Widgets Magazine

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 06:07πμ , στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα στην 16ο 01’ του ζωδίου! Στο φεγγάρι αυτό παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, όπου σχηματίζει σύνοδο με την Σελήνη και αντίθεση με τον Ήλιο. Συνάμα, ο Ερμής (κυβερνήτης των Διδύμων), αλλά και ο Άρης, βρίσκονται εκτός ορίων. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Το κλίμα γύρω μας είναι αρκετά τεταμένο, υπάρχει αρκετός συσσωρευμένος θυμός και με αυτό το φεγγάρι, έρχεται μία «έκρηξη» γεγονότων και εξελίξεων που θα προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις, ισχυρούς καβγάδες και λεκτικές κόντρες,  ξεσπάσματα για καταστάσεις που μαζεύαμε εδώ και καιρό μέσα μας. Οι ανθρώπινες σχέσεις λοιπόν έρχονται στα «άκρα» αυτές τις μέρες και μία μικρή λέξη, είναι ικανή για να χαθεί ο έλεγχος και να πάνε τα όρια περίπατο!  Εκτός από τις λογομαχίες, το φεγγάρι αυτό  με κάθε τρόπο έχει και «ζημιάρικες» διαθέσεις .. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση, στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων ενώ οι βλάβες αυτό τον καιρό θα έχουν την τιμητική τους! Τα γεγονότα αυτού του φεγγαριού θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «αναποδιές» που αποσυντονίζουν και αποδιοργανώνουν!

Δεν θα μπορούσαμε όμως να παραλείψουμε και την θετική συμμετοχή του Κρόνου όπου βρίσκεται σε συγκλίνουσα θετική γωνία με τα Φώτα (με τον Ήλιο και την Σελήνη),  δίνοντας μας το μήνυμα ότι η επίλυση όλων των παραπάνω έκρυθμων καταστάσεων είναι η οργάνωση, η δομή, ο προγραμματισμός μα προπάντων ο ρεαλισμός!

 

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα από την Πανσέληνο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Διάβασε τις προβλέψεις σου αλλά και παρακολούθησε και τις βίντεο προβλέψεις σου!

ΚΡΙΟΣ

Το «επιθετικό» φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων σε παρασύρει σε καβγάδες αυτές τις μέρες. Βιάζεσαι να κρίνεις, να μιλήσεις, να αποφασίσεις αλλά και να κινηθείς και θυμήσου πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, πόσο μάλλον αυτή την φορά που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι φαινομενικά ανάδρομος και συμμετέχει στην Πανσέληνο!  Προσπάθησε να αποφύγεις τους λεκτικούς καβγάδες, δείξε προσοχή στην οδήγηση, στο μεταφορικό μέσο, βάλε νερό στο κρασί σου σε ζητήματα που προκύπτουν με αδέρφια ή με γείτονες και μην ξεχνάς ότι αυτό που δεν θα μπορέσεις να πάρεις πίσω είναι τα λόγια που θα πεις αυτό το διάστημα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις…  Αξιοποίησε το διάστημα αυτό για να οριοθετήσεις τα σχέδιά σου! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΤΑΥΡΟΣ

Διεγείρονται οι ανασφάλειές σου τώρα με την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς. Προκύπτουν ζημιές που δεν το περίμενες και αναγκαστικά πρέπει να τις καλύψεις, βλέποντας το πορτοφόλι να αδειάζει πολύ γρήγορα. Δείξε προσοχή στις αγορές σου , προσπάθησε να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις για επενδυτικά σχέδια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις του ζωδίου σου θα υπάρξει μία προσωρινή απόγνωση οικονομική, εξαιτίας περιορισμένων ευκαιριών και δυνατοτήτων. Συναισθηματικά προσπαθείς και διεκδικείς αυτό που αξίζεις, δεν βγαίνουν όμως τα σχέδιά σου έτσι όπως τα θέλεις και νιώθεις προσωρινά συναισθηματικό άδειασμα!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς, σχηματίζεται στο ζώδιο σου και έχει «ζημιάρικες» και νευρικές διαθέσεις! Η κόντρα των ημερών αφορά εσένα και τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά – στην σχέση σου, τους συνεργάτες σου- ! Είναι φανερό ότι έχουν συσσωρευτεί πολλά παράπονα ή και απωθημένα που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και προκαλούν κόντρες, έριδες, ξεσπάσματα  ή ακόμα και διασπάσεις! Η παγίδα των ημερών είναι ότι εύκολα μπορείς να βγεις από τα ρούχα σου και η επιθετική σου συμπεριφορά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου. Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά αν θέλεις να διαφυλάξεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και σε ανθρώπους που θέλεις να διατηρηθούν στην ζωή σου ή που αναγκαστικά πρέπει να παραμείνουν γιατί δεν γίνεται διαφορετικά!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς σε βρίσκει σε ψυχολογικό εσωτερικό αναβρασμό και σε υπερένταση! Νιώθεις εξασθενημένος, κουρασμένος, μπαϊλντισμένος από όλα όσα έχουν  μεσολαβήσει τον τελευταίο καιρό στην ζωή σου. Το στρες είναι έκδηλο, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Κόντρες, αποκαλύψεις και κλεισίματα κύκλων έρχονται για να σε φορτίσουν έντονα ετούτη την περίοδο, όπου ανακαλύπτεις ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί σου! Αποστασιοποιήσου από ανθρώπους και καταστάσεις που σου στραγγίζουν την ενέργεια και επωφελήσου την περίοδο αυτή για να κλείσεις εκκρεμότητες πάσης φύσεως!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς, γίνεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Δίδυμο, δεν παύει όμως να προκαλεί νευρικότητα, ένταση, θυμό, είτε για προσδοκίες σου που δεν ευοδώθηκαν με επιτυχία, είτε για καταστάσεις που συμβαίνουν σε φιλίες σου, κοινωνικά δίκτυα, συνεργασίες σου! Η Πανσέληνος αυτή, δεν θα έχει ωστόσο δυσάρεστα αποτελέσματα για σένα, εντείνει πολύ παραπάνω την ανυπομονησία σου, ή και το άγχος σου γιατί βλέπεις ότι αυτό που προσδοκάς μπλοκάρεται, αργεί και θέλει προσπάθεια ακόμα! Μείνε λιγάκι αποστασιοποιημένος από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν εκπέμπεται μαζί στα ίδια μήκη κύματος. Επωφελήσου αυτό το διάστημα για να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιεστικές αρκετές οι μέρες που διανύουμε αφού η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει έντονα, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 8-10 Σεπτεμβρίου! Ζητήματα που αφορούν την καριέρα , την κοινωνική καταξίωση, τους στόχους ή και το γάμο, φαίνεται ότι φλέγονται τώρα από εξελίξεις! Προσοχή σε καβγάδες στον επαγγελματικό χώρο, με τον προϊστάμενο ή άτομο που κατέχει υψηλότερη θέση (εξουσία)! Μην βιάζεσαι να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις στα επαγγελματικά  ή και στο γάμο γιατί είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος του 2022 γίνεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Δίδυμο, όμως επρόκειτο για ένα φεγγάρι αρκετά «ζημιάρικο» και νευρικό και εσύ αυτό που χρειάζεται να προσέξεις αυτό τον καιρό είναι κυρίως τις μετακινήσεις σου, την οργάνωση ταξιδιών, τις εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες, ή ακόμα και τις νομικές σου υποθέσεις! Η υπεράσπιση των θεωριών και των πιστεύω σου αυτό το διάστημα μπορεί να γίνει το μήλο της έριδος σε συζητήσεις που θα κάνεις!  Προσπάθησε να συγκρατήσεις την διάθεση για τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια και επικεντρώσου αυτό το διάστημα στην θεμελίωση σχεδίων και επιθυμιών!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ συναισθημάτων, απωθημένων ή και πληγών που προέκυψαν σε όλη την πορεία αυτής της δύσκολης για σένα χρονιάς!  Είναι πολλά αυτά που έχεις κρατήσει μέσα σου, πολλές φορές έσφιξες τα δόντια και προσπάθησες να διαχειριστείς μία δύσκολη κατάσταση και τώρα απλά ξεσπάς, γιατί πρέπει να βγάλεις από μέσα σου ότι σε στιγμάτισε! Έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις λοιπόν έρχονται με αυτή την Πανσέληνο και οφείλεις να μιλήσεις και να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου σε ανθρώπους που μπορούν ωστόσο να σου δώσουν μία σωστή κατεύθυνση! Τα οικονομικά είναι ζόρικα και το «ζημιάρικο» φεγγάρι αναμένεται να φέρει και αρκετά έξοδα στην επιφάνεια!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου βρίσκονται στα «μαχαίρια» με την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς, που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την Πέμπτη! Όσο και να θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, να απολαύσεις τα γενέθλιά σου, να μπεις σε κλίμα εορταστικό … οι άλλοι γύρω σου φαίνεται ότι δεν έχουν τις ίδιες διαθέσεις απέναντί σου και σε βγάζουν εκτός ορίων! Οι μέρες αυτές θα φέρουν κόντρες με το περιβάλλον σου, κάποιο καβγά ή χωρισμό από μία στενή σου σχέση, αλλά και πολλά λόγια τα οποία δύσκολα θα μπορείς να πάρεις πίσω! Προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις και ανθρώπους που το «μεταξύ σας» βρίσκεται σε εύφλεκτη φάση! Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για συντονισμό και οριοθέτηση!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο στρες αλλά και αναποδιές στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα και στην εργασία σου φέρνει το τελευταίο φεγγάρι της χρονιάς. Χρειάζεται να είσαι προσεχτικός στις μετακινήσεις σου, να αποφύγεις όλα αυτά τα μικρά αλλά άκρως ενοχλητικά ατυχηματάκια που μπορεί να είναι από το πιο απλό να φορτώσεις το πρόγραμμά σου και να μην προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα, εώς και του να κάνεις λάθη στην δουλειά!  Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να συγκροτήσεις με λογική και τάξη την δουλειά και τα οικονομικά σου και αφιέρωσε χρόνο για δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος του μήνα δεν κρίνεται αρνητική για ζώδιο σου, αρκεί να μην ξεπεράσεις τις λεπτές γραμμές ορίων, που μπορεί να σε παρασύρουν σε αλόγιστο καταναλωτισμό, υπερβολή, ασυγκράτητο ενθουσιασμό, σπατάλη, και επιπολαιότητα αισθηματική…  Το διάστημα αυτό κυνηγάς περισσότερο αυτό που θέλεις εδώ και καιρό και απλά η «μπίλια» δεν κάθεται σε αυτό! Επιμένεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου και δεν υποχωρείς πάνω σε αυτό, η βιασύνη και η επιπολαιότητα όμως θα σε πάνε πίσω για αυτό συγκρατήσου!  Μία ερωτική ιστορία έχει το πάθος της, είναι όμως άστατη! Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να συγκροτήσεις τα θέλω σου!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς, σε κάνει να βρίσκεσαι σε εσωτερική, συναισθηματική σύγκρουση, για όλα όσα έγιναν, για όλα όσα ατύχησες, για ζητήματα προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά που αποτελούν αυτό τον καιρό αγκάθι στο λαιμό! Κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις που σε κάνουν να βρίσκεσαι απογοητευμένος, θυμωμένος ή και πληγωμένος στους παραπάνω τομείς! Προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες με την οικογένεια και με τα άτομα που αγαπάς, θυμήσου ότι το βαθύτερο όνειρό σου θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, ίσως με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχες φανταστεί ή σχεδίαζες.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στον Αιγόκερω από 7/12: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΠότε πρέπει να συγκρατήσεις τα λόγια σου και να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ