Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 


Α Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με εύνοια για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, ενώ με εσάς να αισθάνεστε ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας σας επιτρέπουν να νιώθετε σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη.  Το διάστημα 4-10 Αυγούστου προσφέρεται για να έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, να συναντήσετε ανθρώπους αγαπημένους! Την περίοδο 11-19 Αυγούστου λαμβάνεται ικανοποίηση στα οικονομικά σας, το εισόδημά σας τονώνεται και έχετε και την άνεση να πραγματοποιήσετε μία αγορά ή να κανακέψετε περισσότερο τον εαυτό σας και τους άλλους!  Στις 20/8 ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, από αυτή την θέση εγκαινιάζει μία περίοδο περιορισμού, πίεσης και φόρτισης ψυχολογικής, τόσο για τα επαγγελματικά σας, ενώ συχνά θα καλείστε να συμπαρασταθείτε και να υποστηρίξετε δικούς σας ανθρώπους που θα έχουν την ανάγκη σας. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου προσφέρεται για αλλαγές σε μεταφορικό μέσο, νέες συμφωνίες ή και νέες γνωριμίες.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Β Δεκαήμερο: Ένας Αύγουστος γεμάτος εγρήγορση, κοινωνική διάθεση, αλλά και περισσότερο κυνήγι στα όνειρα και στις προσδοκίες σας. Αγαπητοί μου Καρκίνοι, έχετε μπροστά σας έναν μήνυμα που ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα, κάνετε τις τρέλες σας, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, κυνηγάτε πολύ περισσότερο τις φιλοδοξίες σας όμως … τα έξοδά σας τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς γεγονός που σας φορτίζει! Στο ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας προσφέρει ικανοποιήσεις, χαρές στα αισθηματικά σας και ανανέωση! Το διάστημα 10-16/8 προσφέρεται για μετακινήσεις, γνωριμίες και οι περισσότεροι θα δραπετεύσετε από την πόλη και θα αλλάξετε παραστάσεις! Η Πανσέληνος στις 12/8 στον Υδροχόο διεγείρει έντονα συναισθήματα, πολλοί αισθάνεστε το «φόβο» για καταστάσεις που βιώνετε που έχουν τις ρίζες τους στο χτες, ενώ είστε πολύ ανήσυχοι και για τα έξοδα που τρέχουν! Το διάστημα 20-28 Αυγούστου προσφέρεται για οικονομικό ανεφοδιασμό, δεν παύει βέβαια να οδηγείστε και σε απερίσκεπτες σπατάλες ή να έχετε τα απρόοπτά σας στην οικονομική διαχείριση!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο:  Τον Αύγουστο τον καλωσορίζετε με τη Αφροδίτη στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει ως τις 11/8 προσφέροντας τις ευκαιρίες ανανέωσης, ανεμελιάς, χαράς, ικανοποίησης, πληρότητας αλλά και … έρωτα! Σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και αν ανανεώσετε κ αι την προσωπική σας ζωή.  Οι πιέσεις του μήνα αφορούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σας, όπου ήδη με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 12/8 φαίνεται ότι υπάρχουν οι λόγοι για να πιεστείτε και να νιώσετε ανασφάλεια από τα δεδομένα γύρω σας. Αποφύγετε τις απώλειες, τις άσκοπες αγορές, ενώ παραμείνετε σε ετοιμότητα για μία μικρή πτώση των οικονομικών.  Ο Άρης από τον Ταύρο σε όλη την πορεία του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους κοινωνικά, οι φίλοι σας παρακινούν σε όλη την πορεία του μήνα για να κάνετε πράγματα μαζί, ενώ φαίνεται ότι είσαι πιο μαχητικοί και επίμονοι για να πετύχετε σημαντικά σχέδιά σας.  Στις 14 και στις 28 δείξτε παραπάνω προσοχή στην οικονομική διαχείριση!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμος Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΛέων Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ