Widgets Magazine

Μετά τις συνεχείς και εξαιρετικά δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων, ξεκινά ένα έτος που είναι βέβαιο ότι σας βοηθά να απαλλαγείτε από βαρίδια του χτες ενώ συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογία σας και στην πιο μεθοδευμένη πλέον οριοθέτηση στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Ο Δίας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, θα συμβάλουν σημαντικά στην ψυχολογική σας ανάταση αλλά και στην αποδοχή μίας νέας πραγματικότητάς γύρω σας. Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους , τις τραπεζικές συναλλαγές σας, τα κληρονομικά σας, βρίσκονται σε μία διαδικασία εξέλιξης, προόδου και διευθέτησης που εντέλει θα σας ευνοήσει. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία μίας πώλησης ή μίας κληρονομικής διευθέτησης που θα σας βοηθήσει στα μετέπειτα βήματά σας. Καλύτερες προοπτικές ωστόσο θα έχει και το κοινό εισόδημα που προέρχεται από το σύζυγο ή από τα άτομα που συμβιώνετε. Δεν θα λείψουν όμως κάποιες ανησυχίες σας ανά τακτά διαστήματα, αναφορικά με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή πρέπει να διεκπεραιώσετε. Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερη ποιότητα αυτό το έτος, ενώ εσείς οι ίδιοι αρκετές στιγμές μπορεί να προτιμάτε την μοναχικότητα, από τον συμβιβασμό σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν καλύπτουν τα ζητούμενα της ψυχής σας.

Το προσωρινό πέρασμα του Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει αυτή την χρονιά τους γεννημένους 21-23 Ιουνίου, όπου αναμένεται την περίοδο από τις 15/5-29/7 να έχετε όμορφες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή, ή ακόμα και μία μεγάλη χαρά μέσα από τα παιδιά σας ή για θέματα που αφορούν την τεκνοποίηση ***

*** Να σημειώσω εδώ οι γυναίκες Καρκίνοι είστε οι πρώτες στη λίστα της χρονιάς για εγκυμοσύνη και απόκτηση απογόνου.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο ανανέωσης, δικτύωσης, επαφής με νέο κόσμο , ενώ αρκετοί Καρκίνοι αυτή τη χρονιά θα δείτε εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα να γίνονται όμορφες αλλαγές στη ζωή σας που σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Πιο αισθητή θα είναι η επιρροή αυτή για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί από τις 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να είναι «χορηγός» πίστης, ελπίδας, οραματισμού και εκπλήρωσης σχεδίων ζωής για εσάς που έχετε γεννηθεί περίπου 8 – 13 Ιουλίου!

Παθιασμένες σχέσεις, ίντριγκες και παρασκήνια σε συνεργασίες ή ακόμα και την επαφή σας με άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος σας επιφυλάσσουν για μία ακόμα χρονιά την πλήρη μετάλλαξη του συνδέσμου σας με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 14-16/7.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι Εκλείψεις του 2021 αναμένεται να φέρουν πιέσεις σε ζητήματα εργασίας, αναπροσαρμογές στην καθημερινότητα και στις συνήθειες σας ενώ σημαντικό είναι αυτή τη χρονιά να επιμεληθείτε λίγο παραπάνω την ψυχική και σωματική σας ευεξία.

ΔΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμος 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΛέων 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here