Widgets Magazine

Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα που διανύουμε, δεν παύουν να υπάρχουν ΚΑΙ ευκαιρίες, οι οποίες χαρίζουν την έκπληξη, τον ενθουσιασμό, αλλά δικαιώνουν και σταθεροποιούν κάποιους συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού …

Κι ενώ οδεύουμε προς την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 13/7) και το κλίμα γύρω μας μυρίζει “μπαρούτι” με τις εξελίξεις να είναι επίπονες και καταλυτικές, δεν θα λείψουν και οι εξελίξεις που μπορούν να φέρουν την ισορροπία και την διέξοδο.

Το Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από την Παρθένο, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω , θα συμβάλλει στην δημιουργία νέων θεμελίων που θα βοηθήσουν στη ανασυγκρότηση. Η εύρεση πρακτικών λύσεων θα στηρίξει τα μετέπειτα βήματα μας, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για έρωτα, σταθεροποίηση σχέσεων, διασκέδασης, απόλαυσης, επιβεβαίωσης και χαράς που θα προσφέρουν το αίσθημα της δικαίωσης αλλά και της αρμονίας σε όσους επηρεάζονται άμεσα.

 

Ποιο επηρεάζονται από το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου – Ουρανού;

Πιο κερδισμένοι θα σταθούν τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου όπου μπορούν να αναμένουν ότι στην πορεία της εβδομάδας θα πάρουν μία ανάσα από τις ταλαιπωρίες αυτού του διαστήματος. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες στο 1ο δεκαήμερα ιδιαίτερα από 0-6η μοίρα.

 

Πώς μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ζώδιο και ωροσκόπος τις ημέρες που ακολουθούν;

(Τονίζω εδώ, ότι επιρροή δέχεται το 1ο δεκαήμερο)

ΚΡΙΟΣ: Έχεις την δυνατότητα να βρεις νέες πρακτικές αλλά και δημιουργικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εργασίας σου. Παίρνεις μία ανάσα από τα Κρόνια προβλήματα της τελευταίας περιόδου και μπορείς να βρεθείς πιο κερδισμένος και οικονομικά. Το κλίμα της καθημερινότητάς σου γίνεται πιο αρμονικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Από την στιγμή που καλωσόρισες τον Ουρανό στο ζώδιο σου, νιώθεις μία αναστάτωση από τις αλλαγές στις οποίες και σε παρασύρει! Αυτή τη φορά όμως μπορείς πραγματικά να νιώσεις την χαρά, την έκπληξη, τον έρωτα και την διασκέδαση, παράλληλα όμως οι μέρες σε βοηθούν να δομήσεις πολύ καλύτερα σχέδια και επιθυμίες ακολουθώντας το ρεύμα των αλλαγών γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να έχεις θετικές επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις! Ψυχολογικά αρχίζεις και ανασυγκροτείσαι! Η περίοδος είναι ιδανική για την ανασυγκρότηση και την θεμελίωση στόχων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έχουν δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως αυτή την χρονιά, όμως τώρα στο μέσο του Ιουλίου έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς, να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να αφήσεις για λίγο πίσω σου τα προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Αξιοποίησε ιδέες και προτάσεις, δικτυώσου και απόλαυσε τις ομορφιές της ζωής.

ΛΕΩΝ: Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού – Κρόνου στηρίζεται τα επαγγελματικά σου βήματα και σε βοηθά να βρεις λύσεις και ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των οικονομικών σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους, να πεις ναι στην αλλαγή και να αφοσιωθείς με πίστη στους πρακτικούς σου στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μέρες που ακολουθούν μπροστά σου σε βοηθούν να απολαύσεις τη ζωή και τις χαρές της, συνάμα όμως σου δίνονται και οι ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να σταθεροποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια. Ο έρωτας γίνεται διέξοδος και αναζωπυρώνει, εμπνέει, ικανοποιεί…

ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ανακουφιστείς σημαντικά από τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αλλά και στο σπίτι και την οικογένειά σου. Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται. Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό ένα έκτακτο κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία! Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, ευχάριστες ειδήσεις θα χαλαρώσουν για λίγο τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Ένα ταξιδάκι ή μία πρόταση / πρόσκληση θα σου δώσει χαρά τις ημέρες που ακολουθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστες αλλαγές στην εργασία, ή και στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου φέρνουν την ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Τις ημέρες που ακολουθούν μπορείς να κινηθείς δημιουργικά στα επαγγελματικά σου γεγονός που θα σου προσφέρει και μία ισορροπία στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Καταφέρνεις έστω και για λίγο να ξεφύγεις από τα εμπόδια και τους περιορισμούς του Κρόνου από το ζώδιο σου και απολαμβάνεις τη ζωή! Το ατού αυτή την περίοδο; Ο έρωτας, η χαρά από τα παιδιά, τα νέα δημιουργικά σχέδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακούφιση ψυχολογική αλλά και οικονομική φέρνουν οι μέρες που ακολουθούν για σένα που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου. Διαχειρίζεσαι καλύτερα τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, έρχονται περισσότερα χρήματα στο σπίτι και νιώθεις πιο ήρεμα και ισορροπημένα συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ: Μέρες συντροφικότητας, ζεστασιάς, αγάπης αλλά και εκπλήρωσης έρχονται για το δικό σου ζώδιο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Μία νέα γνωριμία για σένα που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή. Κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7: Κάθε τέλος και μία νέα αρχή
Επόμενο άρθροΡόδα είναι και Γυρίζει… Ναι αλλά πώς;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here