Widgets Magazine

Α΄Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος κρίνεται προκλητικός και πιεστικός μήνας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Στο ξεκίνημά του η σύνοδος Άρη – Κρόνου, σας προκαλεί την απογοήτευση για θέματα σχέσεων και συνεργασιών σας. Νιώθετε την σκληρότητα, την αποστασιοποίηση και την απομάκρυνση με άτομα που συνδεόσασταν στενά, ενώ αρκετές στιγμές αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και ότι δεν μπορείτε στην παρούσα φάση να κάνετε πολλά για να αλλάξετε την κατάσταση. Ωστόσο κοντά στις 7 του μήνα θα βιώσετε την ξαφνική ρήξη και ένταση και για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας ή και το γάμο σας, προσοχή στις διασπάσεις που θα γίνουν στο ξεκίνημα του μήνα, που θα σας ανατρέψουν σχέδια και στόχους. Στην πορεία του μήνα και καθώς οδεύουμε στη Νέα Σελήνη στις 23/4 βιώνεται σημαντικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Νότα χαράς και αισιοδοξίας αποτελεί η κοινωνική σας ζωή αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους από τις 15-30/4 δημιουργεί ένα πιο όμορφο κλίμα στις κοινωνικές σας επαφές, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες γι;α ν;α αναπτυχθεί ένα φιλικό – ερωτικό ειδύλλιο το οποίο θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα δύσκολα! Επιπλέον το διάστημα από 17/224 με τον Ερμή από το α δεκάημερο του Κριού σας βοηθά να ελιχθείτε καλύτερα στις επικοινωνίες σας, δεν θα λείψουν οιε επαφές με άτομα που λείπουν μακριά, το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση ενώ η δικτύωση θα σας κάνει να ξεφύγετε από το δυσάρεστο και πιεστικό κλίμα των ημερών

B’ Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους και ανήσυχους στα οικοομικά σας και στις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπαιρεώσετε. Η συνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στις 4 του μήνα, φέρνει καθυστέρηση στην εξέλιξη των οικονομικών σας ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Στις 8 του μήνα η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού, εντείνει τις ανήσυχες σκέψεις σας ενώ θα είστε αρκετά πιο εύθικτοι στις επικοινωνίες σας. Διατηρήστε τις ισορροπίες στις προσωπικές σας επαφές και αποφύγετε την μουρμούρα που μπορεί να οδηγήσει σε καβγαδάκια. Το δεύτερο μισό του μήνα κρίνεται αρκετά πιο ευνοϊκό και αισιόδοξο για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, αφού δέχεστε την θετική επιρροή του Ερμή από τον Κριό, της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενώ και ο Άρης από τον Υδροχόο φέρνει πιο γρήγορες εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων. Βρίσκεται και πάλι την κοινωνική σας διάθεση, έρχεστε σε επαφή με τον κοινωνικό σας κύκλο, υπάρχουν εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, ενω βρίσκεστε και πάλι σε εγρήγορση για να προχωρήσετε σχέδια και επιθυμίες σας. Στα αισθηματικά σας ωστόσο, οι συνθήκες είναι λίγο επιπόλαιες ή και ενθουσιώδεις και όχι τόσο σταθερές όσο θα περιμένατε. Στα επαγγελματικά σας προχωρούν πιο γοργά στο δεύτερο μισό του μήνα οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συνεργασίες σας δεν θα λείπουν ωστόσο και κάποιες εντάσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είστε περισσότερο απορροφημένοι σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητά σας και τις υποχρεώσεις σας. Δεν λείπει το έντονο στρες, όμως είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που με συνετή προσπάθεια θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας και να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις της εποχής. Παρόλο τον ανταγωνισμό που δέχεστε θα καταφέρετε αυτό το μήνα να βρεθείτε και ευνοημένοι μέσα από ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα χρειαστεί ωστόσο και οι δικές σας επιλογές να είναι συγκροτημένες και μεθοδικές. Το διάστημα 4-11 Απριλίου με τον Ερμή από τους Ιχθύες θα είστε σε σκέψεις αλλά και σε συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, έγγραφα ή και διευθετήσεις που θα αποτελέσουν μία στήριξη για τον οικονομικό σας τομέα, που είναι φανερό ότι σας αγώνει ετούτη την περίοδο. Το διάστημα 22-27/4 ανακατάτε την αισιοδοξία σας, οι μέρες σας γεμίζουν με περισσότερες επαφές και επικοινωνίες, ενώ προχωράτε πιο ευέλικτα σε υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες, έγγραφα και επικοινωνιακές δραστηριοτητες που είχαν μείνει πίσω. Ο αισθηματικός σας τομέας δεν είναι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσετε δυσκολίες ή προβληματισμούς και να ανοιχτείτε περισσότερο προς το άτομο που σας ενδιαφέρει ή διατηρείτε μία σχέση!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΠαρθένος Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αθηνουλα μας καλό μήνα! Ευχαριστούμε για τις προβλέψεις σου! Νομίζω ότι στο β δεκαήμερο του καρκίνου έκανες ένα λαθάκι για την Αφροδίτη, είναι το ίδιο κείμενο με των διδύμων!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here