Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Καλωσορίζετε τον Ιούλιο και οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε σε μία «βαριά» και δύσκολη περίοδο όπου κλείνετε σημαντικούς κύκλους ενώ βιώνετε και γεγονότα τα οποία και σας απογοητεύουν. Η Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο σας, συνεχίζει να ασκεί την επιρροή της, ενώ τα γεγονότα που εκδηλώνονται στη ζωή σας έως και τις 15 Ιουλίου είναι αρκετά έντονα. Εκρήξεις θυμού, νεύρα, εντάσεις και ανακατατάξεις αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και τον γάμο, τη σχέση με το σύζυγο ή τον πατέρα.  Μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα, η σκέψη σας γίνετε νοσταλγική, γυρνάτε πίσω στο χτες, αναλογίζεστε καταστάσεις του παρελθόντος, αναπολείτε, νοσταλγείτε ή έχετε και την επιθυμία ως τις 12 του μήνα να μιλήσετε με άτομα που εδώ και καιρό ήσασταν σε απόσταση, ή και να επισκεφτείτε και ένα γνώριμο αγαπητό μέρος που είχατε εδώ και καιρό να πάτε.  Δεν λείπουν οι ευκαιρίες μίας αισθηματικής επαναπροσέγγισης αυτό το μήνα, ωστόσο δεν λείπουν και οι προβληματισμοί ή τα αδιέξοδα στην προοπτική μίας επανασύνδεσης σχέσης.

Β΄Δεκαήμερο:  Ένας δύσκολος μήνας ανοίγεται μπροστά σας , όπου από το ξεκίνημά του φέρνει σημαντικές προκλήσεις, δοκιμασίες και ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεών σας.  Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σας φέρνει σε αναμέτρηση με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά ενώ δεν λείπουν οι χωρισμοί και οι εξελίξεις που θα σας πικράνουν.  Δεν θα λείψει αυτό το μήνα το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις, αλλά και η δική σας ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να σκεφτείτε εκ νέου την πορεία στενών σας σχέσεων.  Το διάστημα από τις 17 του μήνα και έπειτα με τον Άρη από τον Κριό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εντείνονται ακόμα περισσότερο οι δοκιμασίες σας τόσο σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας όσο και για ζητήματα των σχέσεων σας.  Από τις 22 Ιουλίου με τον Ερμή σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, θα είστε αρκετά πιο επικοινωνιακοί, σημαντικό όμως είναι να κατευνάσετε την παρορμητικότητά σας για να αποφύγετε και τα καβγαδάκια. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις, εξόδους, γνωριμίες.

Γ’ Δεκαήμερο: Σημαντικός είναι ο Ιούλιος για το ζώδιο σας αφού παρατηρούμε την επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω η οποία θα περάσει από μία ακόμα δοκιμασία τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η επαφή σας με το στενό σταθερό σας περιβάλλον είναι προκλητική  κατά την διάρκεια αυτού του  μήνα, έρχεστε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις, ενώ αυτά που προσπαθούσατε να κρύψετε κάτω από το χαλάκι κάνοντας υπομονή και δίνοντας χρόνο, επανέρχονται και πρέπει να τα διευθετήσετε. Πιο πιεσμένοι αυτό το μήνα θα σταθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 20-22 Ιουλίου όπου ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο και δεκαήμερό σας  (στις 20/7) καλείστε να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα, να κλείσετε κύκλους και να ανοίξετε νέους. Από την άλλη πλευρά οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Ιουλίου, βιώνετε πιο ήρεμες στιγμές όπου ο μήνας θα σας προσφέρει και την ικανοποίηση, μέσω επιτυχών επαφών, γνωριμιών, ή ακόμα και μέσω ενός ταξιδιού με αγαπημένο πρόσωπα. Κάποια από τα όνειρα και τις ελπίδες σας ικανοποιούνται.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΛέων Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ