εποχής, αποφεύγοντας τον αποσυντονισμό και την εξασθένιση! Δείτε αναλυτικά τις τάσεις της εβδομάδας μέρα προς μέρα, με τους τυχερούς , τους ευνοημένους και τους πιεσμένους ανάλογα με την χρονική στιγμή! Σας παραθέτω ωστόσο (επειδή μου το ζητάτε) και τις στιγμές της Εβδομάδας που Σελήνη είναι σε παύση (κενής πορείας), ώστε να αποφύγετε σημαντικές δραστηριότητες ή και ενάρξεις σε αυτά τα χρονικά διαστήματα.  Τονίζω εδώ ότι οι ώρες έχουν υπολογιστεί για Ελλάδα!

Σελήνη Κενής Πορείας

Οι στιγμές της εβδομάδας που δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, ή για να προχωρήσεις σε μία δραστηριότητα αρκετά σημαντική στην οποία και θέλεις θετικά αποτελέσματα. Οι στιγμές και ώρες που αναφέρονται παρακάτω, ευνοούν πολύ περισσότερο το κλείσιμο εκκρεμοτήτων ή την διεκπεραίωση που ήδη «τρέχουν» στη καθημερινότητά μας.

Δευτέρα 5 Απριλίου :  από τις 09:05πμ – 15:03μμ

Τετάρτη 7 Απριλίου : από τις 12:04μμ – 22:30μμ

Παρασκευή 9 Απριλίου  από τις 16:03μμ  έως το Σάββατο 10 Απριλίου 08:10πμ

Οι Αστρολογικές Τάσεις μέρα προς μέρα

Δευτέρα 5 Απριλίου  2021:  Η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη, ξεκινά με πάθος, ένταση, δυναμισμό, ανταγωνιστικότητα και ανάγκη να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας, κάνοντας και την προσπάθεια μας να κυριαρχήσουμε! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω,  η μέρα μας είναι επικεντρωμένη πολύ περισσότερο σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την προοπτική, τους στόχους, την κοινωνική εικόνα, η σύνοδός της όμως με τον Πλούτωνα στις 09:05 το πρωί,  εντείνει όλες τις τάσεις που σας περιέγραψα παραπάνω, ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Εσείς, κάνετε τα πρώτα βήματά σας σε έναν αναγεννησιακό Απρίλιο, στον οποίο κατόπιν πιέσεων θα αναμορφώσετε την ζωή σας, βιώνοντας εξελίξεις που σας οδηγούν στο πρώτο σκαλοπάτι για ένα νέο ξεκίνημα! Από τις 3 του μεσημέρι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, η διάθεσή μας γίνεται αρκετά κοινωνική και η ενασχόλησή μας με υποθέσεις που αφορούν το σύνολο είναι από τις βασικές τάσεις του υπολοίπου της ημέρας. Το βραδάκι υπάρχουν ευχάριστες , ανάλαφρες επικοινωνίες για τους  Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2021:  Αυτή την Τρίτη κυριαρχεί μία ανάλαφρη, ανέμελη και κοινωνική διάθεση, δεν λείπουν όμως και οι χαρούμενες αισθηματικές εξελίξεις που προσφέρουν ανανέωση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους (στην 19η μοίρα),η όψη αυτή αναμένεται να σκορπίσει το πάθος, τον ενθουσιασμό και την εγρήγορση στα αισθηματικά των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Η μέρα σε κάθε περίπτωση μας προδιαθέτει να ακολουθήσουμε με δυναμισμό αυτό που τόσο πολύ λαχταράμε, να διεκδικήσουμε, να κατακτήσουμε και να απολαύσουμε στιγμές που μας γεμίζουν ζωή!  Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τις πρώτες πρωινές  ώρες (κοντά στις 07:58),  γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού θα προκαλέσει κάποιες ξαφνικές ανατροπές ή και αλλαγές στα σχέδια των Ταύρων, Λεόντων, σκορπιών, Υδροχόων που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου δεκαημέρου. Η ίδια ομάδα ζωδίων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, αναμένεται το μεσημεράκι (κοντά στις 12:32) να έχουν συναισθηματική πίεση / φόρτιση ή και απογοήτευση από κάποια προσωπική εξέλιξη!

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021:  Μέρα κοινωνική, δραστήρια, ευχάριστη, με σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρουν χαμόγελα αλλά και με πιο θετική διάθεση! Αυτή την Τετάρτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του υδροχόου, ενώ το μεσημεράκι σχηματίζει την σύνοδό της με τον Δία, προσφέροντας μία σημαντική τυχερή στιγμή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!  Η εύνοια ωστόσο είναι αισθητή και για τους Διδύμους – Τοξότες, Κριούς – Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου! Αξιοποιήστε σήμερα τις ευκαιρίες που σας δίνονται από το περιβάλλον σας και πείτε ναι, σε μία νέα προοπτική!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021: Μέρα συναισθηματική, εκφραστική, δημιουργική με την φαντασία να κάνει τα όμορφα παιχνίδια της τα οποία αυτή την φορά μπορούν να μας ωθήσουν σε όμορφες αλλαγές. Η Σελήνη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Ιχθύων, οι τάσεις της ημέρας είναι κάπως πιο τεμπέλικες για σήμερα, δεν είναι η ιδανική μέρα για να ακολουθήσουμε ένα οργανωμένο πλάνο, έχουμε όμως την ευκαιρία να αφήσουμε την ενσυναίσθηση μας ως οδηγό που θα μας κατευθύνει σε πράξεις αγάπης! Το απόγευμα η Σελήνη  σχηματίζει  εξάγωνο με τον Ουρανό στις 16:23, προσφέροντας ανάλαφρη διάθεση, εκπλήξεις, ευχάριστες αλλαγές στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους τέλος 1ου δεκαημέρου! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο (και θα αναλυθεί στην επόμενη παράγραφο, επηρεάζει από σήμερα)

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021:  Σημαντική αστρολογική όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και των Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (22ο43’).  Αυτή η σκληρή όψη στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειάς μας με αποτέλεσμα αυτή την ημέρα να αισθανόμαστε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, επιζητώντας το άραγμα και την χαλάρωση! Ωστόσο, μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε σε κινδύνους μολύνσεων γιατί είναι μία όψη ασθενικότητας,  όσο πιο ευάλωτοι είμαστε τόσο πιο επιρρεπείς είμαστε και σε κινδύνους! Σημαντικό είναι αυτή την ημέρα να μην πάρουμε δραστικές αποφάσεις και να αποφύγουμε  την βιασύνη  ή και τολμηρές δράσεις.  Αρκετά αποσυντονισμένοι αλλά και ευάλωτοι αυτή την Παρασκευή βρίσκονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Ιδιαίτερα κοντά στις 16:00 το απόγευμα συγκρατήστε και τη νευρικότητά σας γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καβγαδάκια ή και εξελίξεις που θα σας προκαλέσουν ένταση.

Σάββατο 10 Απριλίου 2021: Ένα όμορφο Σάββατο ανοίγεται μπροστά μας, με την Σελήνη να περνά στις 08:10 το πρωί στο ζώδιο του Κριού και η διάθεση μας γίνεται πιο σπιρτόζα, ενθουσιώδης με την επιθυμία να δώσουμε ρυθμό σε αυτή την ημέρα! Η ενεργητικότητα κινείται σε υψηλά επίπεδα επομένως είναι μία καλή ημέρα για να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας.  Η μέρα όμως προσφέρεται και για αποφάσεις / συμφωνίες που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή σε βάθος χρόνου.  Επιπλέον σχέδια, επαφές, προτάσεις ή και επικοινωνίες, προσφέρουν λύση ή δίνουν και έναν πιο οργανωμένο βηματισμό που μας βοηθά να επιλύσουμε καταστάσεις. Οι τάσεις αυτές διαμορφώνονται από το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιο έκδηλες για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους ) του 2ου δεκαημέρου.  Επιπλέον το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό, με τον Δία από τον Υδροχόο (25ο04’), προσφέρει ευχάριστη ανανέωση, ευκαιρίες για έρωτα ή και χρήμα για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.
Κυριακή 11 Απριλίου 2021:  Οι τάσεις της χθεσινής ημέρας συνεχίζουν και για αυτή την Κυριακή, επομένως η μέρα μας είναι ευχάριστη, ενθουσιώδης, σταθεροποιητική, αλλά και με ευκαιρίες για να περάσουμε καλά! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά προετοιμαζόμαστε για τη Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί την Δευτέρα στις 12 Απριλίου! Είναι μία καλή ημέρα λοιπόν για να καταστρώσουμε νέα σχέδια ή για να αποφασίσουμε ενάρξεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε! Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι (κυρίως του 2ου δεκαημέρου)

Μην Χάσεις τις Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιο και το δεκάημερό σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Κριό 4-19/4: Πώς θα μας επηρεάσει;
Επόμενο άρθροΆρης τετράγωνο Ποσειδώνας 9/4: Ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγεις;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here