Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Καρκίνοι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα οικονομικά αλλά και όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν προκειμένου να μπουν οι υποθέσεις σας σε μία ρότα. Την περίοδο από τις 5-12 Σεπτεμβρίου είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με έγγραφα, συμφωνητικά που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να κουβεντιάσετε τα φλέγοντα οικογενειακά ζητήματα και να βρείτε από κοινού λύσεις με τα άτομα που συμβιώνετε. Βελτιώνετε η επαφή και η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό σας δίνει ικανοποίηση.  Σημαντική ανάσα σας δίνεται στα οικονομικά σας το διάστημα 6-15 Σεπτεμβρίου, συνάμα ανακτάτε περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας.  Οι τελευταίες ημέρες του μήνα σας βρίσκουν πιο παιχνιδιάρηδες στα αισθηματικά με την διάθεση για επικοινωνία, εκφραστικότητα με έναν έρωτα που έχει ίσως και άρωμα παρελθόντος!  Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι γεννημένοι κοντά στις 30 Ιουνίου, έχετε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ανανέωση του κοινωνικού κύκλου ενώ οι τυχαίες συγκυρίες και οι συμπτώσεις σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλετε πολύ!

 

Β’ Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους και με την άνεση να πάρετε τις αποφάσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας θετικός μήνας για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε και να εξελίξετε τις επαφές με το σταθερό σας περιβάλλον σας, έχετε όμως και την ευκαιρία να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Στο ξεκίνημα του μήνα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ είναι αρκετά «ταξιδιάρα» για εσάς, ευνοούνται λοιπόν οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι νέες γνωριμίες αλλά και οι … ρομαντζάδες  που σας γεμίζουν συναίσθημα μακριά από την πόλη. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας προσφέρει την ανανέωση που έχετε ανάγκη!   Την περίοδο 12-19 Σεπτεμβρίου το μυαλό σας είναι περισσότερο επικεντρωμένο σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή. Βρίσκεστε σε συζητήσεις με τα οικεία σας πρόσωπα ενώ λαμβάνετε και εφαρμόζετε αποφάσεις για την πορεία σας.  Το  διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, έτσι λοιπόν μπορείτε να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σας. Συνάμα, αναπτερώνεται σημαντικά και η αυτοπεποίθησή σας.  Στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, δεν θα λείπουν στιγμές στρες και έντασης, ωστόσο θα μπορέσετε πιο ευέλικτα να διαχειριστείτε τις προκλήσεις της εποχής.

Γ’ Δεκαήμερο:  Οι πιέσεις σας συνεχίζονται και αυτό το Σεπτέμβριο όπου μπορώ να πω σε ένα γενικότερο πλαίσιο ότι είναι ένας μήνας που «φουντώνει» ιδιαίτερα την «φωτιά» στα ζητήματα τα οποία σας απασχόλησαν την περασμένη περίοδο, φέρνοντας ωστόσο και πιεστικές, δυσκολίες αλλά και σοβαρούς προβληματισμούς. Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα, το γάμο, το σύζυγο, τον πατέρα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αποτελούν τον πυρήνα του προβληματισμού σας.  Έτσι λοιπόν πολλοί βιώνετε σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας, άλλοι βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα στο γάμο, άλλοι χρειάζεται να σφίξετε τα δόντια και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αφορούν τον σύζυγο ή τον πατέρα.  Είναι γεγονός ότι δεν θα είστε αρκετά ανέμελοι ή και ανάλαφροι για να ασχοληθείτε με θέματα έρωτα ή ψυχαγωγίας, ενώ αρκετοί αισθάνεστε στην πορεία του μήνα ότι είναι απαραίτητο να γίνουν στη ζωή σας σημαντικά ξεκαθαρίσματα.  Ως τις 5/9 αξιοποιήστε στο έπακρο τις επικοινωνιακές ευκαιρίες που σας δίνονται ενώ από τις 17/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θυμηθείτε ότι μπορείτε να βρεθείτε ωφελημένοι μέσα από προτάσεις συμφωνίες, γνωριμίες,  ή και ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Στα οικονομικά σας είστε πιο άνετοι αλλά και κερδισμένοι από τις 25 του μήνα.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΛέων Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here