Widgets Magazine

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021: Η εβδομάδα μας ξεκινά “φουριόζικα” αλλά και παρορμητικά, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στην αναιρετική 29η μοίρα του Κρίου όπου στην πορεία της ημέρας κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Ταύρου! Στην πορεία της ημέρας υπάρχει η βιασύνη για πρωτοβουλίες, η υποκειμενικότητα εντείνει την εγωιστική έκφραση, ενώ δεν λείπουν και οι συναισθηματικές συγκινήσεις. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, συγκρατήστε το θυμό, την παρορμητικότητα και αποφύγετε τις εν βρασμώ αποφάσεις. Το απόγευμα της Δευτέρας οι ρυθμοί χαλαρώνουν και το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα προδιαθέτει για σναισθηματική έκφραση, ονειροπόληση και ικανοποίηση προσδοκιών ιδιαίτερα για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, σταδιακά μπαίνουμε σε μία περίοδο που έχουμε πολύ περισσότερο την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για εμάς. Να τονίσουμε εδώ, ότι με τον Ερμή στον Ταύρο, η σκέψη γίνεται πιο συγκρατημένη ή και καχύποπτη, ενω οι επικοινωνίες και οι αποφάσεις κινούνται σε πιο αργούς αλλά … αμετάκλητους ρυθμούς!

Τρίτη 20 Απριλίου 2021: Το πρωινό της Τρίτης ξεκινά με την Σελήνη να κάνει το πέρασμά της στο πρόσχαρο και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και οι διαθέσεις γύρω μας αλλάζουν! Επιθυμούμε να ασχοληθούμε με κάθε τι που μας δίνει χαρά ή μας κάνει δημιουργικούς ενώ κακομαθαίνουμε λίγο τον εαυτό μας, κάνοντας (ίσως και ξεροκέφαλα) ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να περάσουμε καλά , είτε και να τραβήξουμε την προσοχή! Δεν λείπουν όμως και οι εντάσεις μέσα στην ημέρα, τα πείσματα και ο υπερβολικός τρόπος έκφρασης που μπορεί να οδηγήσει στην δραματοποίηση καταστάσεων ή και συναισθημάτων! Οι Ταύροι, Λεοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων -μπορώ να πω ότι το επιδιώκουν κιόλας-. Για εσάς οι ισορροπίες είναι λεπτές και αυτό που πρέπει για σήμερα να θυμάστε είναι πως παν μέτρον άριστον!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, το κλίμα της ημέρας λοιπόν μόνο ανάλαφρο και ανέμελο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απεναντίας αρκετοί αυτή την Τρίτη θα ξυπνήσετε με έναν κόμπο στην καρδιά, με μία μελαγχολία και με μία βαριά διάθεση. Το αίσθημα της μοναξιάς, της απογοήτευσης, της στερημένης καθημερινότητας που δεν αφήνει περιθώρια για πολλές απολαύσεις και αποτελεί την βασική αιτία της πικρίας που είναι διάχυτη ιδιαίτερα το πρωινό της Τετάρτης! Ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά , τα δημιουργικά σχέδια, αποτελούν σήμερα έναν μεγάλο βραχνά προβληματισμού! Η μέρα είναι πιο δύστροπη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021: Μέρα υπερβολής αλλά και αιφνιδιασμών! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου ξεκινάτε την ημέρα σας με αισιοδοξία και με ευκαιρίες να προχωρήσετε επιτυχώς τα σχέδιά σας, προσοχή στις υπερβολές. Το μεσημερι η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο στην οργάνωση της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων και των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των πρώτων ημερών, έχετε ένα ήρεμο, αρμονικό βράδυ Πέμπτης που σας βοηθά να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021: Αυτή την Παρασκευή δεν λείπουν τα ξαφνιάσματα, οι ανατροπές και οι ξαφνικές σοκαριστικές (για πολλούς) εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά! Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η σιγουριά που είναι τα βασικά ζητούμενα ικανοποίησης για την Αφροδίτη στον Ταύρο, δέχονται αυτή την ημέρα τα “ρίχτερ” του Ουρανού από τον Ταύρο που σχηματίζει σύνοδο! Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι ανατροπών αυτή την ημέρα, όπου δεν θα λείψουν κάθε είδους ξαφνιάσματα που εντέλει μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια!Κεραυνοβόλοι έρωτες ή και Αστραπιαίοι χωρισμοί, κρίσεις ανεξαρτήσιες και απελευθέρωσης στις σχέσεις είναι οι βασικές τάσεις στον έρωτα. Στα οικονομικά είναι μέρα αποσταθεροποίησης και ξαφνικών εξόδων. Οι Τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου. Οι Παρθένοι – Ιχθύες και οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι (από τα ίδια δεκαήμερα) θα έχετε μία ημέρα ευχάριστων εκπλήξεων και εναλλαγών! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της πτώσης του τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουνίου 2021. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι μπαίνετε σε περίοδο δράσης και εξελίξεων με διάχυτο το αίσθημα της νευρικότητας.

Σάββατο 24 Απριλίου 2021: Η αλήθεια μπορεί να πονάει αλλά απελευθερώνει … αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα αυτού του Σαββάτου όπου ο Ερμής και ο Ουρανός από τον Ταύρο σχηματίζουν σύνοδο (στην 10η μοίρα)! Ξαφνικά νέα σοκάρουν και ανατρέπουν σχέδια και επιθυμίες, σημαντικές αποκαλύψεις βγάζουν στο φως της επιφάνειας μεγάλες αλήθειες, η επαναστατικότητα και η εκρηκτικότητα οδηγούν σε ρήξεις και διασπάσεις… Σημαντικό ωστόσο είναι αυτή την ημέρα να αφήσουμε στην άκρη το πείσμα και την επιμονή και να δείξουμε μεγάλη προσοχή σε επικοινωνίες, μετακινήσεις. Η επιρροή είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου. Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού, όπου επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη στις 19:20 κάνει έκρυθμο το κλίμα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους των πρώτων ημερών, αποφύγετε τα καβγαδάκια με πρόσωπα αγαπημένα!

Κυριακή 25 Απριλίου 2021: Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Ταύρο να σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου! Σε μία επαναστατική και εκρηκτική εβδομάδα, δεν λείπει και το αίσθημα του περιορισμού, του εγκλωβισμού, των δυσάρεστων ειδήσεων που στερούν την ελευθερία, την ανεμελιά ή που προκαλούν μία έντονη πικρία! Τερματικές αποφάσεις προκαλούν απογοητεύση, ενώ το αίσθημα της οικονομικής δυσχέρειας δεν αφήνει περιθώρια χαράς και ανεμελιάς. Μέρα που θα φέρει σκληρές συνειδητοποιήσεις, λόγια που κόβουν σαν μαχαίρι, αλλά και “πάγωμα” και αποστασιοποίηση σε σχέσεις. Πιο επιρρεπείς σε αυτές τις τάσεις είστε οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου! Πιο χαλαρό και ανάλαφρο είναι το κλίμα της ημέρας για Κριούς – Ζυγούς, Διδύμους – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερο σου

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here