Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο:  Ο Κρόνος συνεχίζει ανάδρομος την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας αυτό το μήνα δύο αντιθέσεις, πρώτα με τον Ερμή (στις 16/6) και στην συνέχεια με τον Ήλιο (27/6) από το δικό σας ζώδιο.  Ο Ιούνιος λοιπόν αναμένεται να έχει πιεστική αλλά και δοκιμαστική μορφή για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 25-28 Ιουνίου. Στο τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω (28/6), πολλοί θα αναγκαστείτε να κάνετε τελικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που δεν αποδίδουν. Ο Ιούνιος ωστόσο έχει και τις ευκαιρίες του, μία από αυτές είναι η ανάπτυξη των οικονομικών σας το διάστημα από τις 13-23 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα πρέπει με σύνεση να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι και κάποια έξοδα θα τρέχουν τόσο αυτό το διάστημα, όσο και μέσα στο καλοκαίρι. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο του μήνα, είναι η επαφή σας με νέους ανθρώπους, η επέκταση του κύκλου γνωριμιών σας, αλλά και οι εκπλήξεις που σας βοηθούν έστω και την τελευταία στιγμή να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

2ο Δεκαήμερο: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αφού η εύνοιά σας συνεχίζεται και αυτό το μήνα και έχετε πολλούς λόγους να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με κέφι, χαρά, ερωτισμό και με ευκαιρίες για να περάσετε καλά. Στο ξεκίνημα του μήνα,  το τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Δία και τον Ποσειδώνα, μπορεί πραγματικά να ας χαρίσει την ευκαιρία ή αλλιώς την στιγμή που περιμένατε για να έρθετε κοντά σε ένα νέο έρωτα, για να εκπληρώσετε μία επιθυμία σας,  για να κάνετε νέα σχέδια,  να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας (για τους γονείς) ή για να εκπληρώσετε ένα δημιουργικό σας σχέδια.  Όλη η πορεία του μήνα κρίνεται θετική, για να νιώσετε πιο πλήρης στη ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι και στον οικονομικό σας τομέα, αφού η Αφροδίτη από το Λέοντα θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, φέρνοντας την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Παράλληλα αυτό το διάστημα θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, αναγνωρίζοντας την πραγματική σας αξία.

3ο Δεκαήμερο:  Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, οι υποθέσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, είναι τα επαγγελματικά, οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα έχετε τις ανακατατάξεις σας,  όπου πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κλείσετε και ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, κάνοντας τα ξεκαθαρίσματά σας.  Επιπλέον, ο Ιούνιος σας δίνει τα «προειδοποιητικά σημάδια»  για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στους παραπάνω τομείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!  Οφείλεται αυτά τα σημάδια να τα αναγνωρίσετε και να τα διαχειριστείτε.  Τον Ιούνιο δεν θα λείψουν ωστόσο και οι έντονες , αλλά και παθιασμένες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή ιδιαίτερα την περίοδο από τις 5-13 Ιουνίου που η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Μία καλή στιγμή για να συγκροτήσετε σκέψεις, αποφάσεις αλλά και να είστε αρκετά πιο επικοινωνιακοί, κάνοντας και τις πρώτες καλοκαιρινές σας εξορμήσεις είναι η περίοδος από τις 23-29/6.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΛέων Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here