Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ ΔεκαήμεροΟ Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας ανανέωσης για εσάς τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου και τα δείγματα θα σας δοθούν από τις πρώτες κιόλας μέρες του! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σας στις 7 του μήνα και η βασική σας επιθυμία είναι να ανανεωθείτε, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και να νιώσετε καλοκαίρι. Αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνετε και ως τις 18 Αυγούστου μπορώ να πω ότι περνάτε ένα από τα πιο όμορφα διαστήματα του έτους, όπου τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την αρμονία σας. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνετε, ενώ μπορώ να πω ότι επιλέγετε περισσότερο να αναθερμάνετε μία σχέση οικεία και γνώριμη! Στα οικονομικά σας υπάρχουν ειδήσεις , συζητήσεις και επαφές που σας χαροποιούν ιδιαίτερα την περίοδο 5-10 Αυγούστου. Ευκαιρίες μετακινήσεων, ε παφών, γνωριμιών ή ακόμα και συμφωνητικών σας δίνονται την περίοδο 20-25 Αυγούστου!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με άγχος για τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (λογαριασμοί, δάνεια, φορολογικά, κληρονομικά κλπ)! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 3 Αυγούστου διαταράσσει την ισορροπία και την αρμονία της καθημερινότητάς σας ενώ αρκετοί καλείστε τώρα να βρείτε διεξόδους σε προβλήματα του παρελθόντος που βαραίνουν ακόμα την ψυχολογία σας.  Λύσεις στα οικονομικά σας θα δοθούν (ιδιαίτερα την περίοδο 10-15 Αυγούστου)  δεν παύουν όμως οι ανατροπές του μήνα να πηγαίνουν πίσω κάποια σχέδιά σας, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αποφάσεις που εσείς οι ίδιοι θα λάβετε για την διαχείρισή τους!  Στα επαγγελματικά σας οι ρυθμοί είναι αρκετά πιο τεταμένοι στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα όπου ο Άρης θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Κριού, εσείς μπορώ να πω ότι είστε αρκετά πιο μαχητικοί αυτό το διάστημα στο να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.  Ο Αύγουστος όμως έχει και τις ευκαιρίες του για ανεμελιά, έρωτα, ρομάντζο ενώ δεν λείπουν και τα στιγμιότυπα εκείνα που θα σας φέρουν κοντά σε έναν ρομαντικό έρωτα που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σας. Όλες αυτές οι τάσεις αρχίζουν να εκδηλώνονται περισσότερο στο δεύτερο μισό του  μήνα, ιδιαίτερα από τις 18 Αυγούστου που θα περάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας στο δικό σας δεκαήμερο! Αρκετοί θα ξεκινήσετε μία νέα σχέση σε αυτό το διάστημα η οποία και θα αποτελέσει για εσάς το φετινό καλοκαιρινό δώρο το οποίο και δεν πιστεύατε ότι θα σας δοθεί!

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά προκλητικός αναμένεται ο Αύγουστος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο! Η πορεία του Άρη από το τρίτο δεκαήμερο  του Κριού, μόνο ανέμελες διακοπές δεν σας εγγυάται, απεναντίας δίνει την ώθηση για την εξέλιξη γεγονότων που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το σύζυγο ή τον πατέρα. Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα (13/8) και με τον Κρόνο (24/8) αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για εσάς, όπου σε αυτό το μήνα του έτους, ζείτε διασπάσεις, ρήξεις και δοκιμαστικά επεισόδια στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω! Αρκετοί βιώνετε μία σκληρή και ανταγωνιστική περίοδο στα επαγγελματικά σας, η οποία και σας φέρνει σε σύγκρουση με άτομα που συνεργάζεστε σταθερά ή και με ανώτερούς σας. Άλλοι διανύετε μία δύσκολη και δοκιμαστική περίοδο στο γάμο σας , όπου ενώ τα σημάδια ήδη σας έχουν δοθεί τώρα τον Αύγουστο θα εκδηλωθούν γεγονότα που θα σας αφυπνίσουν αλλά και θα δοκιμάσουν τα όρια αντοχών σας.  Σε κάθε περίπτωση ο μήνας χρειάζεται πολύ προσεχτική διαχείριση και υπομονή! Σημαντικό είναι να προστατέψετε και να διαφυλάξετε το όνομά σας ή ακόμα και τα συμφέροντά σας.  Θετικές ευκαιρίες υπάρχουν σε αυτό το μήνα του έτους;;; Ευκαιρία θεωρείτε ότι τώρα μπορείτε να πάρετε καταλυτικές αποφάσεις που τρενάρατε εδώ και πολύ καιρό, ενώ κοντά στις 19/8 ο νέος κύκλος του Φεγγαριού σας βοηθά να ενισχυθείτε και οικονομικά.  Στα τέλη του μήνα, το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, βελτιώνει κάπως τις τεταμένες συνθήκες στη ζωή σας, ενώ το ερωτικό πάθος μπορεί να γίνει η διέξοδος στις δυσκολίες που βιώνετε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΛέων Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here