Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του Απριλίου νιώθετε εγκλωβισμένοι, πιεσμένοι αλλά και αρκετά κουρασμένοι γιατί οι καταστάσεις της καθημερινότητας σας αποτελούν έναν ασφυκτικό κλοιό… Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας αποτελούν τώρα την πηγή της πίεσης ή και του αδιέξοδου που βιώνεται. Στην εργασία σας θα κινηθείτε κάτω από ένα πιο αυστηρό ή και περιοριστικό πλαίσιο ενώ μέχρι τις 15 του μήνα που δέχεστε την επιρροή του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου είναι βέβαιο ότι το στρες δεν θα λείπει. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ωστόσο, δεν θα σας αφήσει ακάλυπτους στα επαγγελματικά σας ή ακόμα και στα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία σας ιδιαίτερα την περίοδο 3-15 του μήνα. Διευθετήσεις σε οικονομικές υποχρεώσεις, οικονομικά έγγραφα ή ακόμα και ένα ευχάριστο μήνυμα που αφορά τα οικονομικά σας, είναι κάτι που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα την περίοδο 11-16/4.

B’ Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του Απριλίου σας βρίσκει σε σύγχυση και σε διλήμμα αναφορικά με την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών σας. Κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεται δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες ενώ είμαι σκόπιμο να αποφύγετε τις καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη σταθερών σας επαφών γιατί πολλά είναι αυτά που θα αναθεωρηθούν στην πορεία. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγό 8/4 διαταράσσει την ισορροπία των οικονομικών σας και φουντώνουν οι ανασφάλειές σας. Στο δεύτερο μισό του Απριλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο σας κινητοποιούν επαγγελματικά και η ροή σας αποκτά και πάλι σταδιακά ρυθμούς γεγονός που σας κάνει αρκετά δημιουργικούς. Το διάστημα 17-22/4 μπορείτε να το αξιοποιήσετε για διακανονισμούς , διευθετήσεις, αναφορικά με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σας΄.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκιμά σχετικά καλά και αισιόδοξα για εσάς τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Ως τις 2 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει την χαρά και την ικανοποίηση μέσα από μία είδηση, ένα έγγραφο, μία οικονομική υπόθεση ενώ η εύνοια αφορά και την αισθηματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας ωστόσο υπάρχουν οι θετικές επιρροές για μπορέσω να σας πω ότι ο μήνας θα είναι ενδυναμωτικός και θα σας φέρει πιο κοντά στο άτομο που ποθείτε ή διατηρείτε σχέση. Ο Έρωτας γίνεται το απάγκιο στα δύσκολα και αυτό σας δίνει δύναμη. Οι γονείς λαμβάνεται ικανοποίηση από τα παιδιά σας. Όλοι οι παρθένοι του 3ου δεκαημέρου αξιολογείται με μία διαφορετική ματιά τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Το διάστημα 4-11 Απριλίου σας φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που συνδέεστε στενά, όπου μέσω όμορφων συζητήσεων μπορείτε να απολαύσετε ωραίες στιγμές. Το διάστημα 22-27 Απριλίου σας βρίσκει με συζητήσεις , επαφές, διακανονισμούς για τα οικονομικά σας, τα έξοδα σας ωστόσο τρέχουν με αποτέλεσμα να αναζητάτε λύσεις, Προσοχή αυτό το διάστημα και σε εκρήξεις ζήλειας ή και έντονων συζητήσεων με τον σύντροφο, το πάθος μπορεί να σας κυριεύσει και η έκφραση σας να γίνει πιο απόλυτη!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΖυγός Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here