Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να διεισδύσουμε στις πιο εσωτερικές , ασυνείδητες σκέψεις να τις αναγνωρίσουμε, να τις αποδεχθούμε και να καταφέρουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του «νου» προκειμένου να πάμε ένα βήμα παρακάτω … Στις 10 Οκτωβρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον υδάτινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Σκορπιό. Σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως τις 30 Οκτωβρίου,  προσφέροντας βάθος, ουσία, δυναμισμό και μαχητικότητα σε κάθε μορφή επικοινωνίας και έκφρασης….

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον του.  Αντιπροσωπεύει την σκέψη, τη νόηση,  τη γνώση,  την έκφραση ενώ παράλληλα είναι ο «βασικός ρυθμιστής» κάθε μορφής επικοινωνίας! Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μεταφορικό μέσο, σχέση  με αδέρφια, είναι μερικοί από τους τομείς που έχουν άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στο ζωδιακό κύκλο!  Τι σημαίνει όμως Ερμής στο Σκορπιό; Πώς θα μας επηρεάσει  ως τις 30 Οκτωβρίου; Ποιους θα ευνοήσει και με ποιο τρόπο; Ευνοούνται οι επικοινωνιακές μας δραστηριότητες;  Πάμε να δούμε τα βασικά:

Ο Ερμής στο Σκορπιό και η επιρροή του

 • Η σκέψη γίνεται διεισδυτική, η παρατηρητικότητα οξύνεται,  αναζητάμε σε βάθος και ουσία όλες τις πληροφορίες εκείνες που θα μας βοηθήσουν να συνθέσουμε το «πάζλ» που υπάρχει στη ζωή μας.
 • Η διαίσθηση αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό που μας να βρίσκουμε πιο εύκολα το σωστό δρόμο μπροστά μας….
 • Η ισχυρή μνήμη θα βοηθήσει στην συγκέντρωση πληροφοριών και στην σωστή εκμάθηση νέων γνώσεων.
 • Η επιμονή και το πείσμα, μπορούν πραγματικά να συντελέσουν στην επίτευξη σημαντικών σχεδίων / αποφάσεων!
 • Η περίοδος κρίνεται ιδιαίτερα καλή για σκληρές, επίπονες αποφάσεις που χρειάζονται δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πρωτοβουλία.
 • Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα στις συζητήσεις και στις επικοινωνίες είναι διάχυτη
 • Δεν θα λείψουν τα «εξουσιαστικά» παιχνίδια κυριαρχίας και τα καβγαδάκια που θα έχουν ως βασικό σκοπό την επιβολή σκέψεων και απόψεων.
 • Η μνήμη είναι ισχυρή αλλά ανασύρει στην επιφάνεια μνήμες, απωθημένα , φόβους ή ακόμα και νοσταλγικά συναισθήματα τα οποία και καλούμαστε να τα αναγνωρίσουμε  προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε!
 • Τα λόγια πολλές φορές θα στάζουν «φαρμάκι»
 • Τα κουτσομπολιά θα βρίσκονται στα «φόρτε» τους!
 • Δεν θα λείψουν τα μυστικά, οι αποκαλύψεις το παρασκήνιο καθώς και οι πλεκτάνες…

Σημαντικές Ημερομηνίες

10 Οκτωβρίου 2018:  Την ίδια ημέρα που ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στην 1ο μοίρα.  Η μέρα φέρνει αιφνιδιασμούς και ανατροπές  σε υποθέσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα.   Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην χρήση του λόγου (για να αποφύγουμε καβγάδες) αλλά και στις μετακινήσεις μας, γιατί η νευρικότητα και το πείσμα μπορεί να παρασύρουν σε ανεξέλεγκτες εκφράσεις / αντιδράσεις.   Μεγαλύτερη προσοχή αυτή την ημέρα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους. Το θετικό στοιχείο της ημέρας είναι ότι μπορούν να υπάρξουν ξαφνικές εμπνεύσεις  και πρωτότυπες ιδέες που μπορούν να προσφέρουν σημαντική εξέλιξη και πρόοδο.  Αυτή την τάση μπορούν να την αξιοποιήσουν πολύ καλύτερα οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους.

12 Οκτωβρίου: Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω στην 3ο μοίρα.  Η μέρα είναι ιδανική για να υπάρξουν ξεκάθαρες, σταθερές και αποδοτικές συμφωνίες και επαφές.  Μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μπορέσουν να έχουν  διάρκεια και θετικά αποτελέσματα, ενώ είναι μία  μέρα ιδανική για οργάνωση / διαχείριση / επίλυση  δύσκολων καταστάσεων. Οι ευνοημένοι θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο 1ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα στις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου τους. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15 Οκτωβρίου:  Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη (που κινείται φαινομενικά ανάδρομη) στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σύνοδος σχηματίζεται στην 8η μοίρα και σε ένα γενικό πλαίσιο μπορούμε να πούμε ότι η μέρα φέρνει σκέψεις, επαφές, επικοινωνίες  που αφορούν παρελθοντικά  ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά. Δεν παύουν να υπάρχουν και οι ευκαιρίες για να μπουν στα σκαριά δημιουργικά σχέδια του παρελθόντος. Επηρεάζονται άμεσα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Η μέρα ωστόσο φέρνει σκέψης αναπόλησης  και νοσταλγίας και για τους Λέοντες του δεκαημέρου ,  ενώ οι Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου  είναι πολύ πιθανό να  νιώσετε ότι αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε και έχετε θέσει στόχο.

19 Οκτωβρίου:  Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει αυτή την ημέρα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τετράγωνο με τον Άρη.  Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι , Παρθένοι  – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν ότι θα απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη τρυφερές επικοινωνίες, όμορφες εξομολογήσεις, ευφάνταστες ιδέες, έντονη δημιουργικότητα , ισχυρή διαίσθηση, ρομαντική διάθεση . Από την άλλη πλευρά οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου είναι οι «νευρικοί» της ημέρας, όπου αυτή την ημέρα θα θελήσουν να επιβληθούν των καταστάσεων αλλά και των ανθρώπων γύρω τους. Δεν θα λείψουν οι καβγάδες αλλά και οι ρήξεις…

22 Οκτωβρίου:  Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα  στην 18ο 52’  και η μέρα είναι ιδανική για δραστηριότητες που χρειάζεται το μυαλό να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο και επικεντρωμένο στο στόχο …  Η μέρα είναι ιδανική για έρευνα, αναζήτηση, αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν ισχύ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις  σε άριστους ρυθμούς. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες  κοντά στις παραπάνω μοίρες.

29 Οκτωβρίου: Ο Ερμής συναντά αυτή την ημέρα τον Δία  από το ζώδιο του Σκορπιού! Η σύνοδός Ερμή – Δία, μπορεί να λειτουργήσει θετικά και αρνητικά , φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε με τον κατάλληλο τρόπο την ενέργεια γύρω σας. Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι αυτή την ημέρα μπορούν να υπάρξουν σημαντικές ιδέες, προτάσεις, επαφές, γνωριμίες που θα μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη (συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά). Η αρνητική πλευρά είναι ότι οι συμπεριφορές και τα λόγια ανθρώπων θα χαρακτηρίζονται από αλαζονεία, έπαρση, υπερβολή αλλά και αυθάδεια. Οι τυχεροί της συνόδου Ερμή – Δία θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στις επικοινωνιακές υπερβολές οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για το Ζώδιο & τον Ωροσκόπο σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 11 Οκτωβρίου: Συγκρούσεις Πάθους
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here