Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Είναι γεγονός ότι το ξεκίνημα του Απριλίου είναι αρκετά “βαρύ” για το δικό σας δεκαήμερο , τόσο από πλευράς ψυχολογίας, όσο και από πλευράς οικονομικών. Η ανησυχία σας αφορά τις υποχρεώσεις και τα τρέχοντα έξοδα που έχετε και τον τρόπο κάλυψής τους, και η τάση αυτή θα είναι κυρίαρχη ως και τις 15/4 όπου ο Άρης θα κινείται στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου. Από τη άλλη πλευρά στον ερωτικό τομεά, αρκετοί αυτό το διάστημα βράζετε στο ζουμί σας, με μία ερωτική ιστορία που είτε είναι αδιέξοδη, είτε εντείνει τα συναισθήματα της ζήλειας και της αμφιβολίας. Διαχειριστείτε με υπομομή τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα της περιόδου για να αποφύγετε την παρορμητικότητα αλλά και τα λάθη λόγω συναισθηματικής υπερβολής. Το διάστημα 11-16/4 με τον Ερμή από το α’ δεκαήμερο του Κριού, σκέψεις και συζητήσεις περιστρέφονται γύρω απο τα επαγγελματικά σας και την πορεία τους. Θα λυθούν κάποιες ανησυχίες σας για εργασιακά – οικνομικά ενώ οι ιδέες σας και οι επαφές της περιόδου θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Η Νέα Σελήνη στις 23/4 από το ζώδιο του Ταύρου, κρίνεται θετικά προσκείμενη για το δικό σας δεκαήμερο. Οι μέρες σας γίνονται αρκετά πιο κοινωνικές και εξωστρεφείς στα τέλη του μήνα, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας ενώ ένας αέρας αλλαγής σας ωθεί να διεκδικήσετε και πάλι τις επιθυμίες σας και να νιώσετε ικανοποιημένοι.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με τις συγχύσεις του, τις αστάθειές του και την ανησυχία σας για θέματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε να μπλέκεστε σε σκέψεις που κατευθύνονται από το συναίσθημα και εντείνουν το στρες σας και αποφύγετε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσετε, δείξτε πνεύμα συγκαταβατικότητας στην αδράνεια που υπάρχει γύρω σας. Στις 8 Απριλίου η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού, σας κάνει αρκετά έκρυθμους με το σπίτι και την οικογένεια, η ψυχολογία σας είναι τεταμένη ενώ ανησυχείτε πολύ για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Στο δεύτερο μισό του μήνα επικεντρώνεστε πολύ περισσότερο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Τα έξοδά σας τρέχουν και ο Άρης από τον Υδροχόο σας κάνει να βρίσκεστε σε ψυχική ένταση τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για προβλήματα άλυτα που υπάρχουν στη ζώη σας. Διαχειριστείτε την ψυχολογική ένταση του μήνα και αποφύγετε τις εκρήξεις ζήλειας ή θυμού λόγω αμφιβολιών στα ερωτικά σας. Το διάστημα 17-22/4 θα μπορέσετε να έχετε νέα, συζητήσεις, επαφές που αφορούν την πορεία της καριέρας σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές και κατανοείτε ότι κάποια προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει δεν είναι εφικτό να διορθωθούν σύντομα. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα δίνεται για μία ακόμα φορά έμφαση στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σας. Οι δικές σας επιλογές θα καθορίσουν την έκβαση που θα έχετε, αρκετοί μπορεί να ζήσετε την διόγκωση προβλημάτων και καταστάσεων στην επαφή σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, θα υπάρξουν όμως και οι περιπτώσεις των ανθρώπων του δεκαημέρου σας, που θα δεχθείτε μία σημαντική ευκαιρία εξέλιξης και ανάπτυξης μίας νέας ανθρώπινης επαφής. Είναι βέβαιο ότι στο πέρασμά του ο Απρίλιος είναι μήνας σταθμός για την εξέλιξη των σχέσέων σας. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να τιθασσεύσετε την παρορμητικά και την υπερβολή, καθώς και τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός αυτό το μήνα στις συνεργασίες σας. Στο πρώτο δεκάημερο του μήνα οι κοινωνικές σας επαφές, οι επικοινωνίες και τα χαρούμενα νέα από το περιβάλλον σας, αποτελούν μία ευχάριστη νότα στο “μουντό” κλίμα που κυριαρχεί για όλους μας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΛέων Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here