Widgets Magazine

Στις 13 Δεκεμβρίου , ο Ερμής παίρνει το σοβαρό, συντηρητικό του ύφος και κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως και τις 2 Ιανουαρίου 2022.  Στην πορεία, ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερω  στις 26 Ιανουαρίου 2022,  αυτή τη φορά φαινομενικά ανάδρομος, θα επιστρέψει σε ορθή φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2022 και θα παραμείνει στον Αιγόκερω ως τις 14 Φεβρουαρίου 2022 Μετά την δύσκολη, τεταμένη, προβληματική αρκετές φορές περίοδο που βιώσαμε τον τομέα των επικοινωνιών μας, έχει έρθει η στιγμή να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία τάξη και να συγκροτήσουμε τις εκφράσεις, τα λόγια, τις αποφάσεις αλλά και κάθε μορφή επικοινωνιακής δραστηριότητας. Σε όλη αυτή την πορεία του Ερμή από τον Αιγόκερω θα δούμε αρκετές στιγμές μία “παγερότητα” και σκληρότητα σε αποφάσεις,  ειδήσεις, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις αλλά και οι σημαντικές αναθεωρήσεις!

Με τον Ερμή από τον Αιγόκερω ο λόγος γίνεται απλός, μεστός, ρεαλιστικός, απόλυτα δομημένος και κοφτός. Η τετράγωνη λογική δεν επιτρέπει στο συναίσθημα να  διεισδύσει στην σκέψη και στον τρόπο έκφρασης. Βασική ανάγκη; Η οργάνωση, ο προγραμματισμός , η τάξη, η συνέπεια, η δομή … Το διάστημα λοιπόν που ανοίγεται μπροστά μας, μπορούμε άνετα να δούμε κάποιες καταστάσεις γύρω μας πιο σοβαρά και υπεύθυνα, να βάλουμε μία δομή στην καθημερινότητά μας, να τηρήσουμε πιο αυστηρούς κανόνες στην διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων μας και να λειτουργήσουμε πιο ώριμα και συνετά σε λόγια, αποφάσεις, συμφωνίες.  Ωστόσο, με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, οι επικοινωνίες χάνουν τον αυθορμητισμό τους και περιορίζονται αισθητά. Τα λόγια βγαίνουν με το σταγονόμετρο γιατί υπερισχύει η σοβαρότητα και η εγκράτεια! Επιπλέον, είναι πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης, του «πρέπει» και της διατήρησης μίας καλής κοινωνικής εικόνας. Το χιούμορ, ή οι καινοτόμες ιδέες συγκρατούνται γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα αυτό που προέχει είναι να βάλουμε δομή και οργάνωση σε κάθε σκέψη!

 

Προσοχή στα καβγαδάκια και στις μετακινήσεις: Στις 8 Ιανουαρίου, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό (4η μοίρα).  Η όψη αυτή, είναι ήδη κυρίαρχη από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω και μας προϊδεάζει ότι το διάστημα αυτό είναι σημαντικό να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και σύνεση ζητήματα που αφορούν τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας.  Η σκέψη γίνεται απόλυτη και κυριαρχική με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, οι αντιδράσεις όμως είναι απότομος, εκρηκτικές, άμεσες, γρήγορες, νευρικές  πολλές φορές και εγωιστικές με τον Άρη από τον Κριό. Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγουμε τις εστίες έντασης, αλλά να δείξουμε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις μας. Μεγαλύτερη επιρροή δέχονται οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Ξαφνικά Χαρούμενα Νέα : Στις 20 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο (11ο10′) προσφέροντας μία ανέμελη, ανάλαφρη και σπιρτόζικη νότα στις επικοινωνίες μας. Ξαφνικά χαρούμενα νέα θα σκορπίσουν χαμόγελα, οι εκπλήξεις θα μας βάλουν σε κλίμα πιο εορταστικό, οι νέες γνωριμίες θα έχουν την τιμητική τους ενώ οι ξαφνικές αναλαμπές ιδεών θα μπορούν να προσφέρουν μία όμορφη αλλαγή. Τα ζώδια της Γης ( Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου δέχονται περισσότερο την εύνοια αυτής της θετικής όψης.

Θέσε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σου σχέδια: Στις 26  Δεκεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (20η  μοίρα)  και μπορούμε να βάλουμε στα σκαριά δημιουργικά σχέδια, αξιοποιώντας την φαντασία μας και οργανώνοντας με ρεαλισμό τα βήματά μας. Δεν λείπουν οι εμπνεύσεις που μπορούν όμως να τεθούν εύκολα σε μία πρακτική μορφή! Ο ρομαντισμός και η εκφραστικότητα φέρνουν ζεστασιά σε αυτή τη γιορτινή ημέρα!  Οι επικοινωνίες αυτής της ημέρας θα φέρουν μία ικανοποίηση στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Ερωτικά Μηνύματα από το Παρελθόν: Στις 29 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω συναντά με όψη συνόδου την Αφροδίτη που κινείται φαινομενικά ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο (24η μοίρα)! Λίγο πριν το φινάλε του 2021 λοιπόν, έρχονται μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις με το παρελθόν, βλέπουμε αρκετές ερωτικές αναμοχλεύσεις που φέρνουν επανασυνδέσεις αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για επανεκτίμηση καταστάσεων, ανθρώπων σχέσεων! Η όψη αυτή επηρεάζει πολύ περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Αποκαλύψεις στο Προσκήνιο και Επίμονες – Χειριστικές – Εξουσιαστικές Τάσεις : Στο “οδοιπορικό του Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω παρατηρούμε 3 συναντήσεις του με Πλούτωνα από την ίδια θέση. Οι σύνοδοι Ερμή – Πλούτωνα κορυφώνονται στα εξής διαστήματα: 30 Δεκεμβρίου, 29 Ιανουαρίου (φαινομενικά ανάδρομος) και 11 Φεβρουαρίου!  Το παρασκήνιο, η ίντριγκα, το κουτσομπολιό αλλά και κραυγαλέες αποκαλύψεις θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θα επικρατεί στο τέλος του 2021 με αρχές του 2022. Οι απόλυτες χειριστικές τάσεις, οι σημαντικές αναθεωρήσεις, η σκληρότητα στον τρόπο έκφρασης και η επιβολή σκέψεων αποφάσεων θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό!  Ωστόσο διανύουμε και μία περίοδο όπου μπορούμε να διεισδύσουμε στα πιο ενδότερα των σκέψεών μας, να ανακαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες, αλλά και για να μπορέσουμε με επιμονή να εστιάσουμε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν στην διαχείριση δύσκολων έργων.  Προσοχή μόνο στις ισορροπίες γιατί η επιμονή αρνητικών σκέψεων μπορεί να οδηγήσει στα άκρα, ενώ κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σοκάρουν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Δες τις προβλέψεις σου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Δεκεμβρίου 2021: Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΕβδομάδα Χριστουγέννων 2021 Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ