Widgets Magazine

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σημαντικών εξελίξεων από τις 4 Οκτωβρίου ως και τις 19 Νοεμβρίου 2019  όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού!

Ο Άρης ο πλανήτης που εκφράζει  τον ενστικτώδη τρόπο αντίδρασης του ανθρώπου και συνδέεται άμεσα με την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα, τον δυναμισμό, θα κινείται για αυτό το χρονικό διάστημα σε  μία αδύναμη θέση, περιορίζοντας σημαντικά τα αποθέματα ενέργειας, κάνοντας την ροή των εξελίξεων γύρω μας να είναι πιο διστακτική, συγκρατημένη, αναβλητική αλλά και γεμάτη ανασφάλειες.

Ο Ζυγός, είναι  το ζώδιο της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της συντροφικότητας και της ενότητας στοιχεία τα οποία δεν ταιριάζουν στον δυναμισμό, την ενέργεια και την ορμή του Άρη. Έτσι λοιπόν  μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολύ χαρακτηριστικό  το σενάριο ότι «θέλω να κάνω πολλά πράγματα αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο», «αν κάνω κάτι που είναι λάθος»; Οι δεύτερες σκέψεις αλλά και η έλλειψη αυτοπεποίθησης για την αυτόνομη πρωτοβουλία και πράξη είναι μερικά από τα στοιχεία που θα είναι ιδιαίτερα έκδηλα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα!

Επιπλέον αρκετές σχέσεις και συνεργασίες  θα περάσουν από τριγμούς ενώ οι γκρίνιες, τα παράπονα αλλά και το αίσθημα ότι αδικούμαστε θα γίνεται η αιτία να ξεκινούν κόντρες….

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, θα σχηματίσει στις 27 Οκτωβρίου τετράγωνο με τον Κρόνο, δοκιμάζοντας ισχυρά τις αντοχές και τα αποθέματα ενέργειάς μας. Ισχυρά εμπόδια, προκλήσεις, δοκιμασίες θα στερέψουν τα αποθέματα ενέργειας μας, χαρακτηριστικός όμως θα είναι και ο θυμός, αλλά και η απογοήτευση που θα προκληθεί. Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν μία κρίση. Σημαντικό είναι να προσέξουμε ζητήματα φυσικής κατάστασης. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 5 Νοεμβρίου, ο Άρης από το Ζυγό θα αναμετρηθεί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχηματίζοντας τετράγωνο στην 20η μοίρα. Οι ισορροπίες κλονίζονται και οι δράσεις της ημέρας χαρακτηρίζονται από παρασκήνιο, δόλο, ίντριγκα, οργή, βία ενώ τα αρνητικά ένστικτα θα εκδηλωθούν με απόλυτο και χειριστικό τρόπο.  Προσεχτικοί αυτή την ημέρα πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Στις 12 Νοεμβρίου το εξάγωνό του με τον Άρη με τον Δία  στην 25ο ,  προσφέρει ευκαιρίες για την διεύρυνση γνώσεων, την απόκτηση νέων εμπειριών, τις νεες γνωριμίες, την δυνατότητα για να βάλουμε σε εφαρμογή νέα σχέδια ή και να κάνουμε επεκτατικά βήματα.  Η θετική ενέργεια θα μας δώσει την ώθηση να κινθούμε εξελιγκτικά. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στο Ζυγό το Ζώδιο σου;

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσουν και οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα αλλά και τον Δία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στο Σκορπιό έως 9 Δεκεμβρίου 2019 και η επιρροή του
Επόμενο άρθροΠώς θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος 2019;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.