Widgets Magazine

Στις 7 Δεκεμβρίου , ο Ερμής παίρνει το σοβαρό, συντηρητικό του ύφος και κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως και τις 11 Φεβρουαρίου 2023.  Κατά την διάρκεια του οδοιπορικού του, θα κινείται και φαινομενικά ανάδρομος την περίοδο από τις 28 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Ιανουαρίου 2023. Μπαίνουμε σε μία περίοδο που μπορούμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία τάξη και να συγκροτήσουμε τις εκφράσεις, τα λόγια, τις αποφάσεις αλλά και κάθε μορφή επικοινωνιακής δραστηριότητας. Σε όλη αυτή την πορεία του Ερμή από τον Αιγόκερω θα δούμε αρκετές στιγμές μία “παγερότητα” και σκληρότητα σε αποφάσεις,  ειδήσεις, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις αλλά και οι σημαντικές αναθεωρήσεις!

Με τον Ερμή από τον Αιγόκερω ο λόγος γίνεται απλός, μεστός, ρεαλιστικός, απόλυτα δομημένος και κοφτός. Η τετράγωνη λογική δεν επιτρέπει στο συναίσθημα να  διεισδύσει στην σκέψη και στον τρόπο έκφρασης. Βασική ανάγκη; Η οργάνωση, ο προγραμματισμός , η τάξη, η συνέπεια, η δομή … Το διάστημα λοιπόν που ανοίγεται μπροστά μας, μπορούμε άνετα να δούμε κάποιες καταστάσεις γύρω μας πιο σοβαρά και υπεύθυνα, να βάλουμε μία δομή στην καθημερινότητά μας, να τηρήσουμε πιο αυστηρούς κανόνες στην διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων μας και να λειτουργήσουμε πιο ώριμα και συνετά σε λόγια, αποφάσεις, συμφωνίες.  Ωστόσο, με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, οι επικοινωνίες χάνουν τον αυθορμητισμό τους και περιορίζονται αισθητά. Τα λόγια βγαίνουν με το σταγονόμετρο γιατί υπερισχύει η σοβαρότητα και η εγκράτεια! Επιπλέον, είναι πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης, του «πρέπει» και της διατήρησης μίας καλής κοινωνικής εικόνας. Το χιούμορ, ή οι καινοτόμες ιδέες συγκρατούνται γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα αυτό που προέχει είναι να βάλουμε δομή και οργάνωση σε κάθε σκέψη!

Αναθεωρήσεις, δεύτερες σκέψεις και δεύτερες ευκαιρίες θα  είναι το βασικό χαρακτηριστικό της πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφού κατά την διάρκεια του οδοιπορικού του παρατηρούμε την επαναληψιμότητα αστρολογικών όψεων με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα (3 φορές)! Πάμε να δούμε όμως μερικές σημαντικές ημερομηνίες:

Ξαφνικά Χαρούμενα Νέα – Εκπλήξεις – Προτάσεις – Αλλαγές- Καινοτομίες  : Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 17/12 στην συνέχεια ενώ θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στις 9/1  και η όψη αυτή αναμένεται να επαναληφθεί για τελευταία φορά στις 30/1. Ξαφνικές προτάσεις, γνωριμίες, εκπλήξεις με άρωμα παρελθόντος, πρωτότυπες ιδέες, καινοτομίες και ξαφνικές αποφάσεις που θα φέρουν ένα νεοτεριστικό πνεύμα αλλαγής είναι κάτι που αφορά τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η με 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Τρυφερά Λόγια, δημιουργικότητα, Συζητήσεις / συναντήσεις γεμάτες συναίσθημα και εκπλήρωση σχεδίων: Στις 25/12, 2/1 6/2  ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα   και μπορούμε να βάλουμε στα σκαριά δημιουργικά σχέδια, αξιοποιώντας την φαντασία μας και οργανώνοντας με ρεαλισμό τα βήματά μας. Δεν λείπουν οι εμπνεύσεις που μπορούν όμως να τεθούν εύκολα σε μία πρακτική μορφή! Ο ρομαντισμός και η εκφραστικότητα φέρνουν ζεστασιά σε αυτές τις γιορτινές ημέρες! Η εύνοια αφορά κυρίως τους  Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Ερωτικά Μηνύματα από το Παρελθόν: Στις 29 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω συναντά με όψη συνόδου την Αφροδίτη που κινείται φαινομενικά ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο (24η μοίρα)! Λίγο πριν το φινάλε του 2022 λοιπόν, έρχονται μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις με το παρελθόν, βλέπουμε αρκετές ερωτικές αναμοχλεύσεις που φέρνουν επανασυνδέσεις αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για επανεκτίμηση καταστάσεων, ανθρώπων σχέσεων! Η όψη αυτή επηρεάζει πολύ περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Αποκαλύψεις στο Προσκήνιο και Επίμονες – Χειριστικές – Εξουσιαστικές Τάσεις : Στο τέλος του οδοιπορικού του Ερμή στον Αιγόκερω παρατηρούμε και την σημαντική του σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 10 Φεβρουαρίου 2023.  Το παρασκήνιο, η ίντριγκα, το κουτσομπολιό αλλά και κραυγαλέες αποκαλύψεις θα είναι τα βασικά  χαρακτηριστικά  αυτής της όψης. Οι απόλυτες χειριστικές τάσεις, η σκληρότητα στον τρόπο έκφρασης και η επιβολή σκέψεων αποφάσεων θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό!  Ωστόσο διανύουμε και μία περίοδο όπου μπορούμε να διεισδύσουμε στα πιο ενδότερα των σκέψεών μας, να ανακαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες, αλλά και για να μπορέσουμε με επιμονή να εστιάσουμε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν στην διαχείριση δύσκολων έργων.  Προσοχή μόνο στις ισορροπίες γιατί η επιμονή αρνητικών σκέψεων μπορεί να οδηγήσει στα άκρα, ενώ κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σοκάρουν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Δες τις προβλέψεις σου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Δεκεμβρίου 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.